Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aceleci Değilsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Hoşlandığın insanla aynı ortamlara girdikçe ister istemez yakınlaştığınızı hissedebilirsin. Aynı zevklere sahip olmak seni şaşırtabilir hatta. İleride yaşanacak olası bir ilişkide ortak paydada buluşabileceğinizi görebilirsin.

İş hayatınızda bazı sorunlarınız var. Yoğunluğunuz sizi zihinsel olarak yormuş durumda. Günlük hayatınızdaki doluluk sizi ayakta tutsa da dinlenmeye ihtiyacınız var.

Karşına çıkan fırsatlar arasından senin aklına yatan her zaman doğru olan olmayabilir, bugün bunu daha net görebilirsin. Bazen hiç ummadığın bir seçenek senin için en iyisi olabilir hatta. Açık fikirli olmak bugün sana iyi gelecek.

Küçük sağlık şikayetleri hakkında önlem almak senin için iyi olacak bugün. Ciddi bir sorun olmasa bile seni endişelendiren şeylere odaklanman iyi olabilir. Doktor muayeneleri için randevular almak sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha şanslı olduğunu hissedebilirsin. Karşına çıkacak olaylar çok şanslı olduğunu düşündürecek çünkü. Hatta çevrendekiler bile sende ayrı bir şans olduğunu düşünebilir. Bu tamamen burcunun etkisi olacak bugün.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mevcut durumunuzu aşırı analiz etmemeye çalışın. Bu hafta sonu kendi gözlerinizin ve kulaklarınızın kanıtlarına güvenmemeniz için hiçbir neden yok, bu yüzden sakin olun ve rakiplerinizin ve düşmanlarınızın sizin onlar için endişelenmektense sizin için endişelenmesine izin verin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerinde acele etmeden kendini ifade etmenin yollarını bulabilirsin. Bu sayede kendini daha rahat şekilde ifade edeceksin. Kariyerinde farklı bir heyecan arayışı, değişim yapma fikrini de beraberinde getirecek. Eğer ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan, ailene duyduğun özlem, duygusal dakikalar geçirmene sebep olabilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizi değerlendirebilirsiniz. Aklınızdakileri paylaşmaktan ziyade olanı biteni izlemek, size daha çözüm odaklı gelebilir. Ne istediğinizden emin olmanız, hayatınızdaki insanlar veya yeni tanışacağınız kişiler üzerinde net bir karar vermenizi sağlayacaktır. Bitiş ve başlangıçlara hazır olun.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka burcunda Satürn ile birleşiyor. Hafta sonu olsa da, sizi meşgul eden sorumlu kılan koşullar var. Üstünüzde daha fazla yük taşıyabilirsiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeri geldiğinde vazgeçebilmek için bilinçli bir çabayla hareket etmeniz size iyi gelmeyeni bırakmanız gerekiyor.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yolunda duran güçlü ve inatçı sütunlar var. Çevrenizdeki yollarda gezinmek zor olabilir, ama eğer bunu yapabilecek biri varsa, o da sizsiniz. Başkalarının geçmesi için çok zor olan bölgelere girip çıkabilen bir yılan gibi hissedebilirsiniz. Başınızı delikten içeri sokun ve yeraltında neler olduğunu öğrenin. Yüzeyde görülebilenlerden farklı bir hikaye olabilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapacak herhangi bir işiniz olup olmadığına bakılmaksızın, bugün profesyonel olarak büyük adımlar atabilirsiniz. Atacağınız adımlar harcadığınız çabanın karşılığını gerektiği gibi aldığınızdan emin olmanıza yardımcı olacak. Yeni birarıyorsanız, o zaman bugün bazı fırsatlar görünebilir! Gerekli özeni gösterdiğinizden ve her taşı çevirdiğinizden emin olun.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, bugün görüşeceğiniz kişilerin hayallerinden çok, akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Hırslı ortamlarda bulunmak istemiyor, kesin çözümler elde ediyorsunuz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer vehayatınıza odaklanabilirsiniz ve bazı sorunlar yaşanabilir. Ayrıca Kariyer hayatınızda artık sorumluluk almalı ve daha otoriter ilerlemeye çalışmalısınız çünkü bugün otoriteyle sorunlar yaşayabilirsiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın farklı düşünceleri sayesinde, yeniden motive olacağınız konular peşindesiniz. Maddesel kaynaklarınızı gözden geçirin ve yeniteklifleri üzerinde düşünün. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, güçlü kişilerle tanışacağınızı gösteriyor. Aşk yaşantınızda hareket var.

18 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 31' 34" R
Ay
Terazi
19° 13' 44" R
Merkür
Boğa
05° 46' 42"
Venüs
Boğa
25° 19' 16"
Mars
Koç
14° 51' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 19"
Satürn
Balık
18° 05' 09"
Uranüs
Boğa
23° 29' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 05"
Chiron
Koç
21° 42' 35"
Lilith
Başak
25° 31' 43"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 20/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>