Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde gözden kaçırdığınız bazı noktalar bugün size bazı sorunlar çıkartabilir. Buna çözüm bulmak için sevgilinizle baş başa vermelisiniz, çözümü ancak böyle bulabilirsiniz.

İş yerinizde önümüzdeki günlerde oldukça sevineceğiniz harika bir fırsatınız olacak. Bu fırsatla yepyeni planlar içine girebilirsiniz fakat kararlarınızda aceleci davranmamalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili birkaç fırsatınız var, iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bu fırsatlardan özellikle biri sizi oldukça fazla sevindirebilir. Yatırıma yönelebilirsiniz.

Önünüzdeki günler içersinde bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuğa seve seve çıkacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ilişki konularında yeni kazanımlar söz konusu olabilir. Bu akşam arkadaşlarla bir araya gelme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayat dolu biri oluşunuz, arkadaş çevrenizde de bir canlılık kaynağı oluyor. Bazı önemli konularda şansınıza dayadığınız umutlar, etrafınızdakileri şaşırtıyor. Başka konulardaki umutlarınızı da onlar kadar diri tutabilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken Ay ve Merkür'ün zorlu açısı devrede olacak. Aşk hayatınızda karşı tarafa söylediğiniz cümlelerde dikkat etmeniz gereken bir zamanda olacaksınız. Ani vereceğiniz bir tepki partnerinizle aranızdaki ipleri gerebilir. Ay ve Uranüs, Güneş ve Mars arasındaki güzel açılar ise bu durumun ardından partnerinizle birbirinize daha tutkulu bağlanacağınızı gösteriyor. Sürprizlere hazırlıklı olun. Sabah 09:17-09:47 saatlerinde Ay boşlukta hareketine devam edecek. Sonrasında 09:47'de Oğlak burcuna geçiş yapacak. Çalışma ortamınız, sağlığınız, evcil hayvanınız ön plana çıkabilir. Kiron ve Ay arasındaki kontak sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğini gösteriyor. Fakat bu kısa etkiden sonra her şey olumluya dönüyor. Çalışma hayatınızda başarı kazanacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Psikolojik olarak da güçleniyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

28 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu dönüşler alabilirsin!Kendine zaman ayırarak değişim sağladığın konuların üzerine gittiğin bir gün. Çabaların ve yenilenmelerin karşısında olumlu gelişmelere tanık olabilirsin. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, başvuru yaptığın yerden olumlu dönüşler alabilirsin. Seni bu denli merakta bırakan neyse bugün ondan haber alabilirsin. Hem de hiç ummadığın bir yerde karşına çıkabilir. Bu karşılaşma seni biraz etkileyebilir. Şuan bir ilişkin varsa, onunla iletişime geçmeni önermem. Sonradan pişman olabilirsin. Dikkat! Senin için en iyisi bugün günü en sakin geçirmekte olacak. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlemin arttığını fark ederek hafta sonunu onlarla geçirmek için bilet alabilirsin. Günün stresini açık alanda spor yaparak atacaksın.

28 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem kendinizi ihmal etmemelisiniz. Konuşmadan önce iki kere düşünmelisiniz yoksa yanlış anlaşılmalara maruz kalabilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla fikir düzeyinde tartışmaya girmemeye özen gösterin. Gün içinde ilişkiler biraz gergin olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Finansal konuları organize etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanatsal ve iletişimsel yetenekleriniz ön plana çıkabilir. Yapmayı isteyipte çekindiğiniz konularda girişim sağlayacaksınız.

28 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle yapacağınız seyahatler, alacağınız eğitimler hayatınıza yeni bir insanı taşıyabilir. Şimdi aşkın hiç sırası değil diyorsunuz belki de. Ama aşk laftan anlamaz ki! Gelecekse gelir. Siz bir istersiniz beş gelir, istersiniz gelmez, istemezsiniz gelir. Dengede kalmak istersiniz tüm dengeleri alt üst eder. Aşk işte!

28 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçindeki ışığın farkında ancak onu yansımak için acelesi olmayan Aslanlar için bugün toplumsal amaçlar doğrultusunda çalışma imkanları var. Yeni gruplara katılabilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında canlı, neşeli yapınızı çevrenizdekilerle paylaşarak geçirin. Gündelik hayatın stresini ancak böyle üzerinizden atarsınız. Partnerinizin baskıcı tutum size sıkıntı verse de bunun geçici olduğunu unutmayın. Sevginizi cömertçe sunmaya devam ederseniz. Sevgiyle karşılık alırsınız. Hayatımızda olanlar her zaman bizim iyiliğimiz içindir.

28 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınızın ve aile ilişkilerinizin öncelikleriniz olmaya başlayacağı bir gün geçireceksiniz. Tüm vaktinizi yakın akrabalarınızla birlikte geçirmeniz ve onlarla önem taşıyan birçok konu üzerinde konuşmanız mümkündür.

28 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>