Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. İlişkinizin seyrinden mutluluk duyarak ilerisi için adımlar atma isteği duyabilirsiniz.

Ay, girişimci yönünüzü güçlendirirken, birçok işinizi yoluna koymanız mümkün. Planlamalar yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Zihinsel bakımdan uyanık oluşunuz, yenilikler yapmak için gerekli zemini hazırlamanıza yardımcı oluyor

Ortaklaşa çalışmalarınızın kazançları için hesaplamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Hisseli kaynaklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

İlişkilerde daha önlemci olmanız gerekebilir. Değişen koşullar karşısında, başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar, bugünün işini yarına sarkıtmaktan kaçınmalısınız. Kısa vadeye yaydığınız kimi hedefleriniz, zamanında müdahaleyi gerektiriyor. Bir kısım davranışlarınızla ilgili kendinizi sürekli sınama huyunuz var. Sadece kendinizin görebildiği eksikliklerinizle cebelleşmekten vazgeçmelisiniz. Yakın ilişkilerinizde bazı saptamalarınızı doğrulayacak gelişmeler olabilir.

29 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, 01:38- 17:32 saatleri arasında boşlukta olacak. Günün büyük bölümünde yeni işe veya projeye başlamak iyi olmayabilir. İmzalamanız gereken evrak veya sözleşmeler varsa mutlaka dikkatli okumalısınız. 17:32'den sonrası huzurlu bir enerjiye sahip olacaksınız. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki sorunları çözebilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir zaman diliminde olacaksınız. Çocuğunuzla ilgili bir beklentiniz varsa olumlu haberler alabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

29 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Fikirlerini hayata geçiriyorsun!Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Finansal anlamda kendine yeniolanakları bulabileceğin bir gündesin. Uzun zamandır aklında bulunan fikirleri hayata geçirebilir, çevrenden maddi, manevi destek görebilirsin. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, başvuru yaptığın yerden geri dönüş alabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, birlikte olduğun kişiye karşı sergileyeceğin tutumlar ilişkinizi zorlayabilir. Bugün ?Ben sana dememiş miydim?? gibi kendini onaylatmak isteyebileceğin cümleleri çevrene karşı kurabilir, dolayısıyla can sıkıcı bir konumda ilişkilerinin merkezine oturabilirsin. Akşam saatlerini evde geçirmek isteyeceksin. Yaşam alanını toparlayarak, daha ferah hale getirebilirsin.

29 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacağınız bir habere canınız sıkılabilir. Ancak, istekleriniz güçlü ve gayretiniz yüksek olacak. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Daha anlayışlı ve sakin davranmanız gerekiyor. Olayları akışına bırakın.

29 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi sert bir şekilde ifade etmekten kaçınmalısınız. Gün içinde aksayan işlerinize yönelmek size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf etmelisiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin.

29 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler uzun süreli tutulmaların etkisi ile uzun bir süreci buhran içerisinde geçirdiniz. Artık işte ve aşkta başarıya koşuyorsunuz.

29 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili konular bugün gündeminizden düşmeyebilir. Ailenizle birlikte ya da evinizde daha çok zaman geçirmeniz gerekebilir. Aceleci ve telaşlı davranmamaya özen göstermelisiniz.

29 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkiler, anlaşmalar ön planda. Detayda boğulmadan bütünü görmek çok önemli. İlişkilerde yenilenmeler söz konusu. Özdisiplin ve çalışma gerektiren bir sürece giriyorsunuz.

29 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim ve beceri gezegeni Merkür, Kova burcunda Güneş'in kalbine yerleşecek. Partnerinizle aranızdaki tüm iletişim sorunlarına çare bulabilirsiniz. Yeni ortaklık tekliflerine sıcak bakacağınız bir gün. İş görüşmesi yapmak, hukuki süreçlerle ilgilenmek için harekete geçmek zamanı.

29 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizde son derece idealist tavırlar sergileyebilirsiniz. Yine de eleştirdiğiniz hataları doğru anlayıp anlamadığınızdan, gerçekten bir aksaklık olup olmadığından emin olmalısınız. Bazı konularda yanılabilir, gereksiz yere gerginliklere sebep olabilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 17" R
Ay
Terazi
12° 20' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 58"
Venüs
Boğa
24° 36' 44"
Mars
Koç
14° 24' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 10"
Satürn
Balık
18° 02' 56"
Uranüs
Boğa
23° 27' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>