Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Savaşçısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Eviniz bugün misafirlerle dolu olabilir. Arkadaşlarınız veya komşularınız size uğrayabilirler. Sevgiliniz kapınıza gelebilir ve sizinle görüşmek isteyebilir. Sesli mesaj kutunuz eve geldiğinizde mesajlarla dolu olabilir. Huzur ve sessizlik istiyorsanız, kapıya "Rahatsız etmeyin" yazısı koymanız gerekebilir, çünkü çok yoğun olacaksınız!

Bugün adım atmanız vearkadaşlarınızın daha iyi iletişim kurması için yardım etmeniz gerekebilir. Doğuştan liderlik yeteneklerine sahipsiniz ve bugün bunları kullanmak isteyebilirsiniz. Bazı meslektaşlarınız birlikte çalışmakta zorlanıyor olabilir. Sorumlulukları eşit olarak paylaşmıyor olabilirler. Onlara işbirliği ve takım çalışması sanatında rehberlik etmeniz gerekebilir. Bugün yapıcı olup, onlara yumuşak bir şekilde yön önermekten korkmayın. Rehberliğinizden yararlanacaklar.

İşinizle ilgili oldukça rahatsız edici bir söylenti kulağınıza gelebilir. Bu dedikodu, şirketin satılacağı ya da süregelen hiyerarşilerin oluşacağı yönünde olabilir. Bu nedenle işinize devam edip etmeyeceğiniz konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Bir sonuca varmadan önce, size doğruyu söyleyecek birini arayın. Belki de duyduklarınız dedikodudan öte değildir.

Başkalarının endişe ve sıkıntıları seni üzmesin. Herkes kendi hayatına baksın ve düzene soksun. Zaten uğraşacak yeterince derdin var- hem içsel hem dışsal. Rahat tavırların bugün oldukça kullanışlı bir hal alabilir. Diğer insanlar kavga etmek için yer ararken, senin enerjini ortama huzuru getirebilir.Uzlaşmaya varmak istemediğiniz bazı ailevi anlaşmazlıklar içinde kalabilirsiniz ve tüm bu biriken aşırı stresi atmak ve kendinizi bu durumdan kurtarmak için başkalarına sürekli bağırmak isteyebilirsiniz. Ama tüm bu olayların ardına gizlenmiş bir takım faydalı şeyleri gözden kaçırmamak için dikkatli davranın. Oralarda bir yerlerde gizlenmiş bir hazine olabilir. Sinirlenmek yerine gözlerinizi dört açın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisi duyarlılığınıza meydan okuyabilir, bu nedenle ruh halinize gelecek bu olası darbelere karşı kendinizi hazırlayın. Büyük olasılıkla son zamanlarda vurdumduymaz bir yol tutmuştunuz ve bazı ayrıntılara dikkat etmeyi unutmuş olabilirsiniz; yani hayatınıza giren herkesin duygularına. Belki de, tam da gerçekten içinize kapanmanız gerektiği anda keyif peşinde sürekli dışarılara koştunuz. Bugün meydana gelecek olaylar muhtemelen bu meselelerin daha çok farkına varmanızı sağlayacak.

10 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yiyecek ve içecekler nedeniyle kendinizi aşırı şişkin hissedebilirsiniz. Bu nedenle dikkatinizi gerektiren herhangi bir şeye odaklanmak zor olacaktır. Rahatlamak için bir fincan yeşil çay için ve rahatlayın.

10 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor. Maddiyata dayalı konularda iletişimde olduğun kişilerle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Bu konuları konuşmaya başka bir güne ertelemelisin. Gün içindeki kazanç beklentilerin bugün gecikmeli olabilir. Motivasyonunu kaybetmeyip daima önüne bakman gerekiyor. Bugün her zamankinden daha dengeli olmalısın. İş ortamından hoşnut olmayan bir Boğa burcuysan, işini değiştirene kadar mücadelene devam etmen gerekebilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu, hayatınıza strateji uygulamak için ve özellikle de arzularınızı takip etmek ile ilgili konularda önemli bir dönem. Başlattığınız her şeyi sürdürmekle ilgili yıldız bir dönem olabilir.Şu anda bir ilişkinin ya da ortaklığın içinde karar verme aşamasında olabilirsiniz. Şüphe duymadan ilerlemeyi tercih edin.

10 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Her dediğinizin ve istediğinizin sevdiğiniz kişi tarafından yerine getiriliyor olması dikkate değer bir durum. Ancak yaşamın biraz da aldığın kadarını vermeyi de bilmek olduğunu da belirtmekte fayda var. O kadar da hayırsız olmadığınız göstermenin zamanı da geldi. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmeniz sizin performansınızın da yükselmesinde çok etkili olacak. Bunun için çaba harcamalısınız. Dostluk adına gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir

10 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizle birlikte olmak size mutluluk veriyor. Kendinizden oldukça emin ve huzurunuz yerinde. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber mutluluğunuzu ikiye katlayacak.

10 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü Yengeç burcu tutulması ile yakınlarınızla daha fazla iletişimde olup, onların sorumlulukları ve duygusal bağlarınıza daha çok odaklanacağınız 6 aylık bir döngü başlıyor.

10 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün akşam saatlerinde Yengeç burcunda bir Ay Tutulması meydana gelecek.Uzak akrabalarınızdan gelecek bir haber gündeminizi değiştirebilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili gelişmelerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Uzun süredir devam eden eğitimlerinizin karşılığını almaya başlayabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Organizasyon, plan, program gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Hedef belirlemek, yön çizmek, detaylandırmak için uygun bir gün olabilir. İş arkadaşlarınızla, meslektaşlarınızla, kariyer ortaklığı yaptığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Duygularınızı göstermekten ve onlarla paylaşmaktan kaçınmayacaksınız.

10 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli Boğaların eşleri tarafından kısıtlanmayı kaldıramayacakları bir gün. Her anlamda özgürleşme arzusundasınız. Eşinizle beraberken bile değişik bir şeyler denemek, gitmediğiniz bir yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Pozitif enerjinizle onu ikna etmeniz zor olmayacaktır.

10 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabah saatlerinde maddi konularda daha ihtiyatlı davranmanız gerekebilir. Öğle sonrasında ise iletişim, haberleşme konularında hassas davranabilirsiniz ancak aksaklıklar karşısında zihninizi çok yorup yıpratmadığınızdan emin olmalısınız.

10 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>