Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Düzene Merhaba? Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Hoş bir haber alabilirsiniz. Kişisel hayatında şansınız yaver gidiyor. Ailenizden biri bir evlilik veya doğum gibi olumlu bir şeyden söz edebilir. Veya beklediğiniz parayı alabilirsiniz. Birine borç para verdiyseniz, bugün sonunda paranın ödemesini alacaksınız. Hayır duaları almak ve samimi aile etkinlikleri için güzel bir gün olacak.

Etrafınızda çok fazla gürültü ve heyecan olduğu zaman işinize konsantre olmakta büyük zorluk çekiyorsunuz. Bugün işlerinizde verimli olmak için sessizliğe ihtiyacı olan herkes için mükemmel bir gün! Son birkaç gün oldukça stresli olduğu için bir süredir böyle bir günü bekliyor olabilirsiniz. Bugün en zor problemlerle bile başa çıkabilmelisiniz. İhtiyacınız olan tüm sakinlik ve sessizlik mevcut!

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Tartışmalar gerçekleştirmek için müthiş bir gün. Eğer ifade etmek istediğin bir nokta varsa, fazlasıyla ilham dolu bir üslubun olabilir. Sözlerin dokunaklı ve konuşma şeklin karizmatik olacaktır. Eğer bir şey pazarlamaya çalışıyorsan, kalabalığın dikkatini üzerine çekmen de kolay olacak. Belki de bu karizmatik enerjini uzun süredir hoşlandığın o kişiye çıkma teklifi etmek için kullanabilirsin...Evinize gelen davetsiz misafirler, hiç ummadığınız bir stres haline girmenize sebep olabilir. Bugünü dinlenerek geçirmek istiyordunuz fakat şimdi birilerini ağırlamak zorundasınız ve bu durum sizi rahatsız edebilir. Ziyaretin kısası makbuldür. İçinizden gelmiyorsa insanları ağırlamak zorunda da değilsiniz. Konuklarınızla aranız bozulsun istemezsiniz tabi. Kibar fakat net olun. Sonra sakinleşin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar şanslı zamanların ve başkalarının kararsızlığını kendin için fırsata çevirebilirsin. Senin etrafından dönen küçük bir savaş yaşanabilir, fakat bunu benzer konular üzerinde farklı fikirler ileri sürülebileceğine dair bir hatırlatıcı olarak gör. Her zaman bir doğru bir de yanlış cevap vardır diye düşünmene gerek yok. Çoğunlukla, gerçek yanıt ilk hayal ettiğinden bütünüyle farklı çıkar.

31 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Heyecanlı, risk almaya açık yurt dışı bağlantılı işlere adım atmak hoşunuza gidecektir. Kariyerinizde beklemediğiniz bir başarı elde ederek üst yönetim tarafından takdir edilebilirsiniz. Diğer yandan aile içi ilişkilerde annenizin size vereceği desteğe ihtiyacınız olacak. Maddi-manevi anlamda desteğini arkanızda hissetmek geleceğe daha emin adımlarla ilerlemenizi sağlar.

31 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

17.08'den yarın 02.27'ye kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Üzerindeki rehaveti atmış gibi hissediyorsun. Sonunda birçok şey düzene giriyor bugün. Artık, daha fazla kendine odaklanıp, yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsin. Buna enerjin var. Eğer, yeteri kadar arınmış hissetmiyorsan, biraz zaman geçtikten sonra etkisini göreceksin. Artık hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağını hissediyorsun. İşinden memnun değilsen, yenisektörlerinde kendine fırsat yaratmak isteyebilirsin.

31 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizde uzlaşmacı ve önemli adımlar atarak bazı sorunlarınızı halledebileceksiniz. Ancak iletişim kurarken karşı tarafın ani manevraları ile başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Her şeye rağmen sizi seven dostlarınızın desteği ile bunun da üstesinden gelebilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heyecan duyduğunuz bir gündesiniz. Yolculuklara çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı programlardaki aksamalar biraz sizi rahatsız edebilir. Kabullenme içine girebilirsiniz. Gündelik kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı kontrolcü olmadığınız sürece aşkta şanslı bir dönemdesiniz. Kendinizi iyi hissetmekle beraber mutluluğun sizinle olmasını sağlayabilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizdeki problemlerinizi sosyal hayatınıza yansıtmaya başladığınızı fark ettiyseniz panik olmayın. Arkadaşlarınız bugünler için varlar, onlara nelerin sizi yıprattığını anlatın ve beraberce çözüm üretin.

31 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat etmeye devam eden Ay, Satürn ve Plüton ile kare açı yapacak. Bugün yapacağınız vize başvurularından olumsuz cevap alabilirsiniz.Çıkacağınız seyahatlerde gecikmeler ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Öğrenciyseniz bugün dahil olacağınız sınavlarda gereksiz heyecan yapmamaya çalışın.

31 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla, özellikle de önceden planlanmış giderlerinizle ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Yine de harcamalarınızda hiç hesapta olmayan artışlara sebep olabilecek bu etki, ani gelir artışlarını veya ekstra para kaynaklarını da beraberinde getirebilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu geleceğinizi sorguluyorsunuz. Geleceğinizi nasıl şekillendirmeniz ve nasıl hareket etmeniz gerektiği konusunda içinize dönüp değerlendirmeler yapabilirsiniz. Günlük hayatınızdaki hareketlilik artış gösterecek. Sadece artış değil,hayatınız veya günlük rutinlerinizde bir dönüşüm-değişim sürecindesiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hareketli bir günde, spora ağırlık verebilirsiniz, yolculuk veya gezilere katılabilirsiniz. Maceracı ruhunuzu daha fazla ortaya koymak, sınırlarınızı ve ufkunuzu genişletmek isteyebilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>