Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Karasızlık Dönemindesin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 40%

Tutkularınız bugün yüksek düzeyde olabilir ve başka herhangi bir şeye konsantre olmak zor gelebilir! Bir arkadaşınızla flört etmek zihninizi şehvetli düşüncelerle doldurabilir. Çevrenizdekilerden biri aklınızı başınızdan alabilir ve açıkça size asılabilir. Şu anki sevgiliniz birlikte özel bir akşam geçirmeye davet edebilir ve siz de onlarla zaman geçirmek için istekli olabilirsiniz.

Özellikle kariyerinizle ilgiliyse, bir şeyleri gelecek nesillere bırakmaya karar vermiş olabilirsiniz. İsminizin tarihe geçmesini sağlamak için çok çalışmanız ve risk almanız gerekiyor! Bu, önümüzdeki birkaç gün boyunca size işkence yapacak olan zor soru şu: "Sonunda, sizden istedikleri kadar kendinizi zorlamaya değecek mi?" Zor bir soru, ama bir cevaba ihtiyacı var!

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Birileriyle konuşursan daha iyi hissedeceksin. Şu anda, karmaşık bir ilişkiyi çözmeye çalışıyorsun. Bir aile üyesiyle sıkıntılar yaşıyor olabilirsin. Romantik yaşamında da zorlayıcı bir dönem olabilir Meseleye dahil olan biriyle konuş. Objektif bir bakış açısına ihtiyacın var. Bir dost veya terapistle konuşmak işini görür. Seni gerçekten anlayan biriyle dertleşmelisin.Bugün her şeyin ne denli hızlı değiştiğini görmek sizi biraz huzursuz edebilir. Düzenelerce müşteri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz susmamacasına çalabilir. Gün boyu anlaşmalar yapılabilir ve bazıları da bozulabilir. Bu tempo başınızı döndürecek! Bağlı çalıştığınız biri önemli konularda pek çok kez fikrini değiştirebilir ve bu da günlük planınızı alt üst edebilir. Yeniden düzene girmeniz birkaç gün alabilir bu yüzden her şeyin hemen çözülmesini beklemeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyalleştiğiniz, yalnız kaldığınız ya da hayatınızdaki özel kişiyle geçirdiğiniz anları dengelemek için ekstra özen göstermelisiniz. Herkes sizden bir şeyler bekliyor olabilir ancak gidilecek çok yer var, unutmayın. Yalnızca bir kişiye ya da bir gruba elinizdeki her şeyi verirseniz kalanına (ya da size) bir şey kalmayabilir. Açık olmanızda fayda var. Onlara her gün her dakika onlarla ilgilenemeyeceğinizi ve sizi bekleyen başkalarının da olduğunu açıklayın. Zamanınızın değerli olduğunu anlatma zamanı geldi.

18 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ailevi işleriniz ve sorumluluklarınız bugün de devam ediyor. Evinizde misafir ağırlayabilir, başka bir eve konuk olabilir, sofralar, yemekler hazırlayabilirsiniz. İlgilenmeniz gereken aile bireyleri vaktinizi alabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kaldığını hissedebilirsin. Fakat bu düşünce yakın bir dostunun araması ile kırılıyor. Rutinlerin konusunda soru işareti yaşıyor olabilirsin. Bir kararsızlık dönemine giriyorsun. Ruhsal açıdan olan yorgunluğunu yeteneklerin ile atabilirsin. Yeteneklerin seni yeni insanlar ile tanıştırıp yalnızlığının bir nebze hafiflemesine yardımcı olabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişin size getirdiği bunalımlı düşüncelerden kurtulmalısınız. Artık yaşama karşı daha güçlü olmak için yeni planlar içinde olmalısınız. Partnerinizle aranızda bir türlü oluşturmadığınız sınırlar yüzünden kendi kendinize kızabilir ve bunu hak etmediğinizi düşünebilirsiniz. Bu noktada öfkeli olmamalısınız.

18 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Yeni başlangıçlar yapmamaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırmak ve zevk aldığınız konularla ilgilenmek size iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde maddi kaynaklarınızla ilgili meseleler gündeminizi etkileyebilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz herhangi bir şeyde hızlı bir sıçrayış yaşayabilirsiniz. Aşk konularındaki isteklerinizin artması ile beraber partneriniz hızınıza yetişemediğini hissedebilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür retrosu başlıyor. 3 hafta sürecek Merkür retrosunda iletişime dair konularda titiz davranmalısınız. Kendinizi ifade ederken duygularınız ağır basabilir ve ifade güçlüğü yaşayabilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstikrarlı bir şekilde ilerlemeye devam ederseniz hayatınızda otorite figürü olarak bulunan biriyle uzlaşmaya varmanız daha kolay olacaktır. Davranışlarınızı da bu kişiyi memnun etmek adına düzeltmeniz gerekebilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür dün itibariyle Yengeç burcunda geri hareketine başladı. 13 Temmuz'a kadar olan dönemde kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir. İmzalı işlerinizi Merkür Retrosunun sonrasına ertelemenizde fayda var.

18 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Boğa burcu maddi konular hayatınızın gündemine oturmuş durumda. Hem çok pozitif gelişmeler var hem de bu gelişmeleri değerlendirebileceğiniz fırsatlar. Taşınmaz alımları konusunda adımlar atabilirsiniz. Emin olduğunuz konularda başkasına danışmanıza gerek yok. Sabit, risksiz adımlar için uygun zamanlar.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle 12 Temmuz'a kadar Merkür Yengeç burcunda retro hareket yapacak. Bu dönemde özellikle kardeşler, kuzenler gibi yakınlarla eski defterler fazlasıyla açılıp duygusal konuşmalar yapılabilir. Evrak, belge, resmi imza gerektiren işlerde aksilikler oluşabilir. Teknolojik aletlerin alım satımında dikkatli olmakta fayda var.

18 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal yapınızı zorlayacak kararlar alabilirsiniz. Üstün yetenekli kişilerle birlikte çalışmaktan hoşlandığınız gerçek. Fakat bu tarz kişilerin orijinal düşüncelerine de saygı göstermelisiniz. Sizin alışkanlıklarınıza bağlı oluşunuz, onlara ters gelebilir. Özgürlüğünüzün sınırlarını esneterek işlerinizi yönlendirmelisiniz

18 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 24' 22" R
Ay
Aslan
28° 29' 06"
Merkür
Boğa
00° 04' 24"
Venüs
Boğa
20° 03' 34"
Mars
Koç
11° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 46"
Satürn
Balık
17° 48' 02"
Uranüs
Boğa
23° 14' 32"
Neptün
Balık
29° 19' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 42"
Lilith
Başak
25° 03' 16"
True Node
Koç
14° 52' 28"
Son Güncelleme : 15/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>