Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Konsantre Olmakta Zorlanabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 30%

Günün hızlı tempolu eylemleri kafanız karıştırabilir. Özellikle de aşk ve romantizmle ilgili konular olmak üzere son olaylarda sersem gibi hissetmeniz çok normal. Olaylar o kadar hızlı yaşanıyor ki onlara yetişemiyor gibi hissedebilirsiniz. Bu kadar analitik olmamaya çalışın. Boşa kürek çektiğinizi ve trenin çoktan istasyondan ayrıldığını görebilirsiniz. O halde gemiye atlayın ve biraz huzurun tadını çıkarın.

Bugün, yaratıcı sanatlarla ilişkilimevzuları vaktinizin büyük bölümünü alabilir. Bir ödenek teklifi üzerinde çalışabilir,arkadaşlarınıza danışabilir ya da yaratıcı işler için tam gaz çalışabilirsiniz. Çevrenizdekiler bir şekilde bu sürece dahil olacak, bu yüzden uzun telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Yoğun bir güne hazır olun ve günü nasıl geçirmek istediğinize bakıp seçimlerinizi akıllıca yapmaya çalışın.

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Kendini o çılgın ruh hallerinden birinde bulabilirsin; bir şey içmemiş olsan da kafayı bulmuş gibi hissedebilirsin! Her zamankinden daha enerjik ve heyecanlı olmana sebep olan canlı ve hareketli bir enerji havaya hakim. Zihinsel enerjin de hareketli ve bu sebeple kendini stabil hissedemiyorsun ama bu gayet normal. Sen en iyi bu şekilde işliyorsun. Fakat bu halde araba kullanma!Bugün biraz öğretmencilik oynayabilirsiniz. Başkalarına rehberlik etme gibi doğal bir yeteneğiniz var. Belki de çocuklarınıza bugün bir şeyler öğretebilirsiniz. Onları doğa yürüyüşüne yönlendiren bir izci lideri gibi olabilirsiniz. Ya da yeğenlerinizle zaman geçirerek onların zihinlerini genişletmelerine yardımcı olabilirsiniz. Açık hava, hayvanlar ve teknoloji gibi konulardaki merakınız onları daha fazla öğrenmeye teşvik edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan çıkmak istemeyebilirsiniz, tabii eğer dünyanızda meydana gelecek boks maçında ön sırada yer almak istemiyorsanız. Doğrusunu isterseniz, etrafınızda saldırganlık had safhada olacak gibi görünüyor; bu durum sizden de kaynaklanabilir çevrenizden de. Eğer kendinizi bir konuda kızgın hissederseniz, Allah aşkınıza, açıkça dile getirin. Bununla birlikte, bu aralar belli meseleler söz konusu olduğunda fazla ileriye gitmemeye de dikkat edin.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında yoğun ve hareketli bir gün olabilir. Koşturmaca içinde olabilir, pek çok işi başarıyla ve hızlıca tamamlayabilirsiniz. İş görüşmeleri, toplantılar, teklifler vebaşvurularının sonuçlanması söz konusu olabilir. Sağlıkla ilgili tedavi süreçleri gündeme gelebilir.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde verimli olmakta zorlanıyor olabilirsin. Konsantrasyonunu bozan ekip arkadaşlarından sana yardımcı olmalarını rica edebilirsin. Ailen ile daha çok vakit geçiriyorsun. Evin için aldığın dekoratif ürünleri nasıl değerlendireceğin konusunda kararsız kalabilirsin. Tasarım dergilerinden yardım alabilirsin.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplumda eskisi kadar görünür olmadığınızı düşündüğünüzde çözüm yolu olarak kendinizi ortaya atmayı seçmemelisiniz. Bu detayı ve onaylanma beklentisini geride bırakmanız gerekiyor. Özveri ve becerinizle her işiniz isminizin duyulmasını sağlayacaktır.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu durum kişisel hassasiyet oluşturabilir. Sahip olduklarınızı korumak için daha çok çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ilgilendiğiniz konularda hayal gücünüzü kullanabilirsiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralara yaratıcılığınızdan uzaklaştığınız ve başkalarının fikirlerini fazlaca kafanıza taktığınız bir döneme girmiş bulunmaktasınız. Kafa karışıklığına izin vermemelisiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

30 Aralık 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu ilişkide düşünceleriniz ve hisleriniz önemlidir, ancak mantıklı olmak da aynı derecede önemlidir. Her an her şeyin paylaşılmasına gerek yok. İyi bir denge kurun.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İddiacı tavırlarınızla düşüncelerinizden taviz vermeyeceğiniz bir gün. Bugün, organizasyon çalışmalarıyla başarınızı daha da güçlendirmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle ön plana çıkacaksınız.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ilişkinize renk katacak aktivitelere yönelin. İş yerinizde savaşçı ruhunuz devreye girecek ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. İçinizde gizlediğiniz duygularla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Satürn ve Güneş'in bulunduğu konum, isteklerinizdeki artışı körüklüyor. Özlemlerinizin karşılığını her zaman bulmanız mümkün değil. Başarınız artacak.

30 Aralık 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 06" R
Ay
Başak
15° 52' 46"
Merkür
Boğa
01° 56' 32"
Venüs
Boğa
21° 51' 43"
Mars
Koç
12° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 31"
Satürn
Balık
17° 54' 04"
Uranüs
Boğa
23° 19' 38"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 10"
Lilith
Başak
25° 13' 01"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>