Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aksaklıklar Moralini Bozabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün, çekici biri tarafından ayaklarınız yerden kesilebilir. Birinin size aşık olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu bir arkadaşınız, komşunuz veya tanıdığınız olabilir. Eğer yalnızsanız, bu kişiyle bir ilişkiyi yaşamak heyecan verici olabilir. Ama eğer zaten bir ilişkiniz varsa, böyle bir flört sakıncalı olur. Saçma sapan, kısa vadeli bir şey için sağlam ilişkinizi riske atmayın.

Bugün birisini zarardan korumak için adım atabilirsiniz. İş yerinde zor bir dönemden geçen birileri olabilir. Patronunuz gitmelerine izin vermeyi düşünüyor olabilir. Veya işlerine ayak uydurmakta zorlanıyor olabilirler. Onlara yardım edebilirsiniz. Tüm işlerini onlar için yapmayın, ancak onları doğru yöne yönlendirmekten çekinmeyin. Bazı teşvikler bir fark yaratabilir.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Duyguların şu tahmin edilmesi zor vaziyette. Dengeli bir enerji kurmaya bak. Küçük rahatsızlıkların devasal sorunlara dönüşmesine izin verme.Gün boyunca sık sık molalar verdiğin takdirde iyi hissedeceksin. Biraz müzik dinle ve enerjini arttır. Öğle yemeği vakti belki etrafta turlamak da iyi hissettirir.Bugün kendinize özen göstermeniz evinize özen göstermeniz anlamına gelecek. Mümkünse yaşam alanınızdan ayrılmayın ve yaşadığınız kutsal kabuğu güzellşetirmeye odaklanın. Temizleyin yıkayın parlatın! Ellerinizi kirletin. Bunları yapmanın size güzel getirileri olacak. Yaptıklarınız vinizle güzel bir bağ kurmanıza ve başarmış hissetmenize yardımcı olacak. Mümkünse, ailenin diğer üyelerini de bu sürece dahil edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı ilgilendiren ya da uzak geçmişten gelen gizemli konular dikkatinizi çekebilir ve dedektifçilik oynayabilirsiniz. Fizik, biyoloji, astronomi, kozmoloji ya da metafizik gibi konularla da ilgilenebilirsiniz. Konu ne olursa olsun gün boyu bu alana büyülenmiş gibi vakit ayırabilirsiniz. Şu an zihniniz son derece keskin, dolayısıyla öğrendiğiniz şeylerin çoğunu benimseyeceksiniz. Tadını çıkarın!

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınız arasında denge kurmakla ilgilenebilir,hayatında istek ve hedefleriniz doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Keyfi hareket edebilir, beslenmede keyfi davranabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde daha sempatik bir duruş sergileyebilirsin. Bu tavrın sevgilinin kafasındaki bütün karabulutların dağılmasında yardımcı oluyor. Ani gelişen aksaklıklar modunu düşürebilir. Yakın arkadaşların yaşadıkların karşısında seni yalnız bırakmıyor. Akşam kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin. Kendine sevdiğin yemekleri yapıyorsun.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün biraz bencillik yapıp, her olaya duygusal yaklaşarak, kendi fikirlerinizi ekstra önemseyebilirsiniz. Karşınızdaki kişilere kendi fikirlerinizi empoze etmekten vazgeçmelisiniz. Bugün kendinizi savunmak ya da duygularınızı anlatmak için çok doğru bir gün olmayabilir. Sosyal çevreniz ve aşk hayatınızla ilgili konular gündem yaratabilir. Yardımlaşmalar ve karşılıklı empati ile bir sorunun üstesinden gelebilirsiniz. 

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi oyalayan ya da fedakarlıkta bulunmanıza neden olan durumlar olabilir. Ayrıca size hizmet eden kişilerlerle de uğraşabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakteristik özelliklerinizin ön plana çıktığı bugünlerde dostunuzu ve yanınızda olan kişileri fark etme ve onların söylediklerine kulak verme fırsatı yakalayabilirsiniz

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar, irili ufaklı işler bugün sizi epeyce yorarken enerjinizi doğru ve orantılı kullandığınıza emin olmalısınız. Çalışkanlığınız, üretkenliğiniz ve hizmet yönünüz bugün oldukça dikkat çekici olabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olmanız gereken yere ulaşmakta zorluk çekiyor olabilirsiniz. Bunların üstesinden gelmek sizin elinizde. Başkalarının planlarınızı değiştirmek uğruna yaptıklarına aldırış etmemelisiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati sağlığınızla ilgili konuları ön plana taşıyor.Akşam saatlerinde etkili olacak Ay ve Şiron karşıtlığı ihmal ettiğiniz bir sağlık problemini hatırlatabilir. Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde yaşanabilecek anlaşmazlıklara hazırlıklı olmalısınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer düzgün organize olduysan ve hazırlandıysan, günün dingin ve yumuşak geçtiğine tanık olabilirsin. Fantastik hayallere ve ilginç fikirlere kendini bırakmaktan çekinme. Normal günlük rutinin kırma hakkını kazandın. Tabi eğer görevlerini bir süredir aksatıyorsan, şu sıralar önümüzdeki günlerini planlayarak zaman kazanman gereken günler.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman zorlanıyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumu çevre ilişkilerinde güçlü bağlara ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Şartlarınızı güçlendirmelisiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 08" R
Ay
Balık
14° 38' 14"
Merkür
Koç
18° 39' 17"
Venüs
Boğa
05° 19' 45"
Mars
Koç
02° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 44"
Satürn
Balık
16° 52' 43"
Uranüs
Boğa
22° 32' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 20"
Lilith
Başak
23° 43' 39"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>