Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Olaylarla Daha Fazla İlgileneceksin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün farklı çiftlerle zaman geçiriyor olabilirsiniz. Sevgilinizle beraber başka bir çiftle yemeğe çıkabilirsiniz. Ya da, geniş ailelerinizle zaman geçirip akrabalarınızın evliliklerini gözlemleyebilirsiniz. Başarılı bir ilişki için neler gerektiğini düşünüyor olacaksınız. Aklınıza bir şey gelirse not almayı unutmayın!

Bugün çözmek istediğiniz denklemde diğer insanların eksik değişkenler olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm detaylarla ve kararlarla kendiniz baş etmek zorundaymış gibi hissetmeyin. Eldeki duruma katkıda bulunacak bir şeyleri olan kişilerle çalışın. Sessiz ve disiplinli bir yaklaşımın bir dokunuş gerektiren herhangi bir problemi çözebilmek için tam da gerekli olan şeyler olduğunu göreceksiniz.

Parasal mevzular bugün sizin için korkunç görünüyor. Geçici bir aksilik yaşadınız fakat fazlasıyla kötümsersiniz ve resmin tamamını görmüyorsunuz. Elinize bir kağıt kalem alın, oturun ve birkaç figür çizmeye çalışın. Bu size iyi gelecek ve ilk başta olduğunuzdan çok daha iyi durumda olduğunuzu fark edeceksiniz. Ne pahasına olursa olsun, hayatınızdaki ters giden şeylerle başa çıkabileceksiniz. Sadece yapmanız gerekenlere odaklanın ve yapın!

Göksel enerjiler sosyalliği vurgularken; sen de birçok davet alıyor olacaksın. Bu fırsatlardan faydalan; herkesin iyi bir modda olduğundan ve iyi vakit geçirdiğinden emin ol. Yeni insanlarla tanışmak için de iyi bir gün. Romantik partnerler, yeni dostlar vekontaktları olası!Bugün uzakta yaşayan birisi için mektup yazmaya, kutlama kartı göndermeye ya da bir paket hazırlamaya ne dersiniz? Bu oldukça eğlenceli olacaktır; özellikle de alıcı kişi sizden herhangi bir şey beklemiyorsa. İçine resimler, el yapımı ürünler, kurabiyeler, şekerler veya kitaplar koyarak özel birine gönderebileceğiniz harika bir paket oluşturabilirsiniz. Basit bir kutlama kartı bile birisinin gününü aydınlatabilir. Hadi bununla biraz renk katın hayatınıza.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen, özellikle sanatsal bir gerçeği ararken, karşılaşılmayan duyguları ifade etmek imkansız gibi görünüyor. Kendinizi bazen bitmeyen efsaneler ve imgeler fırtınası altında gömülü kalmış ve boğuluyormuş gibi hissedebilirsiniz. İletişim Çağı, Yaratıcılığın Sonunu mu bildiriyor bize? Eğer kendinize ne kadar bireyci olduğunuzu hatırlatırsanız, gerçeği ifade etmeniz o kadar kolaylaşacak. Arkadaşlarınız bu konuda yardımcı olabilir…

21 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde kıskançlık ve anlaşmazlıklara açık enerjiler olabilir. Kadınlarla ilişkilerinizde sessiz gerilimler olabilir. Akşam saatlerinde kendi dünyanıza odaklanabilirsiniz.

21 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında olup biten olaylarla daha fazla ilgilenmen gerekebilir. Aldığın kararları sorgulayacağın bir gün olacak. Bir süredir görmezden gelmek istediğin konuların üstüne gideceksin. Evin dekorasyonunda değişiklik yapmak için alışveriş planların olabilir. Kardeşi olan bir Aslan burcuysan, kardeşinin hayatındaki gelişmeler seni mutlu edecek.

21 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün karar gününüz olabilir. Hayatınız, özel yaşantınız, eğitim durumunuza ilgili sorgulamalarınıza cevap almak istiyorsunuz. Beklentilerinizle karşılaşmak için hazırlanın ve bu durumu en iyi şekilde değerlendirin.

21 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yeni imkanlar ve bolca fikir var. Ancak akşam saatlerinde bazı elde olmayan nedenler, hassasiyetler gündeme gelebilir.

21 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda etrafınızı besliyor, onlara iyi geliyorsunuz. Onlardan da alıyor ve böylelikle alış-veriş dengesini tutturabiliyorsunuz.

21 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para ile ilgili rahatsız edici gelişmeler biraz üzülmenize neden olabilir ama bu sorun gün sonuna kadar çözülecek. Bu konuda sizden daha varlıklı biri fark ettirmeden de olsa size destek olacaktır.

21 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak çalışmalara olumlu baktığınız gün içinde, duygusal yönlerinizi ortaya çıkarmadan önce ince detayları gözden geçirmelisiniz. Güven duygusunun yarattığı motivasyon gücü, aynı zamanda  başarılı olma konusunda destek veriyor.

21 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, anlaşmalar ön plana çıkmaya başlayabilir. Eğer bir imza atacaksanız, nelerle yükümlü olacağınızı, karşı tarafın da ne sorumlulukları üstlendiğini belirten maddeleri dikkatli okuyun ve eklemek istediğiniz şeyleri belirtmekten çekinmeyin.

21 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte oldukça heyecan verici bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki insanlar ile tartışmamak için elinizden gelen her şeyi yapın. Zaman zaman yavaşlamayı ve nefes almayı unutmayın.

21 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarısız biten bir ilişkiyi tekrar alevlendirme olanağıyla karşı karşıyasınız. Eski kötü alışkanlıklarınızı tekrarlamaya dikkat edin. Düşüncelerinizde olumlu olmaya ihtiyacınız var. Aynı konuda çalışmak zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an önce yok etmelisiniz. Bugün aradaki buzları eritmek için yeni adımlar atılabilir. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Ama yine de denkleştirerek yaşıyorsunuz. Egzersiz yaparak metabolizmanızı hızlandırın.

21 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 51' 37" R
Ay
Terazi
23° 24' 21" R
Merkür
Boğa
06° 16' 26"
Venüs
Boğa
25° 44' 53"
Mars
Koç
15° 07' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 14"
Satürn
Balık
18° 06' 28"
Uranüs
Boğa
23° 30' 37"
Neptün
Balık
29° 26' 21"
Plüton
Kova
02° 01' 55"
Chiron
Koç
21° 43' 36"
Lilith
Başak
25° 34' 02"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 20/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>