Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hırs Ve Tembellik Arasındaki Gitgeller Desek? Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevdiklerinizi rahatlatmanız gerekebilir. Şu anda ekstra hassas olan ve hayatındaki şeylerden endişe duyan bir aile üyesi olabilir. Onu cesaretlendirebilir veya ona yardımcı olabilirsiniz. Ya da sevgiliniz sizden biraz duygusal destek bekliyor olabilir. Bu işi ciddiye alın ve ona kendini toparlaması gerektiğini söyleyin! Bugün şefkatli bir dinleyici olmaya çalışın.

Bugünün kısıtlayıcı ve ölçülü nüansları sizi yıpratabilir . Bununla birlikte, bu enerjiyi sizin avantajınıza çevirmenin püf noktası, oyun planınızı günün havasına uyacak şekilde ayarlamaktır. Sıradan ev işlerine ve küçük engellerle ilgilenin. Gerçekçi planlar yapın ve kısa vadeli hedeflerinizi yerine getirin. Bitkilerinizi sula. Disiplin ve konsantrasyon gerektiren şeyleri yapın.

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Bugün her şeyi yavaş ilerlediğini düşünsen de önümüzdeki dört hafta şans senden yana olacak. Fiziksel olarak bedenine stres ve gerginlik yüklemiş olabilirsin ve bu sebeple çok da motivasyonlu hissetmiyorsun. Merak etme. Bu hisler yakında seni terk edecek ve tekrar eskisi gibi iyi hissedeceksin!Tüm komşular duyabilecek gibi yüksek sesle söyleyin şarkınızı. Diğer insanların sesinizi beğenip beğenmeyeceğini kafanıza fazla taktığınız için yalnızca duşta şarkı söylüyorsunuz. Önemli olan tutkunuz. Eğer siz yaptığınız şeyden keyif alırsanız, sizi dinleyen insanlar da keyif alır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda kendinize koyduğunuz hedeflere ulaşmak konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Maalesef sizin için bugün de farklı bir gün olmayacak. Şu anda hayatınızın nereye doğru gittiği konusunda biraz kendinizi memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Hayat amaçlarınız hakkında kendinize bir takım sorular sormak isteyebilirsiniz: Kişisel yaşantınızda bu amaçlara ulaştınız mı ve bu mükemmel yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ortaya koyabildiniz mi?

31 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Yay burcunda hareket ediyor. Ay-Jüpiter kavuşumu sayesinde bugün aşk hayatınızda şansınız yüksek olacaktır. Saat 17:29 olduğunda Ay boşlukta kalıyor. Merkür bugün itibariyle retro hareketine Akrep burcunda başlıyor. 20 Kasım'a kadar evinizin içindeki teknolojik aletlerde sorunlar yaşanabilir. Evden çıkarken zihniniz bulanık olabilir. Aceleyle unuttuğunuz şeyler olabilir. Aile içinde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bir kontrat imzalayacaksınız iki kere kontrol edin. Retronun geniş yazısı için tıklayınız.

31 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün saat 16:28'den itibaren boşlukta hareket ediyor. Bugün en basit işler bile sana yük gibi gelebilir. Birçok meselede yapabileceğine inanmana rağmen gözünde büyütmeler ile boğuşacağın bir gündesin. Gökyüzü sana çabaladığın bazı konuları hatırlatacaktır. Öğle saatlerinde sorunlarına ışık tutacak bir gelişme hayatına yön verebilir. İçsel olarak önemli kararlar alıp yaşantını farklı bir rotaya sokabilirsin. Kendini ve ilişkini geleceğe taşımak için önemli adımlar atabileceksin, özgüvenin ve cesaretin seni yükseltecek. Evli olan bir Aslan burcuysan, aranızdaki rekabet artabilir.

31 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bugün kendinizi her şeyden uzaklaştırma fikri sizi yorabilir. Hayatınızla ilgili aldığınız kararların doğru olup olmadığına dair bir kanıt aramayın. Durumunuzu yeniden değerlendirmek için bugün bir daha düşünün.

31 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bazı konularda rahatça risk alabileceksiniz. Aşk gündeminize gelebilir. İlgilendiğiniz konuları sonuca bağlamak kolay olmayabilir. Hayatınızda düzeltmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde dağınık koşullar söz konusu. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

31 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan kendinizi üstün görebilirsiniz. Bu tutumunuz dost kaybetmenize neden olabilir. İyi niyetli olsanız da niyetinizin sual edildiğini hissedebilirsiniz.

31 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne yoğun bir iletişim trafiği, bol konuşma ve belki de kısa bir seyahat ile başlıyorsunuz. Akşam saatlerinde aşk ve çocuklardan yana şansınız var. Bugün başlayan Merkür retrosu ile ev ve yuvada eski defterlerin daha çok açıldığı, sırların konuşulduğu bir dönem başlayacak.

31 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkasının ışığının ışıltısıyla kalmak bugün kendinizi sıcak ve bütün hissetmenize destek olacak. Bu yüzden sizi motive eden kimse onu arayın. Onunla beraber bir plan yapın.

31 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

20 Kasım'a kadar Akrep burcunda geri harekete geçecek olan iletişim gezegeni Merkür, size yeni bir ev ya da toprak alma kararı aldırabilir.Evinizi oldukça değerli bir fiyata satmak isteseniz de bu fikri gerçekleştirmek bu dönemde pek kolay olmayacaktır. Aile içinde yaratıcılığınız için çok önemli bir gün olabilir. Fırsat kapılarını açabilecek zihne ve perspektife sahip olacaksınız.

31 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

31 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hislerinize hiç güvenmeyin bugün sizi yanıltıyorlar. Özellikle risk alınabilecek konulardan uzak durmaya çalışın. Hayatınızdan keyif almakta zorlanıyor olabilirsiniz. Uzun süredir her şey aynı rutinde ilerliyor. Değişiklik yapma lüksüne sahipsiniz. Yeter ki adım atın. İlk aksiyonu alın, gerisi gelecektir.

31 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; duygusal sorunlarını abartmadığın ve sosyal çevrenin kaosunu taşımadığın sürece eğlenmek ve stres atmak için uygun bir gün olabilir. Bu dönem ailene ve yuvana dair konular odak noktan olurken, gizlilik içeren konular gün yüzüne çıkabilir ve gerginlikler yaşanabilir. Çözüm odaklı olmalı, taşınma ve yer değişikliği gibi ani karardan kaçınmalısın.

31 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 32' 48" R
Ay
Başak
00° 13' 40"
Merkür
Boğa
00° 15' 19"
Venüs
Boğa
20° 14' 20"
Mars
Koç
11° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 50"
Satürn
Balık
17° 48' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 09"
Lilith
Başak
25° 04' 14"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>