Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayatın İçindeki Zorlukların Seni Yormasına İzin Vermemelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün iki farklı yöne çekilmiş hissediyor olabilirsiniz, birne karşı bir şeyler hissederken diğeri aklınızı çeliyor. Romantik bir yapınız var ve insanlarla çapkınlık yaparak bağlantı kurmaktan zevk alıyorsunuz. Ancak bugün kiminle gelecekte birlikte olmak istediğiniz konusunda bir karar vermeniz gerekebilir. Eski ve yeni sevgilinizin iyi anlaşmasını bekleyin. Geçmişi bugünden ayırsanız iyi olacak.

Bugün başkalarının görüşlerine karşı açık olmaya çalışmalısınız. Her türlü işi halledebilecek keskin bir zekanız var. Ancak şimdi daha hassas bir personel sorunundan habersiz olabilirsiniz. Çalışanlarınızın söylediklerini dinleyin (eğer bir yöneticiyseniz.) Veya bir ekibin üyesiyseniz,arkadaşlarınız fikirlerini dile getirirken dikkat edin.

Bugün çok uzak yerlerden ilginç insanlarla tanışmanızı sağlayacak bir parti veya grup aktivitesine katılabilirsiniz. Sohbetinizi entelektüel anlamda oldukça hararetli bulabilirsiniz ve onlardan çok fazla şey öğreneceksiniz gibi. Bazı durumlarda kitaplar da bu sohbete dahil olabilir. Bu insanlarla yine görüşmek isteyebilirsiniz bu yüzden isimlerini, telefon numaralarını ve e-mail adreslerini aldığınızdan emin olun. Bu sizin için yeni kapılar aralayabilir.

Hislerin hiç olmadığı kadar kuvvetli ve sen de bu durumdan gayet hoşnutsun. Duyarlılığın ve hassaslığın ise, sularda yolunu sıkıntısız şekilde bulman için sana destek oluyor. Hislerine güven ve sezdiğin şeyleri söylemek istediğinde söyle.Bu gücünü içinde tutmak iyi bir fikir olmayacaktır.Bugün sözlerinizde başkalarının göz ardı etmekte zorlanacağı bir yoğunluk söz konusu. Keskin bakışlarınız gerçeği hemen görebiliyor ve güçlü fikirlere sahip başkaları size ne düşündüğünü söylemek için sahneye çıktığında geri çekileceğe benzemiyorsunuz. Sırf başka birisi sizinle tamamen aynı şekilde düşünmüyor diye kendinize duyduğunuz güveni yitirmeyin. İçinizde bastırılmak yerine saygı duyulup hayran olunması gereken bir güç var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü rahatlayacağınız bir gün olarak görün ve çok fazla hayatın derin yoğun ve duygusal meseleleri üzerine kafanızı yormayın. O meseleleri bir kenara bırakıp dünyaya gelme nedenimizin mutlu olmak olduğunu hatırlamanızın tam zamanı. Belki de kendinizi mutluluğun tam olarak ne olduğu konusunda diğer insanlarla hararetli bir şekilde tartışırken bulursunuz. Felsefi tartışmalar, bu hayatta aradığınız şeyin ne olduğunu ve ona nasıl ulaşmayı planladığınızı kesin olarak belirlemek amacıyla, diğerleriyle hikayeler paylaşmaktan ya da notları karşılaştırmaktan keyif almanızla sonuçlanabilir.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Akrep burcunda ilerliyor. Sabahla beraber oluşan Ay-Merkür kavuşumuyla, sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Devamında Ay ve Neptün arasında meydana gelen güzel açı sayesinde evlilik ve ilişki hayatınızda romantik bir gün geçirebilirsiniz. Aranızdaki sorunlar son bulabilir. Ay, saat 20:29'da yarına kadar boşluğa giriyor.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelirler, ödemelerle alakalı konularda dengeyi kurmakta zorlandığını hissettiğin bir gündesin. Geleceğine ait önemli konuşmalar, görüşmeler yapman gün boyu mümkün. Gökyüzü, yönetici seviyesindeki kişilere karşı daha dikkatli olman gerektiğine işaret ediyor. Rutin giden bazı konularda yenilikler yapman gerekebilir. Ancak bu daha çok çalışmak ve emek anlamına gelebilir. Bunun karşılığını bulamaman maddi kaygılarını artırmaya neden olabilir. Sosyal ortamın da bu vesile ile etki altında olacaktır. Eğer evliysen eşine karşı sevgini ispatlamak zorunda kalabilirsin. Ailende uzun zamandır süren küçük rahatsızlıkların çözüme kavuşmaya başladığını öğrenebilirsin. Akşam saatlerinde sosyal medya üzerinde göreceklerin, seni hayata dair düşünmeye itecek.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin bugün size karşı bazı davranışlarını mesafeli bulabilirsiniz. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir işin bugün tamamlanması sizlere oldukça iyi gelecektir.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular daha fazla ön plana çıkabilir. Birlikte yapacağınız planlarla ilgili organize olmanız gereken zamanlardasınız. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge içinde olmak sizin için önem kazanabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olun. İlerleyen saatlerde ev içi kazalar meydana gelebilir. Kişisel uyumunuz dikkat çekecektir.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyeceğine inandığınız duygularınız varsa, onları yok saymaya çalışmayın. Yazın, konuşun ortaya çıkartın ve bu şekilde sizden gitmesi için dengede davranın.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

25 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinizin sesini dinleyip onun doğrultusunda ilerlediğiniz zaman uzun zamandır aradığınız heyecanı tadabileceksiniz. Unutmamalısınız ki elinizin altında mutlaka bir sihirli değnek vardır ama bunu kullanmak sadece sizin elinizdedir.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk gününe ilişkilerin gölgesinde başlıyorsunuz. Mevcut ilişki ve beraberliğiniz adına atmanız gereken son birkaç adım olabilir. Ancak gözünüzden kaçabilecek durumlara karşı da uyanık olmaya çalışmalısınız.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sorumluluklarınızı arttıracak kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. İş birliğinin önemini anlayacaksınız. Eşinizden veya ortağınızdan destek almalısınız. Tek başınıza her şeyi halledemeyebilirsiniz. Ayrıca halletmemelisiniz de. Eğer her şeyi siz yapacaksanız neden ortak oldunuz veya hayatı paylaşmak için söz verdiniz.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; görüş ve düşüncelerin yakın ilişkide olduğun kişiler tarafından da destek görebilir. Plan yapmak konusunda zorlanmayacak, sevdiğin kişilerle ortak hareket etmekten karlı çıkacaksın. Ancak yeni adımlar atmak, sözleşme imzalamak için uygun şartların oluşması için biraz daha beklemende fayda var.

25 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>