Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Israrcı davranışlarınızla amacınızdan uzaklaşıyorsunuz. Kapıldığınız cazibenin zamana gereksinimi olabilir. Duygularınızı gizli tutma niyetiniz, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engelliyor.

Zamanlama hatası sıradan bir proje sunduğunuz inancı doğurabilir. Harika diye tanımladığınız düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir zamanlama yapmanız gerekiyor.

Harcamaları daha da azaltmalısınız. Sıkıntı çektiğiniz nedenleri, hayatın kaçınılmaz ihtiyaçları olarak tanımlamanız sizi zora sokuyor. Kilitlenmiş bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak.

Karşılıklı olarak güven duyduğunuz yakınınız, bir davranışınızın bazı sorumluluklardan sıyrılma çabası olduğunu düşünüyor ve bunu size yakıştıramıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev hayatınızda bugünlerde birtakım zorlanmalar söz konusu. Bununla alakalı bir takım kararlarınızı çabuklaştırma yönünde ısrarlar görebilirsiniz. Yakında bir ziyaretiniz var. İyimserlik ve kötümserlik arası gelgitleriniz geçici. İç dünyanızın derinliklerinde belli fasıllarla yaşadığınız uç duyguları, akılcı gayretlerinizle zararsız hale getirebilirsiniz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken boşlukta olan Ay, 06:39'da İkizler burcuna ilerliyor. Bugün şansınızın açılacağı bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal yönünüz ön planda olacaktır. Enerjinizi dostlarınızla beraber dışarıda harcayabilirsiniz. Bugün itibariyle Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor olacak. 21 Mayıs'a kadar yeni birteklifi alabilirsiniz. Önceden başvurduğunuz biriçin mülakata çağrılabilirsiniz. Telefonların hepsini açmaya özen gösterin.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pişman olacağın sözlere dikkat!İletişimi yönlendiren Merkür bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Yakın çevrendeki, varsa kardeşlerinle ilgili sorumluluklar, işle ilgili kısa yolculuklar, yabancıları içeren konulardaki sorumluluklar için planlar yapabilir ve biraz çalışmak durumunda kalabilirsin. Bugün konuşacağın kişilere ve söyleyeceğin laflara biraz dikkat etmeni öneririm. Sonraki günlerde bugün yapacağın konuşmalar önüne serilebilir. Eğer kalbin boşsa, aklındaki kişiye açılman için uygun bir gün olmayabilir. Evli bir Aslan burcuysan; geleceğe dair fikirlerini söylemen, aranızda küçük fikir ayrılıklarına neden olabilir. Kendi isteklerini belirlemen ve yapmak istediklerini ailenle planlaman sana iyi gelecektir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yönden oldukça hareketli ve aktif bir gün sizi bekliyor. Kendi heves, istek ve beklentilerinizi abartmadığınızdan ve sosyal beklentilerle dengelediğinizden emin olursanız, çok farklı şeyler ortaya çıkarabilirsiniz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beklentilerinizle ilgili kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engeller meydana gelebilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde sorumluluklarınızda artış olabilir. Akışta kalın.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda farklılık yaratmak için küçük şeylerden başlamanız gerektiğini fark ettiniz. Her gün gelişiminize bir tuğla ekiyor ve bu şekilde ilerliyorsunuz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; haftaya güçlü ve otorite kişilerden gelebilecek destekle kariyerini sağlamlaştırabilir, yeniimkanıyla başlayabilirsin. İlerleyen günlerde iş, eğitim ve özel amaçlı seyahatlere çıkabilir, anlaşma ve sözleşme gibi olaylar gündemin olabilir Gün içinde partner ya daarkadaşınla ani gerilimlere dikkat etmelisin.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ayla birlikte yeni hedefler belirleyebilir, yeni planlar peşinde olabilirsiniz. Tüm bunlarda sıra dışılık başrolde olurken yaşamınızı yeni bir kariyer ya da görev ve sorumluluklarla da taçlandırabilirsiniz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek için oldukça heveslisiniz. Yeni eğitimler, yolculuklar için başvurular ve planlar yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda daha fazla kazanç elde etmek üzerine hırslandınız. Yeni adımlar atabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almak için uygun zamanlarda değilsiniz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için melankolik bir gün. Siz zaman zaman böyle zamanlar geçiriyorsunuz. Düşünceleriniz karmakarışık. Önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan çok zorlaştırabilir. Üstelik bu kişiler yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 18' 35" R
Ay
Terazi
04° 10' 16"
Merkür
Boğa
04° 00' 53"
Venüs
Boğa
23° 46' 00"
Mars
Koç
13° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 26"
Satürn
Balık
18° 00' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 50"
Lilith
Başak
25° 23' 19"
True Node
Koç
14° 56' 15"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>