Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir haftadır düşünüyorsunuz. Aşktaki tartışmaların ve bu tartışmalardaki haklılık iddialarının neden daha sert ve inatçı olduğunu çözemiyorsunuz. Aşk yerine kişilikleri sorgulamanız gerekiyor.

İş yaşamınızda herkese bir rehavet bulaştırıyorsunuz. Tatil yapmadan doğru dürüst çalışamayacaksınız gibi görünüyor. Haftanın ortasında kaçırmamanız gereken bir fırsatınız olacak.

Bir satış işi, eğer gerçekleşirse sizi birçok bunalımdan kurtarabilecek. Ama biraz üzerine düşmeniz gerekiyor. Para meselelerinde bir arkadaşınızla gereğinden fazla içli dışlı olmuş görünüyorsunuz. Dostluğu tehlikeye sokabilir.

Vardığı sonuçtan hiç sorumlu olmadığınız bir olaya, başınıza dert açabilecek kadar yaklaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişilik zayıflığı gösteren, edilgen insanlara eleştirilerinizde acımasızsınız. Beri yanda, sizin gibi iddialı insanlarla da geçinememe gibi bir açmazınız var. İnsanın kendisine özel bir değer biçmesinin, kendini önemsemesinin çok doğal olduğu hatta bunun gerekli olduğu inancındasınız. Ama sizin bunu kendine hayranlık derecesinde yaşadığınız eleştirilerini kabul etmiyorsunuz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:21 Merkür-Chiron görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. Bu sayede, potansiyel gücümüzü yeniden keşfederek başarılı işlere imza atabiliriz. Sosyal ilişkilerimiz canlanır. Cesaretimiz yükselir ve sıkıntılarımızı aşabiliriz. Adım attığımız işlerde başarılı oluruz. Başkalarının da kendilerini iyi hissetmeleri için destek veririz. Kimlerle bağlantıya geçeceğimizi tespit ederiz. Teşvik görürüz. Saat 12:26 itibariyle etkili Ay-Oğlak burcu geçişinde, hoşunuza gitmeyen bir şey olduğunda tepki gösterirsiniz. Hayatın üstümüzdeki baskısından sıkılırız. Sürekli güven verici olanı, ileriye dönük olanı tercih etmek zorunda kalmanın bizi yorduğunu düşünürüz. İşlerimizi düzgün yapmamız, planlanan şekilde bitirmemiz gerekir. Saat 14:02 Ay-Uranüs görünümü, işlerinizi yenilikçi tarzda yapmanızı sağlayıcıdır. Bir işi ne kadar doğru yaptığınızı test edebilirler. Ne kadar bilgili olduğunuzu göstermeye çalışırsınız. Saat 16:15 Ay-Chiron görünümü, bazı zorunlu işlerin halledilmesi gerekir. İlgilenmemiz gereken konular vardır. Bunlar size yorucu gelebilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretken tavrının sana olumlu geri dönüşleri olabilir. İletişim problemleri, işine odaklanmanı zorlaştırabilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem aşktan yana hem de sosyal çevrenizden yana gayet sevindirici gelişmeler söz konusu olabilecek. Uzun zamandan beri hak ettiğini düşündüğünüz bir mutluluğu arkadaşınız tarafından yaşandığını bilmek sizleri daha da sevindirecek ve kendi mutluluğunuz için de artık bir şeyler yapma yoluna gideceksiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Ortaklarınız ile ilgili konularda daha çok söz sahibi olmak istemeniz olasıdır. Paylaşımlarınız ile ilgili konularda daha içe kapanık bir ruh halinde olabilirsiniz. Finansal olarak borç ve alacak konularınızda bir denge kurmanız sizin yararınıza olacak.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Açık ve gerçekçi bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Bu aralar özel konularınızı kendinize saklamalı ve kimseye dedikodu malzemesi olacak bilgiler vermemelisiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağınız bazı haberlerden etkilenebilirsiniz. Ancak, sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak olacak. Duygularınızın yoğun olacağı bir gün. Olayların üzerine fazla gitmemeli, gelişmeleri beklemelisiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayların eğlenceli yönlerine odaklanarak hareket etmek isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla iyi anlaşacaksınız. Sosyal çevrenizdeki hareketleriniz arkadaşlarınızı kızdırabilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında canlı, neşeli yapınızı çevrenizdekilerle paylaşarak geçirin. Gündelik hayatın stresini ancak böyle üzerinizden atarsınız. Partnerinizin baskıcı tutum size sıkıntı verse de bunun geçici olduğunu unutmayın. Sevginizi cömertçe sunmaya devam ederseniz. Sevgiyle karşılık alırsınız. Hayatımızda olanlar her zaman bizim iyiliğimiz içindir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

31 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>