Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İsteklisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Her zaman göründüğünüz gibisiniz özellikle de bugün. Arkadaşlarınızı çok önemsiyorsunuz, bu yüzden dünyadaki adaletsizlikleri görmek sizi üzüyor. Bir insanoğlu olarak yapabileceğiniz hiçbir şey olmadığını düşünebilirsiniz ancak bu doğru değil. Fark yaratabilirsiniz. Aslında, zaten bunu yapıyorsunuz. Bugün hayatınızı üzerine kafa yormak için biraz sakin zaman geçirin. Yaptığınız her şey hakkında iyi hissedecek ve daha fazlasını yapmak için enerji dolacaksınız.

Son zamanlarda, niteliklerinizi başka insanları çekmek için kullanmak konusunda çok dikkatliydiniz. Abarttığınızdan veya yeterince yapamadığınızdan emin değildiniz! Evet, bugün özgüveninizi geri alacaksınız. Yaratıcı, hevesli ve kilit insanların enerjisini üzerinde çalıştığınız fikirde nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz. Bugün harika bir lider olacaksınız!

Bazı yatırımlarda mı bulundunuz? Eğer öyleyse, özellikle arsa söz konusuysa hepsinin birdenbire değerlendiğini görürseniz şaşırmayın. Bu durum tek bir yatırımdan daha fazlasını kapsayabilir. Ancak yine de yeni bir yatırım yaparken dikkatli olun. Etrafınızda, gerçekte olduğundan çok daha umut vaad edici görünen fırsatlar olabilir. Her türlü finansal bir işe kalkışmadan önce bir profesyonele danışın. Şu anki tablo göründüğünden daha karmaşık olabilir.

Duyguların ve eylemlerin oldukça uyumlu; ve bu da seni inançlarınla daha doğru orantılı eylemlerde bulunmaya sevk ediyor. Bu harika uyumluluk enerjileri seni meşgul kılacak ve beladan da koruyacak. Kendin olduğun sürece, hiçkimse yaptığın şeye laf edemeyecektir. Kimse kim olduğun hakkında ileri geri konuşamayacaktır. Sen olduğun kişisin ve yaptıkların için bahaneler yaratmaya ihtiyacın yok.Başkalarına verdiğiniz öğütleri kendi hayatınızdaki meselelere ne kadar uygularsanız sizin için o kadar iyi olur. Kendi standartlarına uyum sağlayamayan birinin liderliğini kimse kabul etmez. Başkalarına rehberlik edecekseniz kurallara uygun şekilde hareket etmeye gönüllü olmanız yetmez, aynı zamanda bu kuralların verimli olup olmadığına dair geri bildirimleri kabul etmeye de istekli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle beraber zaman geçirdikçe kendini daha iyi hissetmek mümkün olabilir. Yeni şeyler deneyip farklı etkinlikler hakkında planlar yapmak kendini daha canlı hissetmen, sağlayabilir. Sevdiklerinle beraber olmak sana iyi gelecek.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi Burcunda ilerliyor. Güne ve haftaya başlarken enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek olabilir, ilişkilerinizden yana keyifli paylaşımlar içinde olabilirsiniz. İş görüşmeleriniz ve toplantılar verimli geçebilir. Aşk ilişkilerinde bir adım atma isteğinde olabilirsiniz.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerin ve arzularını yerine getirmek için kendinden emin tavırlar sergileyeceksin. Bu süreçte kendi yolunu bulurken, kişisel gelimine de katkı sağlayacaksın. Uzun süredir aynı işte çalışan bir Aslan burcuysan, terfi haberi yılın son günlerinde kapını çalabilir. Arkadaş çevrende yakınlık duyduğun biriyle yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Birikimlerini yatırıma çevirmek için araştırmalara başlayabilirsin.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işleriniz aksıyor. Yetişmekte zorlandığınız konulara sürekli yenisi ekleniyor olacaktır. Yoğunluğun sizi yorucu bir noktaya getirmesi yanlış yaptığınız konuların sayısını arttıracaktır. Gerekli mercilerden dinlenmek için biraz izin isteyin. Ufak bir ara sizi kendinize getirecektir.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitim konusunda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sabah saatlerinde yazışma ve konuşmalar sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Hazırlayacağınız sözleşmelerde dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizle ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi kendinize kararlar alıyor ve çok çabuk vazgeçebiliyorsunuz. Bir karar verip orada durmalısınız. Çevrenizde çekim hissedeceğiniz kişiler olacak.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iradeniz güçlü, ancak asıl mesele bu gücü hangi amaçla kullanacağınız. Eyleminizin olası sonuçlarına dair değerlendirme yapmadan önünüze çıkan ilk şeye tamamen kendinizi kaptırabilirsiniz. Trene binmeden önce hangi durakta ineceğinize karar verin.

27 Aralık 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenizdekilere karşı güveniniz biraz sarsılabilir, insanların rol yaptığına dair inancınız güçlenecektir. Başkalarının kötü niyeti veya düşüncelerinin sizin dünya görüşünüzü bozmasına izin vermeyin. Başarmayı hedeflediğiniz şeyler sizin için gayet makul istekler olsa da onlara giden yolda şüpheye ve oyalanmaya yer yok.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünceleriniz yoğunlaşmış durumda. Her şeyin altı yapısını incelemekten yorgun düşebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyi, gereksiz kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğitim ve iletişim süreçleriyle ilgili bir gündeminiz oluşabilir. Karar alıp harekete geçebilirsiniz. Kardeşleriniz ya da yakın çevrenizden destek aldığınız bir konuyla ilgili kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi psikolojik olarak rahatsız eden bazı hisleriniz; adımlarınız iz bırakacak güçte olsa bile, sizi yanıltabilecek dış koşulların zeminini hazırlıyor. Yürüttüğünüz birkonusunda baskı hissettiğinizde, bütün veriminiz düşüyor.

27 Aralık 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>