Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yediklerine Dikkat Et Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün, hayatınızdaki aşkın eksikliğini çikolatayla doldurabilirsiniz, çünkü kendinize iyi davranmaya ihtiyacınız var. Bu iyi bir şey. Ancak, kendinizi küçük bir kutu çikolata ile sınırlayın ve daha fazlasını almayın. Çok fazla tatlı, sabah bir mide ağrısı ile uyanıp pişmanlık duymanıza neden olabilir, alacağınız kaloriden bahsetmeye gerek bile yok! Unutmayın, ölçülü olmak önemli!

Planlarınızı bugün harekete geçirmenin zamanı geldi. Havada, etrafınızdaki insanlarla ulaşmanızı ve değerli bağlantılar kurmanızı isteyen çok geniş bir enerji var. Unutma, birlikten kuvvet doğar. İhtiyacınız olursa yardım istemek için tereddüt etmeyin. Bugün her neye ihtiyacınız olursa bir çok yardım elinin size uzanmış beklediğini fark edeceksiniz.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Kendini bir çatışma içinde bulursan, geri adım atmadığına emin ol! Rakiplerine karşı seni üstün kılan şey ise kuvvetli gözlem yeteneğin. Diğer insanların ne düşündüğünü, tartışmalarda kullanacakları savları gerçekten kestirebiliyorsun. Patlayıcı konuları daha başlamadan bastırabiliyorsun ve olayların kontrolden çıkmasını böylece engellemiş oluyorsun. Durumu kontrol alman için agresif olman gerektiğine inanıyorsan bunu yapmalısın! Son bir gayretle, bir süredir aklınızı meşgul eden sorunun temeline ulaşacaksınız. Kimliğinizle ilgili sorunun cevabını köklerinizde bulamayabilirsiniz. Bir aileye ait olduğunuz kadar bir neslin de üyesisiniz. Her ikisinin de tepkilerinizde etkisi var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli olun; zira bugün kendinizi ileri doğru bir atım atma arzusuyla geri çekilmenin konforu arasında kalmanıza yol açacak bir durumda bulabilirsiniz. İkilem yaşayıp olduğunuz yerde de sayabilirsiniz. İlerleme cesaretini bulabilirseniz geçmişte aldığınız dersleri aklınızda bulundurun ki önünüze çıkacak tuzaklara düşmeyin.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızda, düşüncelerinizde ve ruh halinizde abartılara kaçmaya karşı dikkatli olmalı. Hassasiyet ve duygusal artabilir. Sorunlara takılı kalmak yerine yaşamınızdaki huzuru korumaya çalışmalısınız. İlişkilerden destek alabilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Su grubunda gerçekleşen Dolunay, kendine dönmen ve vaktini kendine ayırman gerektiğini vurguluyor. Uzun zamandır omzuna yük edindiklerini bırakma zamanı geldiğini hissedebilirsin. Gün boyu yediklerine dikkat etmezsen, mide ile ilgili sorunlar yaşayabilirsin.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli yatırım planlarınızı kafanızda tasarlayabilirsiniz veya kısa vadede bunu oluşturabileceğiniz bir bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş ve sorumluluklarınızın asla ihmale gelmeyeceği bir gündesiniz. İş hayatınızda bazı değişimler söz konusu olabilir. Kariyerinizi yürüttüğünüz insanlarla olan ilişkilerinize dikkat edin. Sürpriz sorumluluklar sizi bekliyor olabilir.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz, hayalleriniz gündeminizi oluşturabilir. Arkadaşlarınızla vakit geçirmekten hoşlanacağınız ve güven hissedeceğiniz zamanlar var. Gün içindehayatınızda destek alabileceğiniz, yaptığınız işleri paylaşabileceğiniz kişiler olacak. İş arkadaşlarınıza karşı daha yapıcı olduğunuz bir gündesiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanızı doğru yerde kullandığınız taktirde bugünlerde her konuda desteklenecek ve isteklerinizi elde edebileceksiniz. Neşeniz yerine gelecek.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dürüst olmak bugün çok önemli ve iyi haber şu ki bu durum sizin için hiç de zor olmayacak! Olayları olduğu gibi anlatmaktan çekinmeyecek ve insanların görüşlerinize nasıl tepki verdiklerini izlerken çok eğleneceksiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda gerçekleşen Dolunay ile sosyal ilişkilerinizin önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz.Arkadaşlık ilişkileriniz önümüzdeki günlerde alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Arkadaş çevrenizden biriyle flört konusu gündeme gelebilir. Hayallerinizi, ideallerinizi ve umutlarınızı gözden geçirmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde yaşamınıza yeni biri girebilir. Yanlız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Anlaşmanız özveride bulunmanıza bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabileceksiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize çok değer veriyorsunuz. İş ortamınızdan sıkılmaya başladınız ve değişiklik yapmak istiyorsunuz, fakat doğru zamanı beklemelisiniz. Hayatınızdaki gereksiz sorunları düşünmek için zamanınızı harcamayın.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin açıklamasını istediğiniz konunun bir süre daha gizliliğe ihtiyacı var. Partneriniz konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil. Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak. Mesleğinizle ilgili sorumluluk almaya isteklisiniz ama rekabeti de elden bırakmıyorsunuz. Amaçlarınızı ve gücünüzü mesleğiniz için kullanın yoksa geri tepebilir. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmeyin. Sağlam bünyenizin size sunduğu krediyi son günlerde fazla zorluyorsunuz.

2 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>