Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kontrolcüsün Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2023, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişi ile aranda sıkıntı yarattığını düşündüğün konuları konuşmak için güzel bir fırsat bulabilirsin. Aranızdaki iletişimin artması, duygularınızın da güzelleşmesini sağlayacak. O yüzden birbirinize vakit ayırmanız gerekebilir bugün.

Bazı görüşmelerde iyimserliği geri planda tutmak yararlı olacak. Yeni umutlara yönelimler söz konusu. Tahsilat sorunlarınızı,yaşamı deneyimlerinizle objektif karşılıyorsunuz.

Maddi konularda iç sesine güvenmen gerekecek. Başkalarının riskli bulduğu yatırımlar sana çok iyi fırsatlar olarak görülebilir. Bu konuda kendine güvenmeli ve kendine göre bir adım atmalısın.

Sabırsızlık hissi, vücudunda biriken negatif enerjinin bir dışa vurumu olabilir. Bugün bu tür hisleri atmak için daha aktif olmak ve daha fazla egzersiz yapmak sana iyi gelecek. Bol yürüyüş ve hareket ilacın olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında değiştirmek istediğin şeylere odaklanabilirsin. Eğer bir işin sana istediğin kadar para getirmediğini düşünüyorsan o zamandeğiştirmeyi düşünebilirsin. Arkadaşlıkların söz konusu olduğunda da dikkatli bir gözlemci olacaksın bugün.

25 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, son dönemde hayatınızın maddi yönde değiştiğini düşüneceksiniz. Bazı değişiklerin yaşandığını fark edeceksiniz. Hayatınızı yeniden planlamak için karşınıza çıkan fırsatları kapsamlı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Profesyonel yaşamınızda yaptığınız seçimlere özellikle dikkat edin. Yapman gerekeni yaptığınıza emin misiniz? Yetenekleriniz sonuna kadar kullanılıyor musunuz?

25 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi menfaatlerini düşünen insanların çevrende sıklıkla gezdiğini fark ediyorsun. Daha önce fark edemediğin bazı davranışlar, bugünden itibaren daha fazla gözüne batıyor. Yapacaklarının planını yapmak sana kontrolü sağlama hissi veriyor. Bu histen oldukça hoşlanıyorsun. Çalışan bir Aslan burcuysan, çalışma koşullarındaki değişikliğe adapte olamayan arkadaşlarına yardım ediyorsun.

25 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeterli olamadığınız konularda kendinize yüklenmek yerine bunları nasıl tamamlayacağınıza odaklanmalısınız. Eğitim almak, görüşmelere girmek, yaşam şeklinizde değişikliklere gitmek küçük gibi görünse de büyük adımların habercisi olabilir. Hayatınızı hangi inancın üzerinden devam ettirdiğinizi iyi seçmelisiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün birçok konuda risk almaktan kaçınmalı, beklemede kalmalısınız. Çözülmesi gereken geçmişle ilgili korkularınızla yüzleşmek adına olumlu bir gün olabilir. Yine de duygusal açıdan yorgunluklar söz konusu. Ruhsal sağlığınızı zorlayan işler ve fedakârlıklar eklenince kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Kendi iç gücünüzden uzaklaşmamalı, olayları akışa bırakmalısınız.

25 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çevrenizde sürekli fikir alışverişi içerisinde olacağınız arkadaşlarınız olduğunu derinden hissetmeniz beraberinde rahatlık ve keyif hissi de getirebilir.

25 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Toplum önündeki statünle ilgili değişim ve dönüşüm kapıda olduğu bir hafta seni bekliyor. Bugün bunun başlangıcını da görmen olası. İş, meslek veya kariyer alanında değişimler yaşanabilir. Ayrıca beklemediğin yerden para bile gelebilir.

25 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni bilgileri bir sünger gibi emiyor olabilirsiniz! Nihayet, zihninizin yakın geçmişte gözden kaçırdığınız bazı konuları kavramaya hazır olması mümkündür. İyi miktarda pratik gerektiren benzersiz bir dil veya zor bir beceri öğreniyor olabilirsiniz ve muhtemelen düşündüğünüzden daha ileridesiniz. Bir şeyi tamamen yapamayacağınızı düşünmek yerine, henüz tam olarak o noktada olmadığınızı ama bunun mümkün olduğunu hatırlatın. Kendinize yüksek hedefler koymanız sizi ileriye götürüyor olabilir ancak mutlu olmak için daha küçük standartlar yetebilmeli.

25 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşılıklı güven duygusuna bağlı ilişkilerinizin gündem kazanmasıyla, kendinizi daha rahat ve esnek hissediyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde yoğun bir duygu alışıverişi içinde olacaksınız. Gizliliği tercih ediyorsunuz.

25 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

25 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yapılanma yapabilirsiniz. Vergi, ödemeler, miras, ameliyat gibi konular gündeminize gelebilir. Harika bir gün dilerim.

25 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duyduğunuz sözler ve çekingen davranışlarınız, sizi hoşlandığınız kişiye yaklaşmakta frenliyor. Karşınızdaki kimseye, sizi daha iyi tanıma fırsatı verin. Meslek yaşamınız son derece disiplinli bir dönemden geçiyor. Bu durum size biraz sıkıntı verebilir fakat dişinizi sıkıp, tempoya girmeye çalışın. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye biraz zaman ayırın

25 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 07' 30" R
Ay
Balık
18° 57' 48"
Merkür
Koç
18° 50' 34"
Venüs
Boğa
05° 41' 49"
Mars
Koç
02° 39' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 56"
Satürn
Balık
16° 54' 13"
Uranüs
Boğa
22° 33' 57"
Neptün
Balık
29° 01' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 19"
Lilith
Başak
23° 45' 38"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>