Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şimdi de geriye dönüş yapma konusunda zorlanıyorsunuz. Aldığınız radikal kararın şimdi pişmanlığını yaşıyorsunuz. Ayrılık fikrinin belki de ön hazırlığı gerekiyordu.

Hayatta işten başka bir zevkiniz yokmuş gibi davranmanız,arkadaşlarınız tarafından yadırganıyor. Özel yaşamınızda son zamanlarda yaşadığınız sorunlar sizi iyice işinize yöneltiyor.

Satın almak istediğiniz pahalı ama çok gerekli olmayan bir şey, size hediye edilmek istenebilir. Bunu kabil etmekte zorlanacaksınız ama teklif sizi oldukça duygulandıracak.

Bu günlerde doğrulardan çok yanlış kararlara yatkınsınız. Her adımda bir kez daha düşünmelisiniz. Bazen verdiğiniz ani kararlar başınızı derde sokabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek de yakınınız olmayan birisinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir. O, sizin yakınlığınızdan çok memnun, ama siz ölçüyü kaçırıyor gibisiniz. Yakın dostlarınız kendilerine zaman ayırmadığınız için sizden yana bazı eleştirileri var. Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz.

23 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar gün boyu Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Ay, duyarlılığın yükselişidir. Aileniz, sevdiğiniz kişi, değer verdiğiniz insanların önemi üzerinde düşünürsünüz. Hassassınız. İlgi beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye anlatmazsınız. Dinlenmek, güven duyduğunuz insanlarla bir arada olmak rahatlatıcıdır. Saat 12:18 Ay-Satürn karşıtlığı, ailevi vehayatıyla ilgili konularda yaşanabilecek sıkıntıların göstergesidir. Huzursuzluk yaşanabilir. Kendinizi önemsiz, sevilmeyen, değeri bilinmeyen kişi olarak görebilirsiniz. Oysaki bunlar enerjilerin yarattığı hassasiyettir. Bu olumsuz duyguların sizi esir almasına izin vermeyin. Saat 18:04 Ay-Neptün görünümü, hayallerinizin peşinden gitme arzunuzu işaret eder. Kişi sorunlardan uzak yaşamak ister. Geçmiş gözünüzde canlanır. Düşündüğünüz, hayalini kurduklarınızın hepsini gerçekleştirmekten yanasınız. Saat 20:56 Ay-Venüs görünümü, başkalarına sezdirmeden kendi isteklerinizi yapmak üzere gizlice hareket etmenizde yardımcıdır. Sözgelimi evde dinlenmek, sevdiğinizle buluşmak, bazı önemli konular üzerinde konuşmak, kimsenin bilmediği bazı işlerle uğraşmak, onları istediğiniz gibi düzenlemeye çalışmak gibi. Fiziksel anlamda ihtiyaçlarınız yoğundur. Eğer yalnızsanız, bir sevgiliniz olsun istersiniz. İlişkiniz varsa, partnerinizle özel bir şeyler yaşamak istersiniz. Bazılarınız bu görünüm altında zaaflarına yenilebilir. Sözgelimi kızdığınız halde sevgilinizi aramak, bir araya gelmek gibi. Onun niyetini öğrenmek amaçlı böyle davranıyor olabilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

23 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Gerçeklerle yüzleşiyorsun! Ertelediğin bazı konuları tekrar gündemine alacaksın. Artık görmek istemesen de bazı gerçeklere göz yummak senin için bir hayli zor olacaktır. Bazı arkadaşlarınla ilişkilerini keskin bir şekilde kopartırken, haksızlık ettiğini düşündüğün insanlarla aranı düzeltmek adına harekete geçebilirsin. İletişime geçmek biraz daha beklemeni öneririm. Keyif aldığın uğraşlarla ilgileneceksin. İlişkilerinde kendini daha özgür hissedebilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, katılacağın davette hayatının aşkıyla karşılaşacaksın. Günün ağırlığından uzaklaşmak adına meditasyon yapabilirsin.

23 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çözümleyemediğiniz finansal konularınızı karara bağlayabilirsiniz. Borçlarınızı yapılandırabilecek önemli şanslar elde edebilirsiniz.

23 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza daha çok dönebilirsiniz. Sezgilerinizle hareket etmeniz daha kolay olabilir. Kabullenme gerektiren durumlar var.

23 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızda canlılık sürerken siz kendinizi bu hareketin dışında tutabilirsiniz. Yalnızlığı, kendi halinizde olmayı tercih edebilirsiniz. Kontrolünüz dışı durumlara, ihmal ve unutkanlıklara dikkat etmelisiniz.

23 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizdeki ilişkilerden çok fazla etkilenebiliyorsunuz. Herkesin ilişkisi kendine. Herkesin tarzı farklı. Siz başkalarında gördüklerinizi eşinizden beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. Sizin eşinizin, partnerinizin de başka özellikleri var ve siz de birlikte belki de başkalarının özentisi oluyorsunuz.

23 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayları tüm yönleriyle değerlendirmeye çalışırken duygularınız ve mantığınız çelişecektir. Adaptasyon kabiliyetiniz gün boyu sınanabilir. Bilinçaltınız olumsuz anıları tetikleyebilir. Tembellikten kaçınmak, sizi harekete geçirecek insanlarla bir arada olmak iyi gelir.

23 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailedeki öfkeyi yatıştırmak, kontrol altına almak size düşer. Güçlü kimliğinizle herkesin agresif yönünü dengelersiniz. Gündelik işlerinizi hallederken sizi yoran işlerden kaçının. Her şey aynı anda hallolmaz bunu unutmayın. Güne zinde başlamak için spor yapın.

23 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duyacağınız bazı haberler duygusal heyecanlara neden olabilir. Sabırsız ve huzursuz davranışlarda bulunabilirsiniz. Fakat bu durum geçici. Yeni planlar yapabilir, isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

23 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 43' 12" R
Ay
Terazi
21° 38' 56" R
Merkür
Boğa
06° 03' 55"
Venüs
Boğa
25° 34' 07"
Mars
Koç
15° 00' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 10"
Satürn
Balık
18° 05' 55"
Uranüs
Boğa
23° 30' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 10"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 10"
Lilith
Başak
25° 33' 04"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>