Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yardım İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, tercihleriniz konusunda daha dengeli olmalısınız. Duygularınızı ve düşüncelerinizi doğru anlamda ifade edebildiğiniz sürece genel olarak sorun yaşanmayacak. Daha kontrollü olmanız gerekmekte.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Sabırlı olduğunuz sürece genel olarak sorun yaşamayacaksınız. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeniz gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Fırsatlar için hazır olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yardım faaliyetleri konusunda bir şeyler yapabilir ya da sizden bu yönde bir beklenti doğabilir. Bir topluluk ve organizasyon oluşturarak elinizden geleni ortaya koyabilirsiniz. Mutlu anların herkes için olduğunu ve bunun birlikten doğduğunu hatırlamak, hatırlatmak için iyi bir gündesiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundaki insanlar içinkonularında beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirerek kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Aynı zamanda, duygusal ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın, gün içinde dinlenme ve rahatlama zamanı ayırarak kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Umarım gününüz harika geçer!

12 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni doğum yapmış Boğa burcuysan, yeni hayatına adapte olmaya çalışırken yakın bir akrabandan yardım isteyebilirsin. Güvendiğin birinin sana yol göstermesi seni bir nebze de olsa rahatlatıyor. Yakın bir arkadaşının düğünü için kıyafet bakmaya gidiyorsun. Aradığını bir türlü bulamamak moralini bozuyor.

12 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık yenilenme ve iyileşme zamanındasınız; yönünüzü ileriye çevirin. Önceliklerinizi belirleyin, harekete geçip sonuçları gözlemlemeye başlayabilirsiniz. İlişkilerde itiraf ve görüşmelere hazır olun, ama aceleci davranmayın. 

12 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişik koşullar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ticari konular önem kazanabilir.

12 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha dingin hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda verimli olacağınız ve sevginizi, ilginizi karşı tarafa aktarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

12 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yemekler söz konusu olduğunda ayrı bir heyecan yaşayabilirsin bugün. Uzun bir zamandır yemediğin bir yemeği yemek sana kendini daha iyi hissettirebilir. Ancak yemek söz konusu olduğunda aşırıya kaçmaman gerekecek ayrıca.

12 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ekonomik anlamda yeni kararlar almanızın zamanı geldi de geçiyor. Yeniliklere açık olmadığınız sürece istediğiniz şekilde ilerleyemeyeceksiniz. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirin. Korkmadan ilerleyin. Krizleri çözmenizin başka yolu yok.

12 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, hümanist duygular içindesiniz. Olayları yargılamak yerine, temel kavramlarını araştırmak istiyorsunuz. Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün para, kazançlarınızla ilgili güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten ilişkiniz için üzülmeyin. Onu sıkça arayarak, kesin bitmiş şeyleri düzeltmeye çalışmak istemeniz hata yapmanıza yol açabilir. Kuralcılığı sürekli yadsıyan biri olarak,yaşamınızdaki kuralcılığınızla tezat oluşturuyorsunuz. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız. Sinirsel gerginlikler tansiyonunuzda oynamalara neden olabilir. Sakin ve huzurlu olmaya çalışmalısınız.

12 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>