Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çözüme Ulaşma Konusunda İyisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 100%

Bugün siyasi ya da hayırsever işlere ilgi duyabilirsiniz. Topluma bir şekilde hizmet etmek için isteyeceksiniz. Ya da siyasi bir kampanya aracılığıyla başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Kalbiniz iyi işler yapmanız için ilham kaynağı olacak. Tutkularınız adaletsizliğe karşı ayaklanabilir. Bir adım atmak ve bir şekilde fark yaratmak isteyeceksiniz.

Ateşiniz sık sık size dağları aşmanız konusunda yardım ediyor. Ama muhtemelen bunu zaten biliyorsunuz. Ve şimdi bu ateşi efsanevi iyimserliğinizle birleştirdiğinizde, onsuz yapamayacağınız bir silah haline gelecek. Bugün, geçen ayki çalışmalarınız karşılığında ve hayatınızın her alanı için ödüllendirileceksiniz. Bununla birlikte, içinizde yanan ve inanılmaz kararlılığınızı veren "ateş" in sınırları da vardır ... Kötüye kullanmamayı öğrenmelisiniz.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Bugün çevrene biraz iyi niyet ve yakınlık yay. Çevrendekilere, onlara değer verdiğini ve çabalarını takdir ettiğini göstermeyeli epey olmuştur. Kartlar, telefon aramaları, çiçekler ve sarılmalar... Bütün bunlarla ilgini onlara gösterebilirsin. Birini öğle yemeğine çıkararak sürpriz yap veya onlar için özel bir şeyler yap. Entelektüel olduğu kadar duygusal ifadelerine de yer ver. Dengeyi sağlıklı kurmalısın.Bugün başka insanlardan bazı olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. Muhtemelen kalabalık bir insan grubuyla sosyalleşiyor olacaksınız. Arkadaşlığınızdan çok keyif aldıkları için insanların gözleri sizi arıyor olabilir. Onları zekice esprileriniz ve sıcacık hikayelerinizle eğlendireceksiniz. Burcunuz gerçekten bir seyirci kitlesine sahip olmaktan çok hoşlanıyor, bu nedenle de sahneye çıkmaktan çekinmeyin. Onlara coşkulu kişiliğinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı göstererek biraz neşe saçın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İhtiyacınız olanı almanın vakti geldi. Arzu ettikleriniz genelde size yüzde yüz faydası olan şeyler olmuyor ve bu da gerginliklere ortam hazırlıyor. Faydanıza olan şeylerle istedikleriniz kesişim kümesini bulmak neredeyse imkansızmış gibi hissediyorsunuz, özellikle de söz konusu duygusal yaşantınız olunca. Duvarları yaratıcı yanınızla örülü mağaranızda kalmak ve kendinizi dışarı açmak konusunda ikilemde kalıyorsunuz. İlla birini seçmek zorunda mısınız?

11 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yıldızların birbirleri ile zıt tesirleri altında kalacaksınız. Bazı ters durumlar, arzularınızın aksi davranışlar ile karşılaşabilirsiniz. Sabır gösterin, bu durum yalnız bugünlük! Sevgilinizi istemeden kırabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Bugün çevrenizdeki herkesle hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız. Uzun süredir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Sağlık konularını gereğinden fazla abartıyorsunuz.

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyandığın andan itibaren yataktan kalkmakta zorlanmanın sebebi içindeki huzursuzluk duygusu olabilir. Kendini ne kadar bu şekilde hırpalasan da çözüm üretmen gerektiğinin farkına varıyorsun. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysan, bugün karşılaşacağın sorunlara karşı soğukkanlılığını koruyorsun. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, sevdiğin bir arkadaşın ve onun sevgilisini akşam evine davet edebilirsin. Konu senin ilişki duruma gelebilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda önemli başlangıçlar gündeminizde yer edinebilir. İlişkide nasıl bir yere sahip olduğunuzu bilmeniz sizi daha da güçlü kılacaktır.

11 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma ortamınıza daha fazla yaratıcılık katmak isteyebilirsiniz. Aniden gelen fikirleriniziarkadaşlarınızla paylaşmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir. İlerleyen zamanlarda daha akıcı koşullar var. Arkadaşlarınızla sohbet etmek için bir araya gelebilirsiniz. Aşk hayatınız hareketlenebilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmele yaklaşmak için derin adımlarla ilerlediğiniz bugünlerde özellikle beklediğiniz mesleki haberlerin geldiği görmek sizleri oldukça ferahlatabilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşamınız ve çalışma ortamınızdaki ilişkiler güne damgasını vurabilir. Ancak eleştirel ve mükemmeliyetçi yönleriniz ortaya çıkabilir. Titiz yaklaşımlarınızla ilişkilerinizi kolay yönetebileceğiniz bir gün olabilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda fazla stres altında olan insanlar bulunuyor olabilir. Onlardan uzak durmak bir seçenek fakat onlara hayatı ciddiye almamaları gerektiğini hatırlatmak ve yardımcı olmak daha doğru olacaktır.

11 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcundaki seyahatine devam edecek. Bugün gündeminizdehayatınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz olacaktır.Ay ile Mars arasındaki kare açı ekip çalışması yönetmenin kolay olmayabileceğini gösteriyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle hayat görüşünüzün farklı oluşu sebebiyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal yönünüz güç kazanacaktır. Bu durum mantığınızın olumsuz yönde etkilenmesine yol açabilir. Çevrenin söylediklerine kapılıp gitme tehlikeniz olduğundan, har zamankine oranla çok daha temkinli olmalısınız.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı sebeplerden dolayı sevgilinizden uzaklaştığınızı hissediyor ve karamsarlığa düşüyorsunuz. Bugün küçük bir tartışma ortamı doğabilir. Zaman zaman monoton bir çalışma hayatınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil. Yaratıcılığınızı daha fazla öne çıkartabileceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

11 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün akademik sorumlulukların, kısa yolculukların veya yabancıları içeren konulardaki işlerini düzenleyebilir ve fikirsel alışverişte olabilirsin. Fakat gün içinde; gergin tavırların olabileceğinden; ağzından çıkabilecek kelimelerle ortamı kızıştırmamaya dikkat etmelisin. Üzerine düşmediğin bir sağlık sorununu ihmal etmemelisin.

11 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 30' 37" R
Ay
Terazi
06° 38' 26"
Merkür
Boğa
04° 18' 03"
Venüs
Boğa
24° 01' 23"
Mars
Koç
14° 03' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 23"
Satürn
Balık
18° 01' 04"
Uranüs
Boğa
23° 25' 45"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 27"
Lilith
Başak
25° 24' 42"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>