Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ve bol sürprizli buluşmalara hazırlıklı olun. Ama ilişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz gönlünüzü de hareketlendirecek. Yoğun beraberlikler içine girebilirsiniz.

Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Tek sorununuz,yerinde kurduğunuz sıcak ilişkileri korumakmış gibi davranıyorsunuz. Beceri ve yetenekleriniz umut verici.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz, parayla ilgili tartışmaların yok olduğunu göreceksiniz.

Çevrenizde sağda solda gereksiz yere konuşan birisi var. Kötü niyetli değil ama size ait sırların, bilginiz dışında yaygınlaşmasına engel olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldığınızı fark edeceksiniz. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzebilir. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkabilirsiniz. Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 18 Nisan(saat 04:46)-6 Eylül(saat 17:08) tarih aralığında Satürn-Oğlak burcunda gerileyecek. Amaç-hedef-disiplin-sabır-sorumluluk çerçevesinde eğitim hayatınızı, işinizi, tercihlerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Bu süreci ek bir zaman aralığı gibi düşünürsek, bilgilenmeyi, araştırmayı, olgunlaşmayı, öğrenmeyi ve öğretmeyi daha da fazla önemseyeceksiniz. Hayatı nasıl görmeniz, ele almanız, yaşamanız gerektiğini anlayacaksınız. Bu süreçte, yolculuklar genel olarak işiniz, eğitiminiz veya sorumluluklar nedeniyle tekrarlanabilir. Fırsatlar karşınıza çıktığında uzun vadeli ve güvenilir olup olmadığına bakmalısınız. Saat 01-15:03 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, sizi ilgilendiren her konuda hassasiyet içinde olmanız, durumlar kendi bakış çerçeveniz doğrultusunda ele almanız ancak arzu ettiğiniz şekilde hareket edememenin gerilimi duymanız mümkündür. Burada dikkat edilecek nokta, akışa ayak uydurmak ve kendinizi zorlamamaktır. Saat 15:03 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, iki konu önemli hale geliyor. Birincisi endişeden uzak bir şekilde parasal konularda düşünmek, ikincisi aşk hayatınız veya günlük aktivitede yapılacak işleri gerçekçi bir bakış açısıyla ele almak. Mali konularda bir taşla iki kuş vurmak istiyorsanız öncelikle durumuzu gözden geçirin. Aşkta huzur bulmak istiyorsanız, mantıklı hareket etmeyi ihmal etmeyin. Saat 17:00 Güneş-Uranüs kavuşumu, sizi değişime hazırlıyor. Elinize batanları, değişmesi gerekenleri, artık vadesi tamamlanmış olanları önünüze getirerek bunlardan kurtul ve arın diyor. Artık değişiyorsunuz dostlarım. Yıllar önceye göre farklı bir dünya arzunuz gittikçe içinizde büyüyor olmalı. O zaman lütfen yenilikler için önce ruhunuzu sonra bedeninizi arındırmaya başlayın. Gönülden arzu ettiklerinizi hayal edin. En çok ne isterdiniz bunları düşünün. Saat 23:57 Ay-Merkür görünümü, verici, cömert, iyi niyetli bir şekilde paylaşımda bulunmanın önemini gösteriyor. Ancak bu, çıkarlarımızı es geçmemiz anlamına gelmiyor. Hedef bilinci içinde hareket etmek son derece önemli. Çünkü bazen iyi niyetimiz birileri tarafından kullanılır. Onun için kime nasıl davranmak gerektiğini bilmemiz lazım. Gönlünüz her dem hoş olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta. Ağır bir tempo ve sorumluluklar seni yoruyor. Sevdiğin insanlardan yardım almaktan çekinmemelisin. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysan, çalışma arkadaşlarından birkaçının işten çıkma durumuna üzülebilirsin. Ne zamandır arayıp sormadığın arkadaşın, seni vefasızlıkla suçlayabilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sürekli sorular sorman karşı tarafın sabrını zorlayabilir. Herkesin seçimine saygı duyman gerektiği konusunda uyarı alabilirsin.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem aklınız hem de içgüdüleriniz tüm performansıyla size yardım edecekken sizin de buna iradenizle ve inancınızla destek vermeniz sonucunda yaşamınızın başarı çıtasını yükseltmek hiç zor olmayacaktır. Kendinizi geliştirmeniz gereken konu, sır tutmak ve başkalarına karşı bazı şeyleri anlatmamak konusunda olmalıdır.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sorumluluklar sizi kısıtlayabilir. Finansal konularda değişim içinde olabilirsiniz. Parasal konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda bilemediğiniz nedenlerden dolayı sorunlar çıkabilir. Ani kararlar almamaya çalışın.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhsal ve fiziksel enerjinizin yükselmesi ile birliktehayatınızda başarılı çıkışlar elde edebileceğiniz fırsatlar söz konusu; Fakat birlikte çalıştığınız fikir ve görüşlerine önem verdiğiniz insanların uyarılarını dikkate almak kaydı ile. Her şeyi ben bilirim tarzında hareket ederseniz beklemediğiniz olumsuz sonuçlarla karşılaşmanız mümkün. Özel yaşamınızda ise bir takım karışıklıklar söz konusu olabilir, Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalı anlamadan dinlemeden kırıcı davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmiş konular farklı bir şekilde ortaya çıkabilir. Kariyer, eğitim, seyahat alanlarında ve yabancılarla yapılacak işlerinizde olayları gözlemleyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün içinde ilişkilerde ani kopuşlar meydana gelebilir. Sakin olmalı ve durumu detaylarıyla değerlendirmelisiniz. Gelirlerinizi artırmak için önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

18 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 20' 17" R
Ay
Oğlak
24° 02' 24"
Merkür
Koç
16° 51' 36"
Venüs
Boğa
00° 53' 20"
Mars
Balık
29° 39' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 10"
Satürn
Balık
16° 34' 03"
Uranüs
Boğa
22° 20' 31"
Neptün
Balık
28° 54' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 14"
Lilith
Başak
23° 19' 40"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>