Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tartışmalardan uzak kalmaya çalışacaksın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bazı eğlencelere katılabilirsiniz. Yeni bir film izleme havasında olabilirsiniz. Veya en sevdiğiniz müzisyenlerin konserine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızı sizinle dışarı çıkmaları için davet edin. Ya da sevgilinizle şehir merkezinde güzel bir gece geçirin. Rahatlama modunda ve kendinizi yükselten bir enerji ile dolu olacaksınız. Sanatsal sunumlar çok hoşunuza gidebilir.

Bugün, ekibinizdeki bazı kişilerin üzerine düşen görevleri yerine götürmediğini fark edip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Onlara çok sert davranmamaya çalışın. Sizin üretkenlik standardınız zavallı ölümlülere göre epey yüksek. İş arkadşalarınızı cezalandırmaktansa, niçin onları süperstar yönteminizle eğitmiyorsunuz? Bu eğitim için minnettar olduklarını göreceksiniz.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Kişisel bir olaya farklı açıdan bakabilirsin. Yeni bir yaklaşım benimsemek için güzel bir zaman. Yaşadıklarını bir terapistle ya da danışmanla paylaşabilirsin. Ya da bir dostundan yardım isteyebilirsin. Daha anlayışlı ve sevecen bir tavır takınırsan başarılı olacaksın. Romantik bir ilişki konusunda sorunlar yaşıyorsan, karşındakini suçlamayı bırak. Yerine, neleri geliştirebileceğine ve iyileştirebileceğine odaklan.Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi dört bir yandan herkes kolunuza bacağınıza yapışmış gibi hissettiğiniz günlerden biri. Hatta etrafınızdakilerden bazıları öyle bir asılıyor ki uzuvlarınız adeta kopacak geriliyor. Biri oraya biri buraya çağırıyor ve aynı anda dört yöne birden çekiliyorsunuz. Kendiniz için biraz mola vermeyi ihmal etmeyin. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi dile getirmeye özen gösterin.

26 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 13:36'da Başak burcuna geçiyor. Bu saatten sonra sizlerin de şansı açılmaya başlıyor. Eyleme geçmek istediğiniz konularda başarılar elde edebilirsiniz. Çocuklarınız da bugün gündemde olabilir. Güzel haberlerini alabilirsiniz. Saatler akşama ilerlerken Ay ve Uranüs arasındaki pozitif açıyla aşk hayatınızda sürprizlere hazır olun. Partnerinizle romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Israrcı davranmamalısın! Gündelik koşturmalarını başkalarına yıkman ve bugün sonuçlanması için ısrarcı olman sıkıntı yaratabilir. Tepkisel davranışlar karşısında sert tepkiler verebilirsin. Üzerindeki yılgınlık hissini bir kenara bırakıp hayatını yeniden düzenleyeceksin. Parasal konulardan ziyade içsel huzurunu yakalayabileceğin konulara yönelmeye çalışman, etrafındakilere her şeyin para olmadığını hatırlatacak.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski defterleri kapatıp yeni defterler açarken geçmiş sorunlarınız gündeme gelebilir. İlişkileri gözden geçirebileceğiniz bugünde, aynı üzücü sonuçları yaşamamak için farkındalığınızı yüksek tutmalısınız.

26 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde ev için harcamalar yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda daha fazla mücadele gerektiren durumlar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda çözülme olabilir. Bazı durumları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalı durumlara dikkat edin.

26 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda en başarılı burçlarından birisiniz. Attığınız her adım sizi başarı ve keyife götürecek ancak aşk hayatınızda aşırı eleştirel tavrınız ilişkiyi zor duruma sokabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aile ve yuva alanınız canlanırken, moral ve motivasyonuz son derece yüksek olacak ve aile ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun hissedeceksiniz. Bu süreçte ev taşıyabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve sevdiklerinizle iletişiminizi geliştirebilirsiniz. Yeniayın Mars ile olan karesi, ikili ilişkilerde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir sürece işaret ederken, Venüs ve Merkür'ün Satürn ile olan uyumlu görünümü, özellikle bekar olanlar için uzun süreli bir ilişkiyi başlatabilir, yeni görüşme imkanları sağlayabilir. Bu süreçtehayatınızdaki görüşmelerinizde maksimum başarı elde ederken, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenizin desteğini daha yoğun alabilirsiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızın davranışları abartılı ve artık görmezden gelinemez. Bugün onlarla bunun hakkında konuşmak zorunda kalacaksınız. Neyse ki, bu konuyu ele almak için ihtiyaç duyduğunuz zamana sahipsiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay öğleden sonra Başak burcunda seyahat ederken, hobiler, çocuk, yetenekler ve yaratıcılığınız için somutlaştıracak pek çok konu gündeme gelir.Becerikliliğinizi ortaya koymak için hiç zaman kaybetmeyin. Terzilik, yemek, seramik kursu gibi çalışmalara katılabilirsiniz. Çocuklara yönelik faaliyetlerde sizin için önemli olacaktır.

26 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda beklenmedik dönüşümler yaşayabilirsiniz. Bir günde aşkın bittiğini veya inancın değiştiğini fark edebilirsiniz. Genel anlamda hem şanslı hem de yaratıcısınız. Fikirlerinizi düzenleyip yaşam amacınız ve mutluluğunuza dönüştürebilirsiniz. Maalesef kayıplarla gelen hayat dersleri söz konusu olabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bu aralara üzerinde hissettiğin sosyal baskılardan bunalmış olabilirsin. Gücünü aşan bir problem olmadığını bilmeli, kendini bırakmak yerine hedefine odaklanmayı seçmelisin. Şu anda göstereceğin sabır, gelişimine ve yaşayacağın farkındalık yenilenmene zemin hazırlarken, duygusal konularda heyecan yaşaman da mümkün.

26 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>