Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hayatına Değişiklik Geliyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2020, Salı

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 70%

Eğitiminiz konusunda bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz ve belki de belirli bir şeye ilgi duyuyorsunuz. Yeni bir bilgisayar programlama dili öğrenmek isteyebilirsiniz. Veya çok yeni teknolojilerle çalışmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kariyerinizde size yardımcı olacak bilgileri edinmek isteyeceksiniz. Bir seminere veya kursa kayıt olmak isteyebilirsiniz.

İşlerin yürümesi için günün her detayını planlamanız gerektiğini düşünmeyin. Muhtemelen, kendiliğinden bir yaklaşım göstermek durumu en iyi şekilde gösterecektir. İlk bakışta onları yazmak yerine başkalarından neler yapabileceğinizi öğrenin. Ortaklık, günün önemli bir öğesidir ve başkalarını bugün katıldığınız hemen hemen tüm etkinliklere dahil etmeye çalışmalısınız.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Ciddiyetin bir süreliğine molaya çıksa iyi olmaz mı? Derin hislere ve ağır düşüncelere olan doğuştan eğilimin dolayısıyla, biraz rahatlık ve eğlence senin için sırada. Ruhun bu tarz şeylerden biraz uzaklaşmak istiyor ve bu rahatlığı düzenli olarak hayatına getirmek senin elinde. İşleri biraz salıvermezsen depresyon ve anksiyete gibi sıkıntılar çaktırmadan hayatına sızabilir. Bugün birazcık eğlenmeye vakit ayır.Günün menüsünde gerilim var. Etkileşim ve eylemlerinde tam bağımsızlık hissedemeyebilirsin. Yoluna çıkan engelleri aşmak için biraz mücadele vermen gerekebilir. Çevrenden birilerinin seni sorumsuzlukla suçlaması sinirlerini yıpratabilir. Ufukta bir fırtına görünüyor. Kendine fırtınanın geçeceğini hatırlat ve sabret.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir çöküntü mü yoksa muzaffer bir aydınlanma mı yaşadığına karar veremediğin günlerden birindesin. Pozitif bir sonuç almaktan emin olmak adına, kendini ve başkalarını çok ciddiye almadığına emin ol. Günün herkes üzerinde heyecanlı ve gergin bir hava yaratması söz konusu. Dikkatsizce yapılan küçük bir hamle bile bir felakete yol açabilir. Tansiyon düşürmek için elinden geleni yap; onu besleme.

6 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artabilir. Kazanç ve gelirler elde edebilirsiniz. Finansal konulara dair görüşmeler yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilişkilerde beklentilerin karşılanması, talepleriniz önemli hale gelecek. Detaycı düşünebilir, içten içe hassas olabilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Aslan burcuysan karşı tarafın ilgisiz tavırları aklında türlü senaryolar oluşturmana neden olabilir. Bu durumu onunla paylaşmıyorsun fakat gerginliğin fark ediliyor. Ailenin aldığı yeni ev hayatına bir değişiklik getirebilir. Annene eşya konusunda yardımcı olabilirsin.

6 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamdaki yönünüzü sorguluyorsunuz. Geçmiş, yaşananlar, alınan veya alınmayan dersler, gelecek planlar, yarınlar vs. bugün zihninizi oldukça yorabilir. Kendinizi bir vadide yalnız başınıza hissetmenize gerek yok. Aileniz ve sizi seven dostlarınız hep yanınızda olacaktır. Yaşam inişiyle çıkışıyla bir öğretidir. Sizler de uzun dönemde kazananlar arasında yer alacaksınız.

6 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İşten gelen destekler var. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal karmaşa içinde bulabilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızla alakalı olumlu gelişmelerin ve güzel süreçlerin yaşanması mümkün. Aşk konusunda karşınıza birtakım beklenmedik fırsatlar da çıkabilir.

6 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle ilgili doğru gözlem yapan biri bugün ortaya çıkabilir. Bu şahısla yaptığınız konuşma, ikinizin birçok ortak hedefi olduğunu kanıtlayacaktır.

6 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati sosyal çevrenizle ilgili konuları ön plana taşıyor.Sosyal olmaktan keyif alacağınız bir gün olacaktır. Arkadaş çevrenizle olan ilişkileriniz önem kazanıyor. Sosyal çevrenizle fikir paylaşımında bulunabilir, düşüncelerinizle ön planda olabilirsiniz. Kendinizi şımartmak istersiniz, kişisel bakımınız için harcama yapabilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

6 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partner bulma sürecinizi hızlandırmak istiyorsanız, daha sosyal olmalısınız. Mali durumunuz beklentilerinizi karşılamıyor olsa bile iyimserliğinizi korumalısınız. Etrafınızdaki olumsuzlukları iyileştirmek için kendinize güvenmeye çalışın. 

6 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hem moraliniz, hem de kendinize olan güveniniz yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak ve yoğun olacak. İş hayatınızda bugünlerde birtakım zorlanmalar söz konusu. Bununla alakalı birtakım kararlarınızı çabuklaştırma yönünde ısrarlar görebilirsiniz. Kendinize duyduğunuz aşırı güven, her işe el atmanızı gerektirmiyor. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir. Yakın bir dostunuzun maddi problemlerini, sıkıntılarını öğrenmek sizi çok üzecek. Muhakkak yardımcı olmalısınız.

6 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>