Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aksilikler Yaşıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sorunlar üzerinde etkinlik göstermekte pek sorun yaşamayacaksınız. Genel olarak daha etkin adımlar atmayı başarabileceğiniz bir süreçtesiniz. Problemlerin tamamen ortadan kaldırılmasını sağlamalısınız.

Beklenmedik problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her açıdan daha rahat etme şansınız da var. Koşullara uygun hareket etmeye çalışın.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren konularda biraz daha kontrollü olmalısınız. Tercihleriniz konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde vakit geçirmek, işlerinizi buradan yürütmek isteyebilirsiniz. Çevrenin etkisi olmadan gün geçirmek zihninizi toparlamanıza yardım edebilir. Ailenizle planlar yaptıysanız bugün o planlar için doğru zaman olabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundaki insanlar için ilişkilerinde daha anlayışlı ve sabırlı olmaları gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak iç huzurunuza odaklanabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizdeki insanlara destek olmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün pratik ve işlerinizi planlı bir şekilde ilerletmek için uygun bir gün olabilir. Uğurlu renkleriniz koyu yeşil ve kahverengi olabilir. Hayatınızı dengelemek için doğaya biraz zaman ayırmak size iyi gelebilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yorgun uyanman, sabah saatlerinde bazı aksilikler yaşamana neden olabilir. Kariyerinle alakalı olumlu gelişmelerden haberdar olman an meselesi. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, yeni ortaklıklar kurabilirsin. Son zamanlarda yaşadığın yoğunluk, stresini atacağın alanlara yönelmene neden olabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanınızı nasıl değerlendirdiğinizi düşünebilir ve yeni uğraşlar bulmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu seçiminiz sizi standartlarınızdan uzaklaştırmaz, onları daha verimli bir şekilde yaşamanızı sağlar. Kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailenizde geçmişle ilgili konular açılabilir. Gün içinde evinizin içini değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte güven duyduğunuz yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ise kendi yönünüzü netleştirmek isteyebilir. İş hayatınızda başlangıçlar olabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kuracağınız arkadaşlıklar ve iletişim odaklı her konu da uzun ömürlü olacak ve kendinizi yalnız hissetmenizi engelleyecek nitelikte olacaktır.

21 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine daha çok güvenmen gerekecek. Daha atak olmalı vekonularına daha fazla çaba sarf etmelisin. Emeklerinin karşılığını almak için de ayaklarının yere sağlam basması şart bugün.

21 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün güçlü bir düzen isteğine rağmen bir miktar huzursuzluk yaşayabilirsin. Neyse ki, ağırlıklı olarak açık bir ruh halindesiniz ve bu enerjiyi affetmek ve iyileştirmek için kullanabilirsiniz. Başkalarıyla işbirliği yaparken aynı zamanda kendi yolunuzu takip etmek iyi bir duygu. İç eleştiriler rahatsız edici olabilir ama aynı zamanda değişiklik ve iyileştirme yapmak için de çok yararlı olabilir. Gün duygularınızın bir haritasını çıkarmaya, zor bir durumu anlamak için yeni bir yaklaşıma veya başkalarına karşı destekleyici bir rol oynamaya yol açabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para harcama isteğiniz bugün artabilir. Ekonomik konularda düşünmeden hareket etmemeniz gereken bir gündesiniz. Abartıdan kaçınmak bugün yapmanız gereken en doğru şey. Aksi takdirde daha sonra pişmanlık yaşayabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

21 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile konuları ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizden dolayı aile içinde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi çok sevmenize rağmen, kendinizi ifade etmekte başarılı olduğunuz söylenemez. Bu durum aranızda zaman zaman gerginliklere sebep oluyor. İşinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi, üstleriniz arasında memnuniyetle karşılanıyor. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Şu sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

21 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 20' 45" R
Ay
Terazi
16° 58' 53" R
Merkür
Boğa
05° 30' 45"
Venüs
Boğa
25° 05' 26"
Mars
Koç
14° 42' 44"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 40"
Satürn
Balık
18° 04' 26"
Uranüs
Boğa
23° 28' 46"
Neptün
Balık
29° 25' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 02"
Lilith
Başak
25° 30' 28"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>