Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hızla bir beraberliği yaşama yolunda adımlar atıyorsunuz. Kişiliklerinizin uyuştuğunu biliyor, ama koşulların tam hazır olmadığını düşünüyorsunuz. Dostlarınız sizin iç dünyanızı iyi tanımıyor olabilirler, coşkunuzun kaynağı burası gibi.

Yetkilerinizi iyi biliyor ve sonuna kadar kullanıyorsunuz. İlişkilerde ise insani yaklaşımlarınız var. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin özel bir sorunu bu günlerdeyaşamınızı meşgul edecek.

Para konularında epeyce sıkı birisiniz. Kendinizi paranızın tek yetkilisi görüyorsunuz. Bu, özel ilişkilerde biraz kaba kaçan izlenimlere yol açabiliyor. Yakında büyük miktar bir para konusunda birkaç kişi görüş birliği içersinde olacaksınız.

Özgüveninizin ne kadarını hak ettiğinizi iyi hesaplamanız gerekiyor. Kendinize güveniniz sizi bir kısım ilgisizliklere sürüklediği için kimi gelişmelere karşı hazırlıksız yakalanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde, kalabalık bir konuk ağırlayacağınız haberi size kısa bir kaygı yaşatabilir. Ama gelenlerle birlikte olma isteğiniz ağır basacak. Bugün içinizdeki sebebini bulamadığınız garip coşku çevrenizdekilere de yansıyor. Duygu dünyanızdaki yeni hareketliliğin bu coşku için yeterli olmadığı düşünülüyor. İyi tanıyanlarınızın sizinle ilgili böyle yorumları var.

27 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:33 Ay-Güneş görünümü, aşkta tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Karşı cinsle olan her türlü bağlantınızı güçlendiriyor. Duygularınız aşkta mükemmeli istiyor ve siz kalıcı bir ilişkinin peşindesiniz. Saat 14:49 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, işlerinizi halletmek için sakin olmak zorundayız. Birileri sizi takdir etmediğinde, anlayış göstermediğinde üzülmeyin. Siz haklısınız ancak bazı insanlar maalesef tuhaf davranabilir. Saat 14:52 Ay-Satürn görünümü, olgun davranmanın, sorunları mantıklı şekilde çözümlemenin işaretçisidir. Doğru ve yerinde kararlar verilir. Saat 20:09 Ay-Neptün karşıtlığı, aşk hayatınızla ilgili konularda rahatlık ve güven olgusunun sizin açınızdan önemini gösterir. Yani ilişkide engeller olmamalı, her iki taraf da hayattan zevk alabilmelidir. Ancak böyle olursa insan hissettiğinin tadına varabilir diye düşünürsünüz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Huzur ve güven istiyorsun! Bugün bulunduğun ortamlarda, etrafında bulunan insanlara bazı konularda destek olman gerekebilir. Özellikle çalışma ortamında arkadaşlarının yetişemediği işleri üstlenebilirsin. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, sürekli ?ben? diyen yapın ortağının dikkatini çekiyor. Onun da fikirlerine saygı duyarsan, işler istediğin gibi gidecek ve başarı oranın artacaktır. İlişkisinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, ciddi kararlar alabilirsin. İlişkiden beklentinin huzur ve güven olduğunu tekrar tekrar anlatabilirsin. Aile içerisinde akşam saatlerinde maddi konulara ilişkin gerginlik yaşanabilir. Özellikle baba ailesinde çözümlenemeyen miras konuları yakın akrabalar arasındaki dedikoduları da gün yüzüne çıkaracak.

27 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte sorun yaşamış olduğunuz insanlarla yeniden yollarınız kesişebilir. Aşk hayatınızda duygusal beklentilerinizin karşılanacağı özel bir gün olabilir. Bekâr olan Boğalar bu enerjiyi iyi değerlendirmeli.

27 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi daha maceracı hissedebilirsiniz. Ertelediğiniz bazı konuları tekrar gündeminize alabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi daha uyumlu ve iyi hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili işlerinizi toparlamak için zamanınız olacak. Akşam saatlerinde iç sıkıntınız artabilir.

27 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Can sıkıntınızı evdeki eşyaları değiştirerek gidermeye çalışıyorsunuz. Bu böyle olmaz. Yakın arkadaşlarınızla iletişime geçip sosyalleşmelisiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda şanslı ve kararlısınız. Ancak hayatınızın diğer alanlarında aynı şansa sahip değilsiniz. Risk içeren işlerden uzak durmalısınız. Eğer varsa ticari işleriniz için ortağınızdan destek alabilirsiniz. Eğer ortağınız yoksa bir süre eşinizin size destek olmasını isteyebilirsiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir ertelediğiniz işleri halletmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizle pratik çözümler üretebilirsiniz. Disiplinli çalışma motivasyonunuzu arkadaşlarınız bozabilir.

27 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Başak burcunda seyahat ederken dostlar ve arkadaşlarınız sizin için seferber olacaklardır. Belki de size güzel bir sürpriz yaparak, hafta sonu partisi verirler. Yeteneklerinizi geliştirmek için bir atölye çalışmasına katılabilirsiniz. Roman yazmaya başlamak, blog açmak, internette araştırma yapmak için harika bir gün.

27 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

27 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 14' 28" R
Ay
Terazi
28° 11' 41" R
Merkür
Boğa
06° 50' 42"
Venüs
Boğa
26° 14' 05"
Mars
Koç
15° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 50"
Satürn
Balık
18° 07' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 59"
Neptün
Balık
29° 26' 53"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 46"
Lilith
Başak
25° 36' 40"
True Node
Koç
14° 55' 46"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>