Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gergin Halin Radikal Kararlar Almanı Tetikleyebilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün mantığınızı korumaya çalışın. Kendinizi, yoğun bir ruh halinde olan insanlarla konuşurken bulabilirsiniz. Sessiz ve huzurlu bir tip olarak, bu duygu patlamaları sizi biraz şaşırtabilir. Ama bunlar sizi ilgilendirmiyor. Uzaklaşmak ve kendi işlerinize odaklanmak için elinizden geleni yapın. Sevdiğiniz bir kişi bazı karmaşık duygulardan geçiyorsa, destekleyici olun fakat onun melodramına çok fazla dahil olmayın.

Bugünün öncelikli endişesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlamak için çok miktarda enerjiyi bu projeye kanalize etmek olabilir. Bu başarıdan kaynaklanan memnuniyet çok büyük olabilir; bir noktada kendinizi bir sandalyede çökmüş olarak bulabilir, başarınızdan başka bir şey düşünemez hale gelebilirsiniz. Sırtınızı sıvazlamaktan korkmayın; kazandınız. Bu akşamı kutlama yaparak geçirin!

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Güne hakim enerjiyle başa çıkabilmek için bazı zihinsel düzenlemeler yapman gerekecek. En iyi strateji ise enerjiye uyum sağlamak ve hayatına ne tarz bir denge getireceğini görmek olur. Hislerine sadık kal, kelimelerini önemse. Gerçekten söylemek istemediğin şeyleri, öylesine söylemiş olmak için söyleme. Bütün etkileşimlerinde dürüst ve samimi ol.Bugün işler kızışıp gerilim arttıkça dikkatleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Egolar tavan yapacağı ve insanlar kendi bildiklerini okuma konusunda inat edeceği için tartışmaların çıkması muhtemel. Aklınızdan çıkarmamanız gereken şey ise işin içine beklenmedik durumların girebileceği ve bunun da bir sonraki adımınızı planlamayı zorlaştıracağı. Bu yüzden siz yalnızca işleri oluruna bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi odağı olmaktan keyif alıyorsunuz, doğru. Fakat bazen bir adım kenara çekilip sahneyi başkalarına bırakmak gerekir. Özellikle bugün, insanlar eleştirel bir tavırda olacağı için bir kenara çekilmek daha önemli. Neden seyircinin olumsuz tepkisini alasınız ki? Havadaki gerginlik sebebiyle ufak tefek tartışmalar çıkabilir. Bu tartışmalara karışmayın, hiç gereği yok.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ilişkileri, partnerlik ve dostluklar, çocuklarınızla ilişkileriniz ön planda olabilir. Yakın ilişkilerinizde samimiyet artabilir. İyimser ve yapıcı olabilir, sevdikleriniz için adım atabilirsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadeleci ruhun seni hayatın ile ilgili radikal kararlar almaya itebilir. Ailesinden ayrı yaşayan bir Aslan burcuysan aileni telefon ile arayıp bu konuda açıklama yapıyorsun. Geçmişte kaldığına inandığın bir sorunun tekrar önüne gelmesi seni gergin bir ruh haline sokabilir. Fark edilmeyen ayrıntıları fark etmen seni farklı biri yapıyor.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle kavga ediyorsunuz. Yaptığınız küçük bir hatayı bile büyütüyor olabilirsiniz ama bunun bir çözüm olmadığının farkına varmalısınız. Kendinize ve çevrenize karşı adil ve sağduyulu olmalısınız.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Yay burcunda iken aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha heyecanlı davranabilirsiniz. Hayatın güzel ve eğlenceli yönlerine açıksınız.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

amanınızı yenilik ve mevcut yaşamınızı iyileştirmek üzere harekete geçerek değerlendirebilirsiniz. Kalbinizin sesini dinleyerek ilerleyebileceksiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün için plan yapmamak biraz tuhaf gelebilir ama bu deneyim size iyi gelecek. Bugününüz zaten doluysa, yakın gelecekte boş bir gün bırakmak için çabalayın. Kendinize biraz izin vermenin zamanı geldi.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Hızlı anlaşılmaya ihtiyacınız var. Çevrenizle birlikte  hareket edin.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızın her alanındaki ortaklıklar, günün ana konuları olacaktır. Elinizdeki konularla kendi başınıza uğraşmak yerine işbirliğine yönelmeniz, sonuçlar açısından daha yararlı olabilir. Bu şekilde, ortağınızın getirdiği fikirlerle daha zengin bir düşünce şekline sahip olabilirsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar bir aslansanız, günün sonunda kendinizi yalnız hissetmeniz muhtemeldir. Finansal olarak çok kararlısınız ve kariyeriniz iyi gidiyor. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda ilişkinizin gidişatını olumsuz yönlere sürükleyebilecek bazı olaylar yaşanması mümkün. Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da sevgilinizle ilgili başka birine söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir. İş hayatınızdaki uzun süreli gerilim yavaş, yavaş mutlu sona doğru yaklaşıyor. Çalışma prensiplerinizhayatının kurallarıyla birebir çakışıyor. Sağlam adımlar atıyorsunuz. Yan harcamalarınızla ilgili önlemler almanız gerekiyor.

6 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 55' 50" R
Ay
Aslan
22° 33' 54" R
Merkür
Koç
29° 27' 55"
Venüs
Boğa
19° 27' 11"
Mars
Koç
11° 13' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 47"
Satürn
Balık
17° 45' 59"
Uranüs
Boğa
23° 12' 49"
Neptün
Balık
29° 19' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 11"
Lilith
Başak
24° 59' 59"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>