Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz ödünlerin, bu korumayı ne kadar yaptıkları şüpheli. Geri adımlarınız, belki de bir yerde durmalı. Yanlış kişilerden etkilenmelerin de olumsuzluklarda payı olabilir.

Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. Aşırı sorumluluklar, hayatınızındışında kalanına zaman bırakmıyor.

Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir. Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir.

Bazı insanları olduklarından fazla yerlere koyuyorsunuz. Bu değerlendirmedeki ölçüleriniz pek anlaşılır görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne sosyal ilişkilerinizde, ne deilişkilerinizde kuruntulara itibar etmemelisiniz. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz görüntünüz etrafınızdaki olayları size karşı geliştirebilir. Çok kendinden emin görünen birtakım insanları derinlemesine tanıma çabalarınız, size kalıcı yaşam dersleri verecek.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:10 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Saat 07:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bütçemizi geleceğimizi geniş manada ve ilerisi adına düşünerek gözden geçirmenin önemini işaret ediyor. Bugünün yarını  var sözünü unutmayalım. Saat 08:27 Ay-Pluto görünümü, mevcut işinizden elde edilen kazancın yeterli olup olmadığını sorgulamanız ve derinlikli olarak incelemeniz gerektiğini vurguluyor. Eğer yetersizse, neler yapabilirsiniz veya gayet yerinde ise, ne gibi yatırımlara yönelmelisiniz, bunlar üzerinde durulmalıdır. Saat 11:06 Ay-Güneş görünümünde, sizin için önem taşıyan her ne varsa onu korumanız altına alırsınız. Aileniz, sevgiliniz, evladınız, işiniz, gücünüz ve geçmişiniz tümüyle önemlidir. Sakince dinlenmeyi, kendinizle temasta kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu arada maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Kafanıza uyan, sizinle aynı yönde düşünen kişilerle konuşmaktan zevk alırsınız. Saat 12:30 Ay-Jüpiter kavuşumu, paramızı en gerekli ihtiyaçlarımız için kullanmamız, ihtiyaçlarımızı almamız yönünde olumludur. Uzun vadeli ve işlerliği olan ürünlere yöneliriz. Emeğin hakkını biliriz. Hesaplarız, bütçemize uygun hareket ederiz. Saat 17:18 Ay-Merkür görünümü, zihnimizde her ne kadar bazı meseleler yoruyor olsa da, iç huzurun biraz da kişinin bakış açısıyla ilintili olduğunu görüyoruz. Saat 23:08 Ay-Mars görünümünde hayatı biraz doğal akışına göre yaşamak lazım. Bir şeyleri sürekli irdelemek, kafamıza takmak bizi yorabilir. Meseleleri didiklemekten vazgeçelim. Bizi mutlu edecek, aktif hale getirecek olana yönelelim. Cumartesi gününüzün arzu ettiğiniz şekilde geçmesi dileğimle,

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Anaç duygunuz size zarar verebilir. Eğer; sanatla uğraşıyorsanız, çalışmalarınız yoğunlaşacak. Sosyal çalışmalarınızda da meydana gelecek olumlu gelişmeleri beklemelisiniz. Kendinizi de kontrol altında tutmayı öğreneceksiniz.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların sizin her şeyinizi kabul etmesini beklememelisiniz. Öte yandan siz de herkesi memnun edemezsiniz. Aşk hayatında olumlu gelişmelere açık günlerdesiniz. Özel hayatınıza renk getirecek ve sizi mutlu edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

6 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda elinizdeki imkanları daha iyi değerlendirmeye bakın. Aynı zamanda kazançlı çıkabileceğiniz olanaklar elde edebilirsiniz.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı bir üst pencereden görmeye çalışıyorsunuz. Tecrübeleriniz sizi olgunlaştırdı. Birileri mutluluğunuza engel olmak isteyebilir ama savaşın kazanan siz olacaksınız.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ve hayatınızı irdelediğiniz bir dönemde olduğunuz için hissiyatınızı takip etmek önemli olacak. Aile sorumluluklarınızla ilgili önemli görevlerinizi gün içinde yerine getireceksiniz.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda irdeleme, alışveriş dengeleriniz ve bu yoldaki ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardım elinizi uzatacağınız bir etkiyle karşı karşıyasınız.Kendi menfaatlerinizi gözeterek başkalarına nasıl fayda sağlayabileceğinizi irdelemek gününüzün temasını oluşturacaktır. Finansal anlamda plan yapmak ve önünüzdeki süreçte ihtiyacınız olan para hesabını detaylı bir şekilde değerlendirmek için bugün doğru enerjilere sahipsiniz. Zihniniz maddi ve manevi değer yarattığınız konularda çalışacaktır.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

9 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 02" R
Ay
Terazi
25° 35' 12" R
Merkür
Boğa
06° 32' 01"
Venüs
Boğa
25° 58' 12"
Mars
Koç
15° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 47"
Satürn
Balık
18° 07' 09"
Uranüs
Boğa
23° 31' 14"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 08"
Lilith
Başak
25° 35' 14"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>