Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısı iç dünyanıza dönecek ve çevrenizden uzaklaşma eğilimine gireceksiniz. Hayatınızı ilgilendiren bazı konularda kaygılar duyabilir yersiz endişelere kapılabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi karamsar hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar ortaya çıkabilecektir. Akşam üzeri saatleri duygusal açıdna rahatlayacaksınız ve yaşadığınız gerilimlerden kurtulacaksınız. Duygusal hayatınıza ilişkin küçük de olsa sevindirici gelişmeler olacaktır.

Günün ilk yarısı iç dünyanızda bir çok gerilim yaşayacaksınız ve bunu çevrenize yansıtacaksınız. Çevrenizle bazı münakaşalar yapabilirsiniz. Olaylardan etkileneceksiniz ve hassas tepkiler vereceksiniz. İş ortamınızda isteklerinizi çevrenizdeki insanlara kabul ettirmek sizin için önemli olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi daha dengeli hissedeceksiniz. Olaylara daha sakin ve tarafsız bakmayı başaracaksınız. İşinizle ilgili bazı sorunlarınızdan akşam üzeri saatleri kurtulabilirsiniz..

Maddi konularda günün ilk yarısı ortak kazançlar getirici bazı çalışmalar yapabilirsiniz ancak bu konuda çok dikkatli olmalısınız. Öğleden sonra ise bir maddi şans yakalayabilirsiniz.

Beklentilerinzi ve elde edebileceklerinizi iyi hesaplamazsanız bugün hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor. Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki göstereceğiniz ısrarcılığınız göze batabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, İkizler burcunda hareket ediyor. Saat 13:01 itibariyle 12 derece İkizler burcunda yeniay gerçekleşiyor. İkizler burcundaki yeniay sosyal çevrenizde yeni başlangıçlar yapmanıza destek olacak. Yeni tanıştığınız kişiler size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir. Şansınız çok açık olacak. Yaşadığınız güzel şeylere inanmakta zorlanabilirsiniz. Yeniayın ayrıntıları için tıklayınız.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinde yanılmayacaksın!Bugün öğle saatlerinde değişken burçta Yeniay başlayacak. Yeni tanıştığın kişilerin tavırları, sezgilerinin bir kez daha galip gelmesini sağlayabilir. Bazı insanlar konusunda ilk izlenimlerinde yanılmadığını daha net görebilirsin. Evliysen, eşinle taban tabana zıt düşeceğiniz konular gündeme gelebilir. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısın. Her ne kadar tatil havasına girmiş olsan da işlerini tatiline taşımak zorunda kalabilirsin. Geçmişte yaşanan geride bıraktım artık önüme bakıyorum dediğin birtakım olumsuz olaylar bugün tekrar gündeme gelebilir. Sen ol, pişman olacağın cümleler kullanma! Sana verilen sırları, öfkeyle ağzından kaçırman an meselesi!

3 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız bazı duygusal sorunlar geçmişten getirdiğiniz yanlış davranışların nedeni olabilir. Yaşamınızdaki insanları suçlamak yerine içsel muhasebeye girmeniz daha sağlıklı olabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızdaki sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde geleceğinizle ilgili ümitsizliğe düşebilirsiniz. Olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız destekler var. Akşam saatlerinde zihniniz daha akıcı hale gelebilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem mesleki, hem ailevi konularda her şeyden çok güven ve sağlamlık arayabilirsiniz. Kendinizden verdiğiniz kadar karşınızdakinden de bekliyorsunuz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; gün içeresinde hevesle başladığınve planlarını uygulamakta zorlanabilirsin. Yeniay, kariyer kazançlarını artırmanda sosyalliğinin, zihinsel ve fiziksel olarak aktif olmanın fırsatlarından yararlanabileceğini göstermekte. Bireysel yeteneklerini fırsata dönüştürebilir, farklı gruplarda yer alabilirsin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alışveriş merkezlerinden uzak durmak, iyi bir fikir çünkü çok enerjik ve dürtüsel hareket ettiğiniz bir gün. Kredi kartlarını ödemekte zorlanırken, bütçenizde böyle bir sıkışlıklığa hiç mi hiç gerek yok.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcı bir dönem içindesiniz. Bu yaratıcılığınız hem günlük yaşantınıza hem dehayatınıza yansıyor. İnsanlar enerjinizin yanında durmak istiyorlar. İlişkilerle ilgili dönüşüm söz konusu. Bitişler ve yep yeni başlangıçlar. Neden kaybettiğinizin bilincinde olursanız ve iradenizi korumayı başarırsanız her şey çok daha güzel olacak.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

3 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 00"
Ay
Kova
17° 54' 42"
Merkür
Koç
17° 36' 29"
Venüs
Boğa
03° 01' 10"
Mars
Koç
00° 59' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 24"
Satürn
Balık
16° 43' 07"
Uranüs
Boğa
22° 26' 28"
Neptün
Balık
28° 57' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 04"
Lilith
Başak
23° 31' 11"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>