Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size göre birtakım koşulların aşkın önünü kesebilmesi olanaksız. Ama yine de kuraldışı bir aşkı yaşayabileceğinizden pek emin değilsiniz. Bugünlerdeki sıkıntınızın ardında bu kafa karmaşası yatıyor.

Bazı durumlarda elinizdeki işler sizi boğuyor, onları pek gerekli değillermiş gibi isteksiz yapıyorsunuz. İş ilişkilerinizde isteksizlik yaşayacağınız sorunlar yok. Sorunu dışarıda aramanız gerekiyor.

Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, heyecanlısınız. Gelirinizden şikayetiniz yok. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz.

Tedirgin, kararsız görüntü size kaybettiriyor. Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

27 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 01:42 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay tüm güzelliğiyle sizleri selamlıyor. Cazibenizle, çekiciliğinizle gözlerin üzerinize çevrildiğini fark ederseniz hiç şaşırmayın dostlarım. Bu güçlü etki altında, geçtiğimiz yıldan bu yana neler yaptınız, neler kazandınız, neleri başardınız, neleri es geçtiniz. Bu Yeniayda hem geçmişi şöyle bir kendi içinizde gözden geçiriniz hem de bundan sonra neler yapmak istiyorsunuz, hedefinizde neler var bunları ele alınız. Bu Yeniay da her sene olduğu gibi sizler için bir fırsat anlamı taşımaktadır. Şöyle bir derin nefes çekerek, gücünüzü toplayın ve yapmayı düşündüklerinizi gözden geçirin. İlişki konusunda esnek olmayı, bundan sonrası için sorumluluk dolu bir şekilde hareket etmeyi, sevdiğiniz kişiyle hayatınızı bütünleştirmeyi, idealleriniz için mücadele etmeyi sürdürün. Umudunuzu kesmek yerine, kendiniz için her şeyin en güzelini dileyin. Geriye dönüp yaşananları, şu anda durduğunuz noktayı ve bundan sonra varmak istediğiniz yeri hayal edin. Hayal etmek başarmanın yarısıdır. Siz özelsiniz ve bunu başarabilecek kadar güçlü bir insansınız. O zaman gelin bugün, kendiniz adına bir dilekte bulunun ve onun gerçekleşeceğine dair inancınızı yüksek tutun olur mu? Kendiniz için yeni amaçlar belirleyin. Varsa eğer yanlışlarınız onlarla yüzleşin, kendinizle el sıkışın. Çünkü bu Yeniay, her türlü zorluğun aşılabileceğini söyleyen bir dost sesi gibi. Bu ses, yeni yolları, gelişmeleri, değişimleri, desteklerin müjdeleyicisi oluyor. Bu Yeniay, başarılı adımlar atabilmemizde ve doğru kararlar verebilmemizde bize ışık olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

27 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ve bugün, çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işleriniz erteleyebilirsiniz. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, yaptığınız hataları kabul edemiyorsunuz. Partnerinizden yardım alabilirsiniz.

27 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren evinizi ve ailenizi ilgilendiren konular yakın çevre ilişkilerinizden daha fazla ön planda olabilir. Evde ihmal ettiğiniz veya hayal ettiğiniz değişiklikleri yerine getirebilir. Ev değişikliği ve tamirat türünde olaylar gündeme gelebilir. Harcamalar artabilir. Ailenizle daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ASLANIN gururu sizi ele geçirmesin bugün. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Yanlış anlaşılmanız nedeniyle sorunlar çıkabilir.

27 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

27 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 01' 49" R
Ay
Yengeç
01° 23' 34" R
Merkür
Koç
24° 53' 26"
Venüs
Boğa
14° 28' 51"
Mars
Koç
08° 08' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 31' 36"
Satürn
Balık
17° 28' 20"
Uranüs
Boğa
22° 58' 44"
Neptün
Balık
29° 13' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
21° 15' 32"
Lilith
Başak
24° 33' 06"
True Node
Koç
15° 05' 37"
Son Güncelleme : 11/05/2024 08:42

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>