Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birkaç zamandır gözlerinizi üzerinden ayıramadığınız biri var. Onu da hafta sonu gezinize katmak için çeşitli oyunlar içindesiniz. Onda ilk kez rastladığınız ve tanımlayamadığınız bir şeyler buluyorsunuz.

Çok kısa bir zamandailişkilerinizde bazı operasyonlar yapacaksınız. Birtakım insanların size karşı kötü niyetler beslediğini düşünüyorsunuz. Bu sizi huzursuz ediyor, veriminizi de düşürüyor.

Bankada ki küçük paranız önümüzdeki günlerde özel nedenlerle bir miktar eksilecek.

edin ama, bu özel nedenler son günlerde fazla masraflı olmaya başladı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önceden gidip unutamadığınız bir yere yeniden gitmeyi düşünüyorsunuz. Bu hafta sonu bunun için uygun görünüyor. Bazı düşüncelere modası geçmiş deyip değer vermiyorsunuz. Aslında farkında olmadan çoğu zaman bu düşüncelerle yaşıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıkacak, bir oh çekeceksiniz.

5 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 5 Ekim saat:22:04-31 Ekim saat:22:42 tarihleri arasında tarihinde etkili olacak Venüs geri hareket süresince, mesleki durumu, toplumsal ilişkilerinizi, işe dönük araştırmaları, gelecekten beklentilerinizi bir düşünün. İş hayatında kurallar acımasızdır. Yani oyunu kuralına göre oynamıyorsanız sorun çıkacak demektir. Kuşku ve kuruntular kimi zamanverimliliğinizin önünde duvar oluşturabilir. Aile yaşamınızdaki en ufak bir sorun işe aksederken,hayatındaki problemler de evin içinde rahatsızlık verici olabilir. Sabırlı olmak son derece önemlidir. Her şey istediğiniz anda istediğiniz şekilde gelişmeyebilir. Siz rutin işlerinizi düzenli yapın. Yeni birdüşünüyorsanız, şartlarına iyi bakın. Benim geri hareketle ilgili tavsiyem, ailevi ilişkilerinizden başlamak üzere gerçekçi bir şekilde ele almanız, rastgele kararlardan uzak durmanızdır. Not: Venüs geri hareketi, 5 Ekim-31 Ekim Akrep ve 31 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda olmak üzere iki burç üzerinde gerçekleştirecektir. Gönülden sevgilerimle,

5 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay öğle saatlerinden sonra boşlukta olacak. İşlerine ikinci bir kişinin dâhil olmasına ayak uydurmakta zorlanabilirsin. Halletmen gereken işler çok değil ama zor! Eğer eğitim hayatın devam ediyorsa, bugün bürokratik engellere takılabilirsin. Gün genelinde esnek davranmaya özen göstermende fayda var. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysan, duygusal yoğunluğun artabilir. Duygularını yakın bir arkadaşınla paylaşman iyi gelebilir. Sanatla ilgileniyorsan, yurtdışında yapılan çalışmaları takip edebilirsin. Hazımsızlık ve bundan kaynaklı uyku problemleri yaşayabilirsin. Sürekli kafein tüketmek yerine, bitki çaylarına yönelmeni tavsiye ederim.

5 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza bazı farklılıklar getirmek isteyebilir, dış görüşünüzde imaj değişikliğine gidebilirsiniz. Fakat bunu yapmak için henüz uygun bir zaman olmadığını düşünerek kendinizi daha farklı aktivitelere vermeniz mümkün.

5 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel alanda yenilikler var. Fikir sahibi olduğunuz konularda çok ısrarcı olmamaya çalışın. Girişimlerinizde daha kararlısınız. Ancak duygusal beklentilerinizde dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizde bazı engeller çıkabilir. Sabırlı olmanızda yarar var. Akşam saatlerinde duygularınızı rahat ifade edemiyor olabilirsiniz.

5 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlıklarınızla yaşadığınız gerginlikler sona eriyor. Kafanız rahatlayacak, başarılarınız katlanacak.

5 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan ve ay boyunca devam eden Venüs retrosunda geçmişteki ilişkiler, aşklar su yüzüne çıkabilir, bazı yüzleşmeler sürpriz dolu, şaşırtıcı ancak dönüştürücü olabilir. Çoktan ardınızda bıraktığınızı düşündüğünüz ilişkiler geri gelebilir.

5 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öne çıkmak, ilgi alanınızda olan insanlarla temas etmek sizin için önemli. Geçmişten gelen ailevi konular gündem olup huzur kaçırabilir. Bugün önceliğiniz bireysel tatmin arayışınız olacaktır ancak ilişkilerde adil olmak önemli.

5 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Venüs Akrep burcundaki geri hareketine başlıyor ve 17 Kasım'a kadar bu süreç devam edecek.Ev ortamınızdaki ilişkilerde gerginlikler gündeme gelecektir. Aile bireyleri arasında evi terk etmek isteyenler olabilir. Sağduyuyu elen bırakmadan herkesle uyumlu bir iletişimde kalmaya özen gösterin. Dekorasyon değişimi için uygun bir dönem değil.

5 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

5 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 59" R
Ay
Balık
15° 50' 34"
Merkür
Koç
18° 42' 24"
Venüs
Boğa
05° 25' 55"
Mars
Koç
02° 29' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 54"
Satürn
Balık
16° 53' 08"
Uranüs
Boğa
22° 33' 13"
Neptün
Balık
29° 00' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 36"
Lilith
Başak
23° 44' 12"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>