Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz. Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz, ama sıcak kişiliğiniz daha fazla yalnızlık istememekte kararlı gibi.

Üretken birisiniz, bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir.

Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız. Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz.

Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak. İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmama kararlılığınız, onların içinde bulunduğunuz soruna çözüm getirmekten başka bir niyet taşımayan çabalarını yok edebilir. Hafta sonu geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir, sıcak dostluklar bırakacak. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde, birtakım arayışlar içine gireceksiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatlerinde Ay, 02:47-04:28 arasında boşlukta olacak. 04:28 itibariyle sizin burcunuza geçen Ay, enerjinizin arttığı bir güne başlamanızı sağlıyor. Bugün kendinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Estetik için de uygun bir zaman dilimindesiniz. Günün ikinci yarısıyla beraber Ay ve Venüs açısındaki pozitif görünüm, aşk hayatınızda gelişmeler yaşamanızı sağlayabilir. Maddi olarak da beklediğiniz tutarlar elinize geçebilir. Sevgiler, Astromeri

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oyunu kuralına göre oynuyorsun!Tavsiyeler alabileceğin bir gün seni bekliyor. Beklediğin bir terfi ya dagörüşmesi varsa, başarılı olmak için elinden geleni yapmak isteyeceksin. Oyun oynamak yerine oyunun kuralına göre hareket etmen bugün işlerini kolaylaştırmanda faydalı olacaktır. Hazırladığın bütçe önerisi yöneticin tarafından ince elenip sık dokunmak istenebilir. Pazartesi sendromu bugün seni es geçiyor. Hayatında yapmak istediğin değişiklikler için istediğin ortamı sağlayabilir ve güçlü adımlar atabilirsin. Uzun zamandır ertelediğin konuşma için kendini hazır hissedeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Mide problemin varsa işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yetenekleriniz sizi oldukça güzel bir noktaya taşıyabilir. İş hayatınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni alacağınız haberler sizleri heyecanlandırabilir.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında aşk hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz, yapıcı aktivitelerle uğraşmaktan zevk alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için azimli olacağınız zamanlar var. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konularda esneklik gösteremeyebilirsiniz. Öğleden sonra üstünüzde duygusal baskı hissedebilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda fikir sahibi olmadan öneride bulunabilirsiniz. Bu tutum sizi önder yapmaz kontrol altına almaya çalışın.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

11 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın özüyle meşgul boğalar günün yoğunluğu sizi yorabilir. Kimliğinizi açığa çıkaran yaratımlar, fikirler ve duygulanımlar içindesiniz. Bugün projeleri uygulamak için gerekli fırsatlar söz konusu.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Kariyer yaşantınız için rasyonel kararlar alabilir, yöneticinizle parlak fikirlerinizi paylaşmak için plan yapabilirsiniz. Ön plana çıkacağınız, yeniliklere kucak açacağınız bir gün. Bu hafta mesai arkadaşlarınızın haklarını yönetime karşı savunabilirsiniz. Her türlü organizasyonda başarılı hedeflerinizi tutturabilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat tüm hızıyla yanınızdan geçip gidiyormuş gibi görünebilir ve siz, onun akışına yetişemeyecek kadar ağır kaldığınızı düşünebilirsiniz. Bu yüzden, kendi içinize kapanabilir ve işlerinizi ağır ağır halletmeye yönelebilirsiniz ama olaylar sizi gerçeğe dönmek ve hızlanmak zorunda bırakabilir.

11 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>