Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Maddi Konulara Dikkat Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Muhtemelen gelecek yıl boyunca sizin için muazzam değişiklikler olacak. Fütüristik ve ilginç bir şeyle aranızda bağ kurun. Ancak, şu anda yolunuzda bir engel olduğunu da görebilirsiniz. Kalbiniz ilerlemenenizi engelliyor olabilir. Unutmayın, hissettiğiniz herhangi bir boşluğu doldurmak için başka bir kişiye ihtiyacınız yok. Kendi özgüveniniz, uçurum arasında bir köprü kurmak ve mesafeler kat etmek için tek ihtiyacınız olan şey.

Olağanüstü bir potansiyeliniz var. Elbette bunu biliyorsunuz. Yine de bir şey sizi işte geri tutuyor gibi görünüyor. Bir şekilde kendinizden şüpheleniyor musunuz? Belki de yakın zamanda bir tür başarısızlık hakkında çok düşünüyorsunuzdur? Endişe etmeye gerek yok. Olayı hatırlayan tek kişi sizsiniz. Ve başarısızlık başarının kilit bir unsurudur. Mesleki hedeflerinize ulaşmak için tüm malzemelere sahip olduğunuzu bilin; bunu yapmak için sadece kendinize izin vermeniz yeterli!

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Biraz gerilim havaya hakim olabilir; ve bunun sorumlusu sen olmayabilirsin bile. İnsanlar sinirli ve gergin olabilirler; hisleri de oldukça kuvvetli olabilir. Küçük bir kıvılcımın ortalığı ateşe vermesine izin verme. İnsanların dramalarına dahil olma; kendi halinde ol. Zaten kendi draman sana yeter.Bugün, kişisel haysiyetin, sizin için son derece önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Bu durum, işler ters gittiğinde veya yapmadığınız bir şeyle suçlandığınızda ortaya çıkabilir. Saygınlığınızı korumak, her zaman üzerinde kontrol sahibi olduğunuz bir şey. Günlük eylemleriniz bunu doğruluyor ve kim olduğunuza sıkı sıkıya bağlı olduğunuzu ve anahtarın ne olduğuna inandığınızı gösteriyor. Size meydan okunması durumunda haysiyetinizi savunun. Bu, ne olursa olsun kimsenin alabileceği bir şey değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızdaki önemli biri sizi hayal kırıklığına uğrattığı için modunuz biraz düşük olabilir. Akıl hocanız artık sizi desteklemiyor olabilir veya bu otoriter figür artık gerçek yüzünü göstermiş olabilir. Yeni bir rol modeli aramaya başlamak yerine neden kendi doğrularınızın peşinden gitmiyorsunuz? Başka birinin yol göstermesine artık ihtiyacınız yok.

22 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısından itibaren hızlı ve hareketli bir tempoda olabilirsiniz. İş ve özel hayatınızda iletişim trafiğiniz artabilir. Planlarınızı uygulamaya koymak için destekleyici bir gün.

22 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde zaman zaman sabrı taşsa da kendini frenlemesini bilmek işine yarıyor. Temkinli davranmanın pozitif yansımaları gün içinde verimini artırıyor. Fakat plansızlık ve işlerinin yoğunluğu, rutin programını aksatmana neden olabilir. Bugün alışverişte kredi kartının limitlerini zorlayabilirsin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle gergin anlar yaşayabilirsiniz. Annenizin size davranışları ve sarf ettiği kelimeler sizi yaralayabilir. Buna sebep olan durumu tespit etmeniz ve tekrarlanmasını önlemeniz için işi bu noktaya getiren ayrıntılar üzerine yoğunlaşmalısınız.

22 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olan konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızla ilgili sıkışıklıklarla ilgili çözümler üretmeniz gereken zamanlar var. İlerleyen zamanlarda bu konuda destek alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saç, imaj ya da estetik konularında güzel sonuçlar alabilirsiniz ancak sonradan pişman olabileceğiniz çok radikal kararlar almamaya dikkat edin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, ortaklarınız, eşiniz ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden ve "benim istediğim olsun" tavrından uzak durmanız gerekmekte. İlişkilerde daha fazla çaba ve esnekliğe ihtiyaç duyduğunuz bugün, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t

22 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yaratıcı hissediyorsunuz ve birçok şeyi yapmaya hazırsınız. Ancak, başkalarının ne düşüneceği ve söyleyeceği konusunda gerçek bir korku sizi geride tutuyor olabilir. Yaratıcı ve enerjik hissediyor olsanız da, özgüveniniz aslında düşük bir seviyede. Bunu değiştirmeye çabalayın.

22 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Ortaklıklarda paslaşarak çalıştığınız zaman, başarılı oluyorsunuz. Aşk sadece ‘ben’ duygusu değildir. Oysa siz her şeyi kendi doğrularınıza göre yorumluyorsunuz. 

22 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi oldukça hafiflemiş ve son derece huzurlu hissedebilirsiniz. Halinizden memnun olmanız ve hayatınızdan keyif almanız, eğlence isteğinizi dizginlemenizi, abartıya kaçmamanızı, işlerinizi yarım bırakmamanızı sağlayacaktır.

22 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz müsait değilse, arkadaşlarınızla zaman geçirin. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Hayatınızı başkalarının yönetmesine izin vermeyin ve kontrolü elinize alın.

22 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor. İlişkinizin geleceği hakkında yakında çok zorlanacağınız bir karar alabilirsiniz. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek. İşyerindeki söylentileri kulak ardı etmeniz, bunları kabullendiğiniz anlamına geliyor. Duyduklarınıza karşı biraz daha ilgili olmanızda yarar var. Aksi takdirde sizi üzen durumlar ortaya çıkabilir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi rahatlatacak

22 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 18' 04" R
Ay
Terazi
28° 57' 14" R
Merkür
Boğa
06° 56' 08"
Venüs
Boğa
26° 18' 42"
Mars
Koç
15° 27' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 43"
Satürn
Balık
18° 08' 12"
Uranüs
Boğa
23° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 26' 58"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 57"
Lilith
Başak
25° 37' 05"
True Node
Koç
14° 55' 39"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>