Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dağınıksın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün bazı ilginç yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal bir ruh halinde olabilirsiniz, zekanızla insanları eğlendirmeye ve cazibenizle de etkilemeye hazır olun. Heyecan verici biriyle bir temas kurabilirsiniz. İkinizin de aynı frekansta olduğunu görebilirsiniz. Bir çok ortak paydada buluşan aynı tutkuları ve hobileri paylaşabilirsiniz.

Havada büyük bir gerginlik ve belki de bir parça sinir bozukluğu olabilir. Büyük kuvvetler, aniden karışıklık yaratıp yaşantınızda ilerliyor. Uzun süredir belli bir yolda olan insanlar artık bazı şeylerin bedelini ödemek zorunda. Kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak buna ne kadar iyi hazırladınız? Ruhunuzun gücü şimdi rüzgarlara karşı test ediliyor.

Bugün, ailenizin size bıraktıkları konusunda bir hassasiyet yaşabilirsiniz. Ailenizden size kalan sizin için çok fazla önem arz ediyor. Bu bir ev, para veya başka bir kaynak, bir hikaye, kıymetli bir eşya ya da bir işletme olabilir. Fakat bu şey her ne ise, bugün size her zaman olduğundan daha değerli gelebilir. Kendinizi diğer aile üyelerine bu miras hakkında bir şeyler anlatırken bulabilir hatta belki de bu hassasiyeti onlara da geçirebilirsiniz.

Başa çıkmaya çalıştığın bir zorlukla ilgili karmaşık hisler geliştireceksin. İlerlemeci ve yenilikçi tutum takınman yönünde destekleyici enerjiler söz konusu. Bir beyinfırtınası yapman hiç fena olmayacaktır. Sorunlarına farklı açılardan bakmayı dene. Kısa süre içinde harika bir çözüm üretebilirsin. İçgüdülerine güven ve onların seni doğru yola sevkettiğine inan.Eğer borsaya, hisse senedine ya da değerli kağıtlara yatırım yapmak istiyorsanız, bugün bu prosedürü başlatmak için uygun bir gün değil. Yatırımınızda yalnızca sonu gelmek bilmeyen ertelemeler meydana gelmeyecek, büyük olasılıkla gününüz de istediğiniz gibi geçmeyecek. Size gösterilen diğer seçenekler hakkında okuma yapın ve birkaç gün içinde bilen birine danışın. Bunun hakkında biraz düşünün, eğer aklınıza yattıysa, devam edin. Ama bunu şimdi yapmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz özgüveninizi tazelemeniz gerekebilir! Genelde kendinizi fazla zorluyor; performansınızı, davranışlarınızı, başarılarınızı eleştiriyorsunuz. Ancak kendinizle gurur duymalı ve altından kalktığınız her şeyi birer kazanım olarak görmelisiniz. Sizi çok daha büyük başarılara götürecek bir yoldasınız. Verdiğiniz emeklerin ve yaptığınız zor seçimlerin nihayet karşılığını aldığınızı hissedebilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni kararlar ve yeni adımlar içinde olabilirsiniz. Estetik konularla ve kişisel hedeflerinizle meşgul olabilirsiniz. Kendinizde değişim yaratacağınız bir gün.

26 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Titiz yönünün ağır basacağı gün olacak. Ay, toprak burcunda hareket ederken, bulunduğun ortamda düzenlemeye gideceksin. Eşyaların dağınıklık halde bulunması seni rahatsız ediyor. İlişkisi yeni sona ermiş bir Boğa burcuysan, duygusal yoğunluğunun arttığını fark edeceksin. Geçmiş anılar gözünde canlanacak.

26 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacaklarınızı tahsil etmek için harekete geçebilirsiniz. Daha fazla zorluk yaşamamak için bazı mecburi tavırlar göstermeniz gerekebilir. Muhatabınızı da kırmadan bu sorunu çözmeli ve tekrarlanmaması için bu konuda kendinize bir sınır çizmelisiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaptığınız işlerde kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınızla gündeminizi oluşturabilir. Güzel olan şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek için uygun zamanlar var. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. İş hayatınızdaki konulara daha detaycı yaklaşabilirsiniz. Düzenli olmak işlerinizi kolaylaştıracaktır.

26 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi araştırmacı hissedeceğiniz bir gündesiniz ayrıca ilişkinizde aksiyonun da eksik olmayacağı günler içerisine girmiş bulunmaktasınız.

26 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgi, aşk konularının öne çıktığı bir gündesiniz. Yüreğinizin sesini daha fazla dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz ve keyif aldığınız aktivitelerde yer alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Venüs ve Güneş aşk ve ilişkilerden yana sürpriz, beklenmedik gelişmeleri beraberinde getirebilir.

26 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle olan iletişiminiz bugün daha da derinlik kazanacak. Bu da ilişkinizin başka bir evreye geçmesini sağlayabilir. Bu yaşadıklarınız gelecek günlerin sadece bir fragmanı. Daha harikaları sizi bekliyor!

26 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Koç’ta ilerleyen Venüs, kendiniz gibi özgür kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. 

26 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizin daha büyük önem kazanacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Yakın çevrenizle birlikte kalabalıklara karışmanız veya sosyal aktivitelerde bulunmanız da günün ana konuları arasına girebilir. Kabuğunuzdan çıkmaktan korkmayın.

26 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızda olan bütün problemleri çözeceksiniz. Bugünyerinizde çok yaratıcı olacaksınız ve patronunuzun dikkatini çekmeyi başaracaksınız. Negatif duyguların sizi yönetmesine izin vermeyin ve her zaman pozitif düşünmeye çalışın.

26 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün etrafınızdaki tüm insanlarla bir aradayken, yani yalnız değilken bile sevgilinize ihtiyacınız olduğunu ve onu çok sevdiğinizi hissedebilirsiniz. İş yerinde ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını öğrenip rahatlayacaksınız. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler moralinizin yükselmesini ve hayata daha ılımlı yaklaşmanızı sağlayacak. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

26 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 22' 36" R
Ay
Başak
10° 27' 38"
Merkür
Boğa
01° 20' 53"
Venüs
Boğa
21° 17' 54"
Mars
Koç
12° 22' 00"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 02"
Satürn
Balık
17° 52' 12"
Uranüs
Boğa
23° 18' 03"
Neptün
Balık
29° 21' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
21° 32' 47"
Lilith
Başak
25° 09' 58"
True Node
Koç
14° 53' 21"
Son Güncelleme : 16/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>