Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Egosu yüksek kişilere dikkat etmelisin! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Mutsuz bir ail üyesiyle iletişim eksikliği sizi biraz üzmüş olabilir. Bu kişiyi rahatsız edecek bir şey yapıp yapmadığınızı bile merak edebilirsiniz. Büyük olasılıkla öyle bir şey yapmadınız. Bu gibi durumlarla başa çıkmanın en iyi yolu, sizinle iletişim kurmaları için cesaretlendirmek veya eğer kurmuyorlarsa da tekrar tekrar üstelememek. Hüzünlü ruh hali ikiniz için de geçerli olacak, bu yüzden sakin kalmaya çalışın.

Bugün saçma sapan bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Sosyalleşmek istemeyeceksiniz, çünkü ciddi konular hakkında düşüneceksiniz. Belki de işiniz hakkında endişelenebilirsiniz. Stresli hissediyorsanız, bir değişiklik yapmayı düşünmenin zamanı olabilir. Birçok farklı kariyerde başarılı olma yeteneğiniz var. Kullanabileceğiniz birçok seçenek olduğunda, kendinizi yalnızca bir alanla sınırlamayın!

Ruhani ve mistik bir eğilimi olan insanlarla sosyal bir şekilde evinizde toplanabilirsiniz. Bir sürü tuhaf ve büyüleyici deneyimler anlatılabilir ve bunlardan biri de sizinki olabilir. Misafirlerinizden birisi özellikle metafiziksel bir organizasyon veyaolarak bu grubu resmiyete dökmeyi önerebilir. Bu fikri dikkate alabilirsiniz. Bugün böyle bir konsept oluşturmak için doğru zaman.

Bazı sığ ve dar görüşlü insanlar bugün sinirlerini bozmak için adeta sözleşmiş gibi etrafında toplanıyor. Neyse ki sen açık ve hoşgörülü bir insansın. İnsanları ve yaşananları olduğu gibi kabul edebiliyorsun. Bugün, kendini zıt görüşlere sahip iki insanın karşı karşıya bir ortamda bulabilirsin. Birbirlerinin bakış açılarına dair gözlerini açmalarına yardım et.Yeni bir tavır ve felsefe benimsemeyi düşünüyorsun. Bir zamandır, kişisel sınırlarını genişletmekle ilgileniyorsun. Yeni bir dinle ilgilenebilirsin, spiritüel olarak taze bir başlangıç yapabilirsin veya kendine yardım etmek için farklı stratejiler geliştirebilirsin. Hayatını analiz edip neden değişim istediğini anlayınca çok şey kazanacaksın. Eski alışkanlıklarından ve negatif tavırlarından kurtul ve kendin için nasıl mucizeler yaratabildiğini gör!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerin bugünkü konumu sizi en derinden inandığınız şeyleri sorgulamaya itebilir. Spiritüel biriyseniz kendi fikirlerini sizin kadar inatla savunan bir şüpheciyle karşılaşabilir ve fikirleriyle sizi alt ettiğini hissedebilirsiniz. Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermeyin. Karşı tarafın söylediklerini dinleyin ve üzerine düşünün, ancak size gerçekten mantıklı görünmedikleri takdirde onun görüşleri sizinkileri silip atmamalı.

27 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Başak burcunda hareket ediyor. Günün genelinde Ay, sert kontaklar kurduğu için maddi değeri olan eşyalarınız risk altında olabilir. Kaybetmemeye, unutmamaya özen gösterin. Finansal işlemlerinizde her şeyi iki kere kontrol etmenizde yarar var. Merkür-Plüton arasında gerçekleşen gergin görünüm ise gün içinde iletişim kurarken sert olabileceğinizi gösteriyor. Eğitim hayatında da planlar istediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

27 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Egosu yüksek kişilere dikkat etmelisin! Bazı arkadaşlarının sana söyleyeceği sözlerin övgü mü yergi mi olduğunu anlamakta zorlanabilirsin. Egosu yüksek kişilere de dikkat etmelisin. Kendi işini yapıyorsan, sözleşme ve anlaşmalarda gözden kaçıracağın bir madde, ilerleyen zamanlarda sorun olarak karşına çıkabilir. Akşamüzeri sosyal medya üzerindeki bazı paylaşımlar, farklı fikirler bulmanı sağlayabilir.

27 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanların beklentilerini anlamak için bugün daha fazla empati yapmalısınız. Aldığınız maddi önerileri uygulamaya geçmeden önce iyi araştırmalısınız.

27 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili pratik çözümler getirebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanarak başkalarından destek alabilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Çocuklarınızla zaman geçirmek iyi gelebilir. Akşam saatlerini zevk alacağınız konulara ve hobilerinize ayırmak isteyebilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı ve sakin kalmayı kendinize telkin etmeyi hatırlayın. Duygusal konularda mutlu olabilmek için sağ duyulu kalmayı ve empati kurmayı da ihmal etmeyin.

27 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde Ay burcunuzda ve özellikle erken saatler hareketli bir gündeme işaret ediyor. Öğleden sonra ise bu hareketli gündemin ardından dinlenmeye zaman ayırabilir, hayatı akışına bırakabilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali ilerlemeniz nasıl gidiyor? Bu basit sorunun cevabını bilmiyorsanız, bugün çözmeniz gerekiyor! Programınız oldukça esnek ve şu anda aklınız özellikle keskin, bu nedenle bütçenizi gözden geçirmek (veya bir bütçe oluşturmak) ve önümüzdeki aylarda bazı hedefleri bir araya getirmek için iyi bir zaman.

27 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor.. Sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor.Çalışma ortamınızın ağır temposu bugün ruhunuzu karartabilir. Açık havaya çıkıp bol bol yürüyüş yapın. Kemik ağrılarına karşı en etkili silah kas ve eklemleri güçlendirmektir. Çalışma arkadaşlarınızın ağır eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Ya da onlar sizin yargılamanızdan mutsuz olabilir.

27 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Birçok meseleyi onlarla birlikte derinlemesine ele almanız da mümkündür.

27 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu maddi anlamda güçleniyorsunuz. Özellikle sanatsal ve kreatif işlerden para kazanan Aslan burçları için oldukça pozitif bir dönem. Kendinize dönüp bakıp eleştirdiğinizde tüm okları ilişkinizi gösterirken buluyorsunuz. Duygusal anlamda patlamaya müsaitsiniz. Ayrılıklar, bitişler ve beklenmedik başlangıçlar teması, sizin için hala gündemde.

27 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; misyon edindiğin her türlü sorumluluğu tam ve eksiksiz yerine getirmen gerekebilir, atladığın en ufak ayrıntı kazançlarını ve ortak gelirlerini olumsuz etkileyebilir. Küsüp alınganlık yapmak, onarılması zor durumların oluşmasına neden olabilir. Tecrübesinden faydalanacağın kişiler finansal konularda da farkındalık uyandırabilir.

27 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 17" R
Ay
Terazi
11° 30' 35"
Merkür
Boğa
04° 52' 09"
Venüs
Boğa
24° 31' 37"
Mars
Koç
14° 21' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 11"
Satürn
Balık
18° 02' 39"
Uranüs
Boğa
23° 27' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 40"
Lilith
Başak
25° 27' 25"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>