Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnız değilsiniz ama pek doyumlu olduğunuz da söylenemez. Yalnızlık sizin için bir kabus değil. Bu yüzden de ilişkinizin kalıcı olması için, bir çaba göstermiyorsunuz.

İşinize yoğunlaşıyorsunuz. Bedensel yorgunluğunuz sık sık sağlıksızlık endişesi yaratıyor sizde. İş arkadaşlarınızla birlikte ilerde sizi bayağı korkutan bir tarih var.

Birikimleriniz var. Bunu ilave bir işte değerlendirip değerlendiremeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Esasında size bu öneriyle yaklaşan biri var. Aynı zamanda paranızın çarçur olacağı endişesi de taşıyorsunuz.

Bir aile sorunu gündeme gelebilir. Sizden müdahale bekleniyor ama dile getirilemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyif aldığınız konularla ilgilenebilir, sevdiklerinizin etrafınızda olmasını isteyebilirsiniz. İstek ve beklentilerinizin ardından gidebileceğiniz, kalbinizin sesini dinleyebileceğiniz bir gündesiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 07:57 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Huzur ve güvenlik önemli. Çevreniz size, siz de onlara nazik davranabilirsiniz. Her şeyde uyum ve kalite arayacaksınız. Nasıl göründüğünüz sizi fazlasıyla ilgilendirir. İş yaptığınız kişiler veya size yardımcı olan insanlara iltifatlarda bulunabilir, gönüllerini okşayabilirsiniz. Eğer bir işinizin veya bir girişiminizin bugün düzgün bir şekilde sonuçlanmasını istiyorsanız bu tarz davranmayı mutlaka deneyin. Sonucun gayet olumlu olduğunu fark edebilirsiniz. Saat 12:56 Ay-Satürn görünümü, birileri veya bir şeylere uymak zorundayız. Sorumlulukların farkında olmak vaktidir. Saat 16:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın önemini vurguluyor. Ailemiz, evimiz,hayatımız ve tümüyle geleceğimizi düşünerek kararlarımızı gözden geçireceğiz. Saat 21:06 Ay-Venüs kavuşumu, huzur ve sevgi yönünde günün etkin görünümüdür. Sağlığınıza önem verirsiniz. Karşı cins üzerinde etkili olmayı istersiniz. Kaliteli ortamlarda bulunma arzunuz yüksektir. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendini değerlendirmek ve bilgilerini arzuladığın gibi kullanmak için birçok fırsatı bir arada yakalayabilirsin. Ancak duygusal ihtiyaçlarını ön plana çıkarmadan önce, kendini yeniden sınamak isteyeceksin. İdeallerinle yaşamaktan son derece memnunsun ve işine karışılmasından asla hoşlanmıyorsun. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, sezgilerinle hareket etmeyi tercih edebilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Boğa burcuysan, umutsuzluğa kapılabilirsin. Bugün daha sağlıklı karar almak için, biraz yalnız kalmaya ihtiyacın olabilir. O yüzden akşam saatlerinde kendinle baş başa kalmayı tercih edeceksin.

14 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi gerçekleştirmek için her zamankinden daha fazla gayret edeceğiniz, yakın çevrenizden onay almak isteyeceğiniz bir gün. Kulağınıza çalınan bazı haberler sizleri harekete geçme noktasında daha da cesaretli yapabilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Yapmış olduğunuz işlerinizde keyifli ve dengeli ortamlar yaratmak için çaba sarf edebilirsiniz. Maddi konularınızda yapılanmaya gidebilir orantısız harcamalarınızı bir plana oturtabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılarınızla ilgili beklenmedik para akışı söz konusu olabilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzaklardan gelen misafirlerinizi mükemmel bir şekilde ağırlamak için kendinizi çok yordunuz. Onlar sizin tatlı diliniz için ziyarete geldiler. Bugünlerde kısmetinizin açık olduğu bir süreç geçiriyorsunuz.

14 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

14 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda bugün mantıklı ve çözüme yönelik hareket edeceksiniz. Yine sağlığınıza gereken yatırımı yapmalısınız. Aile hayatınızdaki güzel etkileşimler üzerinizde güzel etkiler bırakacak.

14 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızla duygular arasında mücadeleli bir gündesiniz. Günlük düzeninizi yakın akrabalarla olan ilişkinizden dolayı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Kimseye hayır diyemeyen yapınız sonuçta sizi zor durumda bırakabilir. Herkes sizin pratik zekayla sorunlara çözüm bulmanıza ihtiyaç duyar.

14 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

14 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 03" R
Ay
Terazi
08° 47' 02"
Merkür
Boğa
04° 33' 02"
Venüs
Boğa
24° 14' 42"
Mars
Koç
14° 11' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 56"
Satürn
Balık
18° 01' 46"
Uranüs
Boğa
23° 26' 22"
Neptün
Balık
29° 24' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 39' 59"
Lilith
Başak
25° 25' 54"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>