Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Saygı Kazanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 30%

İfade edip etmeme konusunda çok güçlü bir hayal gücünüz var. Ancak önümüzdeki birkaç gün boyunca, hayatınızın bu yönünde enerji eksikliği yaşadığınızı hissedebilirsiniz. Belki de, kendiniz için yaptığınız bazı planların nasıl ortaya çıkacağı konusunda biraz endişelisiniz. Genel olarak, gelecek hakkında biraz karamsar hissetmiyor musunuz? Belki de insanlara olan inancınızın bir kısmını kaybettiniz. Ama endişelenmeyin, aşk size biraz daha iyimser hissettirecek!

Herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, iyi birplanı hataları ve aksaklıkları her şey tamamen altüst olmadan ortaya çıkarabilir. Bugün, profesyonel yaşamınızdaki bir proje için kaynak yetersizliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte, hedeflerinizi duruma uyum sağlamak için değiştirme fikri sadece sizin doğanızda yok. Bugünü, problemleri faza taviz vermeden çözmek adına, stratejik düşünmek için kullanın.

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Anılar, travmalar ve foviler gününü ele geçirecek. Depresif hissediyorsun ve nedenini de tam olarak anlayamıyorsun. Bir olay, bütün bunları sana yaşatıyor ama kaynağını bilemiyorsun. Son zamanlarda rahatsız edici rüyalar görüyorsan onları not almayı denemelisin. Seni neyin rahatsız ettiğine dair bir kapı aralayabilir. Meditasyon ya da serbest çağrışım şu an ihtiyacın olan şeyler gibi...Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde bir parti vermeye karar verebilirsiniz. Davet edecekleriniz bağlantılı olduğunuz bir toplulukla ilgili kişiler olabilir. Metafiziğe ve medyumluğa ilgi duyan arkadaşlarınızın da davetli listesinde olması mümkün. Muhtemelen evinizin pırıl pırıl olmasını isteyecek ve ailenizden birinin size yardım etmesini rica edeceksiniz. Partiniz pek çok düşündürücü tartışmaya sahne olacak. Akşamın keyfini çıkarın!

8 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde sessiz bir gerilim durumu olabilir. Sezgileriniz ve hisleriniz ile birçok karmaşayı çözebilir, arka planları görebilirsiniz. Eviniz ve yaşam alanınızı düzenlemek, temizlemek iyi gelecektir. Duygusal, zihinsel veya maddesel fazlalıklardan arınma zamanı.

8 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarısızlıklarından ders çıkarman sayesinde bugün başarılı bir porte çiziyorsun. Duygularını ve mantığını dengede tutmayı başarabilirsin. Ailevi sorunlarında daha yapıcı bir rol oynuyorsun. Üstlendiğin misyon saygı kazanmanı sağlıyor. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan aradığın kriterdeki kişiyi bulmakta zorlanıyorsun.

8 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güçlü duruşunuz hayranlıkla izlenmenizi sağlayabilir. Özgürlüğünüz duygularınızla bütünleştiğinde bazen kasırga gibi yıkıcı olabiliyorsunuz. Çevrenize karşı daha duyarlı davranışlar sergilemelisiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay, önemli gelişmelere ve yeni başlangıçlara işaret etmekte. Ancak karar vermek konusunda şartları aşırı zorlamamalısınız.

8 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ön görülebilir konularda yardım isteyen kişilere yardım edebileceksiniz. Ruh hali olarak üzerinizdeki yoğun neşe enerjisinin tadını çıkartma fırsatı yakalayabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski sevgililerinizden biri bugün sizinle iletişim kurmaya çalışabilir. Buna karşılık vermemeye dikkat edin, canınızı tekrar tekrar acıtmasının bir anlamı yok. 

8 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat edecek.Dış görünüşünüzle ilgilenmek ve kendinizi şımartmak için uygun bir gün olacaktır. Saçlarınızda değişiklikler yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Yüksek özgüveninizle dikkat çekeceğiniz, sosyal ve dışa dönük bir gün sizi bekliyor.

8 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi hayatın, olayların akışı içinde hissederken, bazı durumları kabullenmeniz, hayatınızı oluruna bırakmanız çok daha rahat ve kolay olabilir. Ancak ihmal, unutkanlık ve dalgınlığa dikkat etmelisiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgi ve ilgi çekmek için hiç yeri ve aslı olmadığı halde kıskançlık yaratmanız tehlikeli bir oyun! Son bir damla, bardağı taşırabilir. İş yerinde bir konu hakkında yanlış bilgilendirildiniz. Bir an önce doğruyu arayıp bulmazsanız, prestijiniz sarsılacak gibi! Kazancınız yerinde, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Evinize almak istediğiniz bir eşyayı ertelemeniz gerekebilir. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

8 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>