Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geleceğini Planlıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2022, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aklını meşgul eden insanla konuşmak düşüncelerinin seni rahatsız etmemesi için tek yol olacak. İhtimalleri düşünerek strese girmektense bu insanla direkt konuşup bir cevap almak senin için daha iyi olacak.

Birkaç güne kalmadan moralinizi bozacak bir gelişme yaşayabilirsiniz. Çok fırsat yakalıyor, ama bunları değerlendiremiyorsunuz. Bu yüzden bunca deneyim ve mesleki bilgiye rağmen, sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz.

Yeni imkanlarla karşılaştıkça değerlendirmek için istekli olmalısın. Değişim için hevesli olmak başarıya daha çabuk ulaşmanı sağlayabilir. İşlerin detaylarını anlamaya çalışmak başarılı olmana yardımcı olacak.

Hayatına hareket katmak için daha çok girişimin olmalı. Arkadaşlarınla beraber yeni etkinlikler planlamak senin için yararlı olacak. Daha aktif olacağın ortamlarda bulunmaya özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanlara karşı daha anlayışlı olmalısın. Başkalarına saygıyla yaklaştıkça işlerinin daha kolay hallolduğunu fark edeceksin. Bu yaklaşım sayesinde profesyonel hayatta büyük başarılar elde edebilirsin.

18 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün kendinizi her zamankinden daha hareketli ve göreve hazır hissedeceksiniz. Çalışmak ve yeni bir şeyler üretmek için harika bir zaman! Sosyal anlamda kendinizi biraz geri plana çekerek iç dünyanıza yönelmek isteyeceksiniz. Kendinize biraz zaman tanıyın ve bu süreci mümkün olduğunca iç sesinizi dinlemek için kullanın.

18 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Canını sıkan, yarım kalmış işlerini halletmek için fırsat bulabileceksin. Son günlerde çevrenin etkisinde kalarak düşüncelerinin doğru olup olmadığını sorgular hale geldin. Geleceğinle ilgili planlarını kimse senden daha iyi bilemez. Eğer yaşam alanını değiştirmeyi düşünen bir Boğa burcuysan bir tanıdığının aracılığıyla tam da istediğin gibi bir ev bulabilirsin.

18 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük akışınıza olumlu ve olumsuz etki eden durumlara kesin bir çözüm getirebilirsiniz. İstikrarlı ve kararlı olmak, özellikle beden sağlığınız için iyi sonuç verecektir. Tatlı tüketiminizi azaltmalı, daha hafif yiyeceklere yönelmelisiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha mücadeleci ve savaşmaya hazır bir yapıda olabilirsiniz. Kişisel konular daha çok ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz olaylara karşı fazla savunmacı davranmadığına emin olun. Bedensel konular daha fazla gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde konuşmalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde ilişkilerinizde beklentiler artabilir.

18 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu hayatın sizin olduğu fikrini her zaman göz önünde bulundurun. Ailenizden gelecek tepkimelere akılcı bir tutum sergilemenizde fayda var.

18 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi ve enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, bulunduğunuz ortamlarda ışığınızla kolayca fark edilebilir, öne çıkabilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçebileceği bugün, yakın çevreniz ve sevdiklerinizle keyifli sosyal ortamlarda yer alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün emniyet kemerlerinizi takmayı unutmayın, inanılmaz hızlı ve virajlı bir gün yaşanabilir! Muhtemelen günün ilk ışıklarındaki haliniz ayın doğmasıyla birlikte oldukça farklı bir noktada olacak. Bu ikili durumun sizi tanımlamasına izin vermeyin. Keskin konuşmalar yapmaktan çekinin çünkü bugün yaşamın bir yolculuktan ibaret olduğunu bir kez daha kanıtlayabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün tüm şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan gereksiz şartlar konusunda daha fazla düşünmekten vazgeçin.

18 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

18 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aile ve ev konuları gündeminize geliyor. Aile evinizde bazı sorunlar yaşanabilir ama bir taraftan da beklenmedik olumlu gelişmeler sizinle olacak. Bir rahatsızlığınız var ise korunuyorsunuz. Çalışma hayatı, gündelik işler, yanınızda çalışanlar uzlaşabilirsiniz. Aşk konusunda kalıcı uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı davranışlarınızı kontrol altına alamayabilir ve kırıcı olabilirsiniz. Sorunlarınızla yüzleşerek ne istediğinize karar verin. İşinizle ilgili karşınıza çıkacak fırsatlara hazırlıklı olun ve değerlendirmekten çekinmeyin. Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyecanlandırabilir. Bazı sorunlarınızı çözmek rahatlamanızı ve iyimser olmanızı sağlayacak. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti geldi. Rejime başlayın.

18 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 59' 54" R
Ay
Terazi
12° 40' 05"
Merkür
Boğa
05° 00' 18"
Venüs
Boğa
24° 38' 47"
Mars
Koç
14° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 33"
Satürn
Balık
18° 03' 02"
Uranüs
Boğa
23° 27' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 57"
Lilith
Başak
25° 28' 04"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>