Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Lidersin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün aşk hayatınızda şanslı olabilirsiniz. Bazen mutlu bir ilişkiye başlamak size zor gelebilir. Dramatik bir yapınız olduğundan fırtınalar ve yoğun duygularla dolusunuz. Biraz rahatlayıp romantizm yaşamak şu durumda zor olabilir. Bu enerji şu an sizin için değişebilir. Kendinizi, en iyi yönlerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayacak harika bir ilişki içinde bulabilirsiniz.

Beyniniz bir şeye bağlandığında, onu aşırı uç noktalara taşıyabilirsiniz. Daha rasyonel ve ılıman bir tutum gerektiren belirli bir konuda yeterince çalıştığınız konusunda dikkatli olun. Derinden çıkmak konusunda ısrar ederseniz, başınızı belaya sokabilirsiniz. Üstesinden gelmeye hazır olmadığınız sorunları çözmeyin. İşleri yavaşça ele alın, ılımlı ve muhafazakar bir bakış açısıyla yaklaşın. Kendinizi çok uzağa giderken bulursanız, geri çekilin ve bir süre ara verin.

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

Sosyal bir gün geçireceksin ve muhtemelen telefon, e-posta yoluyla birçok iletişim daveti alacaksın. Dost canlısı bir modda olsan da, onların dramalarına bulaşmamak onlar için sunulmuş en iyi yardım olacaktır. Cevaplarını kısa ve pragmatik tut; hem sana minnettar kalacaklar hem de sen kendi işlerine odaklanabileceksin.Büyük ölçüde artan psişik yeteneklerinin seviyesi, ailenizi, yakın arkadaşlarınızı ve hatta yabancıları anlama seviyenizi arttırabilir. Kendinizi oldukça hızlı bir şekilde onları anlarken bulacaksınız. Bu da sizi şaşırtabilir - özellikle insanlar ya da olaylar sizin hissettiğiniz şeyin doğru olduğunu gösteriyorsa! Bu yeni yetenekler, diğer insanlarla olan iletişim seviyenizi zenginleştirebilir, dolayısıyla ilişkilerinizin daha iyi bir döncemece girmesini bekleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şu veya bu şekilde, yavalşamanız gerekcek. Bu ister bir aşırı hız cezası makbuzu olarak isterse koşarken düşüp dizinizi sıyırmak şeklinde gelsin, bu mesaja kulak vermeniz gerektiğini bilin. Bu yavaşlama yüzünden duygusal bir çöküş yaşamamanız çok önemli. Bu, sizin iyiliğiniz için, mızmızlanmak yerine sadece akışa ayak uydurun.

30 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, dostluk ve partnerlikler gündeminizde olabilir. İlişkilerin gerektirdiği sorumluluk ve çabayı sergilemeniz durumlar olabilir. Akılcı ilerlemek günü daha verimli geçirmenizi sağlayacak.

30 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Lider yönün bugüne damga vuruyor. Aile içerisindeki sorunların çözümünde öncü olan kişi sen olacaksın. Yakın bir arkadaşın, evliliğinde yaşadığı problemleri sana anlamak isteyebilir. İyi bir dost olduğunu, arkadaşına kanıtlayacaksın. Yaz ayları yaklaşırken, beslenmendeki değişiklikler gündeme gelebilir.

30 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz, komşularınız sizinle iletişime geçmek isteyebilir. Görüşme aranızdaki buzları eritebilir. Onların niyetlerinin ne olduğunu iyi anladığınızda ve samimi bir ortam oluştuğuna inandığınızda siz de düşüncelerinizi paylaşın. Endişelerin çözülmesi bu ortamların sayısını arttıracaktır.

30 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça hareketli ve uyarıcı geçebilir. Karşınızdaki kişilerden alacağınız düşüncelere özellikle önem vermelisiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakterinize dair önemli ipuçlarını yakalamak ve uç noktalarınızı görmek mesleki kariyerinizde önünüzü açacaktır.

30 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgileriniz ve duygularınız yaşamınıza yön verirken, anlamı rüyalar görebilir, hayatınızdaki her şeyi ve herkesi sevgiyle kucaklama eğilimi göstererek, sevgi dolu taraflarınızı daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde aile ve özel yaşamınızda olası sorunlara karşı sakinliğinizi ve sevgi dolu tavrınızı korumanız gerekmekte.

30 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiç şüphe yok ki bugün mükemmel olacak. Yüzünüzü gülümseten, moralinizi yükselten bir tatmin bulabilirsiniz. Bazı temel değerlerinize meydan okuma ihtimaliniz var. Bu değerlerin hayatınızı stabilize ettiği doğru olsa da, sizinle daha az alakalı olduklarını hissetmeye başlıyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizin onayı size her şeyin mümkün olduğuna dair güvence verecek.

30 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz insanların farklı yönleri dikkatinizi çekecek. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecek. 

30 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. İlişkinizde şüphe ve kıskançlığa yer vermediğiniz müddetçe herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İş hayatınızda bu günlerde hayırlı sayılacak bir yatırım yapacaksınız.

30 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kimsenin hassas kalbinizi kırmasına izin vermeyin. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün aile bireyleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte zaman geçirmek isteyeceksiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızda duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Aile bağlarınızı güçlendirme adına başlatacağınız olumlu çabalarınız, mutlu olayları da beraberinde getirecek. İş ortaklarınızla yeni projeler üretecek ve işinizin yaratıcılık yönünü daha da geliştireceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde oldukça seviliyorsunuz.

30 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 43' 51" R
Ay
Terazi
09° 21' 42"
Merkür
Boğa
04° 37' 04"
Venüs
Boğa
24° 18' 17"
Mars
Koç
14° 13' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 38"
Satürn
Balık
18° 01' 57"
Uranüs
Boğa
23° 26' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
21° 40' 08"
Lilith
Başak
25° 26' 13"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>