Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu hala çok seviyorsunuz ama kızgınlığınız sürüyor. Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletebilir. Sizin de bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil. Öfkeniz sevginize yenik düşecek gibi.

Zaman zaman tek başınıza karar vermek sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Çünkü bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden.

Almak istediğiniz birkaç şeyden birini tercih etmek zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirdiğinizde bunun bir zorunluluk olduğunu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekecek.

Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz. Bunu bilerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor. Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız ama sizin de içinize sinmeyecek.

20 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:03 Venüs-Neptün olumlu görünümüyle, hem dış dünyada ilişkilerinizi güçlendirmeniz hem de bağlantılarda bulunmanız kolaylaşır. Hedeflerinize uygun ilerlemeniz mümkündür. İş ortaklıklarında mali konular üzerinde veya projelerle ilgili görüşmeler söz konusu olabilir. Ancak biz yine de, dikkatli olmayı da bilelim. Saat 08:44 Ay-Jüpiter görünümü, kendimizi iyi hissettiğimiz bir ortamda oluruz. Bu evimiz veya başka bir yer de olabilir. Önemli olan kafamızı rahatlamak ve biraz olsun ferahlamaktır. Saat 11:36 Ay-Satürn görünümü, her ne olursa olsun ortaklaşa bir yaşamın gereği olan kararların veya gelinen durumun dikkatlice gözden geçirilmesidir. Akılcı düşünme vaktidir. Her şeyi iyice hesap etmeden gerginlikle verilen kararın pişmanlığı zor olur. Saat 20:08 Ay-Uranüs olumlu görünümü, şu anda durduğunuz noktanın farkında olarak bilinçli bir şekilde hareket etmektir. Değişimler güzeldir ancak uzun süreli etkili olması için temelinin güçlü olması gerekir. KPSS sınavına katılacaklara kolaylık ve başarılar dileğimle,

20 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamı olduğu gibi kabul eden ve oyunları kurallarına göre oynayan, ender kişilerden birisiniz. Zarif kişiliğiniz altında, güçlü bir karakter yatıyor. Bugün, sizin için değerli olan dostlarınızı ağırlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Yaşanan olayların sonrasında, çevrenize bıraktığı yansımanın, önemli olduğunu siz de biliyorsunuz.

20 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir agresif ve gergin bir ruh hali içerisindesiniz. Bu tavırlarınız çevrenize itici geliyor olabilir. Yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirmek için harekete geçin. Heyecan ve romantizm ön plana çıkıyor.Günün Atmosferi:Hedeflerimize biraz daha yaklaşabilir, pozitif diyaloglar içerisine girebilir, işbirliklerinde avantajlı taraf biz olabiliriz. Fakat bir anda her şeyin değişme ihimaline karşı acele etmemizde yarar var.

20 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Üzerinde düşündüğünüz bir konu için daha çok şey yapabilirsiniz. Ancak gereksiz inatlaşmalardan uzak kalmaya bakın.

20 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Erime... Bağlandığınız kişi ile aranızdaki tatsızlıklar son bulacak. İçinizdeki coşku gün boyu devam edecek. Bekarlara evlilik görülebilir.

20 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

20 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu pazar eğlenceli, varsa çocuğunuzla, yoksa sevdiğinizle keyifli etkiler altında olacaksınız. Maddi anlamda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Arkadaşlarınıza yardım etmek önem kazanabilir.

20 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili cömert, sevecen ve buyurgan davranabilirsiniz. Her türlü mülk yatırımı ile ilgili tasarılarınız mevcutsa bunlara bugün işlerlik kazandırabilirsiniz. Evinize yeni eşyalar satın almak için de uygun bir gündür. Yapacağınız ev ve giyim alışverişlerinizde cömert davranmayı tercih edebilirsiniz. Bilhassa babanızla ilgili sorumlu ve yönlendirici davranmanız gerekebilir. Arkadaş ortamlarınızla zihinsel ve eğitsel faaliyetlerde bulunmak ve ilham verici ilişkiler kurmak üzere toplanabilir, etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Her şey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

20 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 56' 37" R
Ay
Terazi
22° 04' 28" R
Merkür
İkizler
28° 20' 12"
Venüs
İkizler
29° 12' 24"
Mars
Boğa
05° 29' 33"
Jüpiter
İkizler
05° 01' 17"
Satürn
Balık
19° 17' 01"
Uranüs
Boğa
25° 01' 10"
Neptün
Balık
29° 51' 50"
Plüton
Kova
01° 40' 04"
Chiron
Koç
22° 51' 24"
Lilith
Başak
28° 35' 05"
True Node
Koç
12° 51' 34"
Son Güncelleme : 16/06/2024 17:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>