Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygularına Yeniliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Şu anda, sizin için şanslı bir dönemdesiniz. Yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapmak için ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi ve coşkuyu kendinizde bulacaksınız. Yapılacak çokvar, ama görevinizin başındasınız! İlk adımlarınız, ilişkilerine odaklanmak olacak. Sevdikleriniz, mesleki başarılarınızla ilgilenmiyorlar, onlar sizinle daha fazla zaman geçirmek istiyorlar (ve belki de buna ihtiyaçları var). Hayatınızı daha fazla dengede tutmak için elinizden geleni yapın.

Son 2 ya da 3 hafta boyuncayerinizde özel bir şeyler olmamış gibi görünebilir. Ama bugün, tüm sıkı çalışmalarınızın ödüllerini alacaksınız. Toplantılardan olumlu etkiler yaratacaklarının farkına varmadan bazı yararlı isimler edinmiş olabilirsiniz. Görüyorsunuz ya, tanıştığınız hemen hemen herkesin yaşamınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilir.

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Senden çıkar sağlayan kişilerle arana sınır koy. Herkese yardım eli uzatan bir insansın ama son zamanlarda kendini çokça tüketiyorsun. Bu yardım görevini biraz da başkaları üstlensin. Enerjini farklı yönetmeti öğrenirsen, çok daha iyi hissedersin.Bugün size engel olduğunu hissettiğiniz her türlü kapıyı zorla açın. Bunu başarmanız için çok büyük bir çaba sarfetmeniz bile gerekmeyebilir. Bugün yapmanız gereken, daha esnek bir yaklaşım benimsemek ve gruplarla savaşmak yerine onlarla dayanışmaya girmek. Kendinizi etrafınızdaki insanlara açtığınızda göreceksiniz ki meğer sizin gibi o kapıyı zorlayan niceleri varmış!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün astroloji, numeroloji, simya ya da başka bir gizemli bilim konusunda eğitimini almak isteyebilirsiniz. Entelektüel becerileriniz bugün özellikle kuvvetli, bu yüzden onları doğuştan gelen ruhani eğilimlerinizle birleştirmek isteyeceksiniz. Bu sizi günün büyük bir bölümünde meşgul edecek ancak kendinize aşırı entelektüellik yüklememeye dikkat etmelisiniz. Ne öğrendiğinizi unutmamak için her zama not alın!

28 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler Burcunda ilerliyor. Gerekli ve zorunlu harcamalarla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda veya başarmak istediğiniz hedeflerle ilgili öz yeterliliğinizi sorgulayabilir, bir destek veya takdire ihtiyaç duyabilirsiniz. Beslenme düzeninizi koruyun.

28 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana verilen sözlerin tutulmaması, rahatsız edici boyutlara taşabilir. Yılın son Merkür gerilemesi, hava burcunda bugün başlıyor. Merkür Retro’su, aşırı duygusallığa neden olabilecek etkilerini hissettiriyor. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, normalden daha fazla ilgi bekleyebilir ve karşılığını göremediğinde içine çekilebilirsin. Maddi konularda aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisin.

28 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harekete geçmek için doğru zaman olup olmadığının kararsızlığını yaşıyorsunuz. Tek başınıza hareket etmek yerine güven duyduğunuz kişilerin düşüncelerine başvurabilirsiniz. Bugün dostlarınız bir kez daha kurtarıcınız olabilir.

28 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar olacaktır. Öğleden sonra eve ait konular daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Evde çocuklarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Hareketli ve iletişimi bol bir gün yaşayabilirsiniz.

28 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir takım kişiler sizin imkanlarınızdan faydalanmak adına çevrenizde bolca dolaşabilirler aman dikkat edin mali kayıplar yaşayabilirsiniz.

28 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen, özellikle sanatsal bir gerçeği ararken, karşılaşılmayan duyguları ifade etmek imkansız gibi görünüyor. Kendinizi bazen bitmeyen efsaneler ve imgeler fırtınası altında gömülü kalmış ve boğuluyormuş gibi hissedebilirsiniz. İletişim Çağı, Yaratıcılığın Sonunu mu bildiriyor bize? Eğer kendinize ne kadar bireyci olduğunuzu hatırlatırsanız, gerçeği ifade etmeniz o kadar kolaylaşacak. Arkadaşlarınız bu konuda yardımcı olabilir…

28 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir konuda fikrinizin sürekli değişmesi sizi yorsa da, durumdan sıyrılmak için ani bir karar vermek yerine zihninizin durulmasını beklemeniz gerekiyor. Bugün oldukça yoğun bir yola çıkma veya yeni bir başlangıç dürtüsü hissedebilirsiniz. Bu hissi anlık heveslerle harcamak yerine, uzun süredir cesaret edemediğiniz konulara yönelin.

28 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacak ve farklı kişilerin fikirlerin yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız.. İçselliğinizi ve yaşamınızı sorguluyorsunuz.

28 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına akıl vermekten hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. İş yerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

28 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gizlilik içerisinde hareket etmek isteyecek ve düşüncelerinizi de göstermekten hoşlanmayacaksınız. Kendinizle ilgili bazı gerçekleri saklama arzunuz var. Önemli konuları gizlemeyi tercih ettiğiniz sürece her şey daha da karmaşık olabilir. Sorunları ve sıkıntıları tamamen çözüme kavuşturmak için harekete geçin.

28 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatının zorluklarından kaçarak kurtulamazsınız. Geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünmeyin. İlişkinizin hoş taraflarına odaklanmalısınız. İş yerinde sizi çekemeyen kimseler var. Çevrenizdeki dedikoducular sizi parmaklarına dolamak için fırsat bekliyorlar, bilhassa onların kıskançlığını davet edecek hareketlerde bulunmayın. Bir yatırım konusunda sizi ikna etmeye çalışanlar var. Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Hareketsizlik bedeninizi hamlaştırır.

28 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>