Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam tanıştırılacağınız birisi son günlerdeki karamsar halinize son verebilir. Ama siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

İşten yılacak biri değilsiniz. Ama kolaybeğenmiyorsunuz. Bu yüzden çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. İş başında işi sevmeyen, huzursuz görüntünüz göze batıyor. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız

Hesabınızı pek bilemediğinizden hep içerdesiniz. Bu günlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, Bazı açıklarınızı kapatacaksınız.

Eş dost çevrenizde krediniz çok fazla, ama onu biraz hovardaca harcıyorsunuz. Bu anlamda yitirdiğiniz kredinin tekrar yerine konması çok zor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önemli deyip kararlar alıyor, sonrada önemsiz hale geldiğini düşünüp aynı kararı bozuyorsunuz.Sizi yakından tanıyanları şaşırtıyorsunuz. Akraba ilişkilerinizde pek vefalı bilinmiyor ve eleştiriliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir. Uzun bir yolculuk görünüyor. Yakında netleşecek ve hazırlıklara başlayacaksınız.

28 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:34 Güneş-Mars görünümü, insanlardan beklediğimiz ilginin ve aynı şekilde karşılık verme arzumuzu belirliyor. İşlerimizi huzurlu ve dilediğimiz gibi yapmak isteriz. Yenilik peşindeyiz. Çalışmalarımız başarılı bulunsun, attığımız adım olumlu sonuçlansın niyetindeyiz. Bu görünüm, yeni birveya projeye başlamanın, ekip çalışmalarının, değişimlerin göstergesidir. Ayrıca işlerinize konsantre olmanızı sağlayıcıdır. Saat 04:02 Ay-Venüs karşıtlığı, ikili ilişki ve ortaklıklardaki sevgi alışverişini zorlayıcı bir etki yaratıyor. Bakıyoruz ve birlikte olduğumuz kişiyle aramızdaki farklılıkları daha net gözlemliyoruz. Eğer gerçekten sağlam bir ilişki ise, bu birbirimize yaklaşmamızda vesile olacak. Tam tersi durumda ise, koptuk kopacağız. Burada güven, sadakat, gönül birliği hangi kıstaslara dayanıyor bunlara bakmak lazım. Saat 12:43 Ay-Neptün görünümü, hem huzur duygusu veriyor hem de güven hissi yaratıyor. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen kişinin tek isteği maddi açıdan güvende olmak ve huzur içinde yaşamaktır. Saat 20:20 Ay-Pluto görünümü, derinlemesine yapılan incelemelerin, kendinizi garanti altına almak adına son derece kararlı bir şekilde hareket edeceğinizin göstergesidir. Küçücük şeyler bile bizi mutlu etmeye yetecektir. Ruhunuz huzur, sakinlik, rahatlık, mutluluk arayışındadır ve buna ulaşması gayet kolay olur.

28 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Güne ait sorumluluklarına bir yenilerinin eklenmesi seni bugün günün öğlen saatlerinde bir hayli kaygılandıracak. Bulunduğun ortamda meydana gelen adaletsiz olaylar ?göz göre göre, bu kadarı da fazla? dedirtebilir. Adaleti beklemektense, adaleti tek başına da olsa sağlama yoluna gidebilirsin. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, işinle ilgili köklü değişiklikler yapabilirsin. İnternet üzerinden yapacağın işlemlerde aksamalar yaşayabilirsin. Değer verdiğin kişiye karşı fazla sahiplenici davranman aranızda problem yaratabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireyleri ile vakit geçirmek isteyeceksin. Kendine vakit ayırmak, biraz sessizlik, sakinlik iyi hissettirecek.

28 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde yapmış olduğunuz fedakârlıkların karşılığını fazlasıyla bulabileceğiniz önemli bir dönem. Eş ya da partnerin sosyal çevresinden kariyerinize yönelik güçlü destekler sağlayabilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylara yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarda eksik veya yarım kalan işleri toparlayabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İlerleyen saatlerde nedenini bilemediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Bugün keyif veren konulara fazlasıyla yönelebilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birlikteliğinizi ileriye taşımak için kolları sıvayacak, evlilik yolunda adımlar atacaksınız.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi iyi hissedecek, olayları serinkanlı ve sakin bir biçimde inceleyeceksiniz. Parasal konulara yönelik yaptığınız çalışmaların sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi moralinizi yükseltecek.

28 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın özüyle meşgul Boğalar bugün üretim önemli. Bir süredir kimliğinizi açığa çıkarıcı, dinamik ve sürükleyici fikirler ve duygulanımlar içindesiniz. Bugün yaratım ve uygulama için gerekli fırsatlar söz konusu. İlişkilerde bazı fırsatlar olası, sınırları korumak önemli.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçen haftadan beri planladığınız kararları somutlaştırma zamanı. Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Kariyer yaşantınız için rasyonel kararlar alabilir, yöneticinizle parlak fikirlerinizi paylaşmak için plan yapabilirsiniz. Ön plana çıkacağınız, yeniliklere kucak açacağınız bir gün. Mesai arkadaşlarınızın haklarını yönetime karşı savunabilirsiniz. Her türlü organizasyonda başarılı hedeflerinizi tutturabilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına akıl vermekten hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. İş yerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>