Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda aşk duygusundan başka yönlere doğru uzaklaşıyorsunuz. Siz de eşitsiz ilişki kurduğunuzun farkındasınız ama değiştirmek çabaları içinde görünmüyorsunuz.

İleriye ertelediğiniz bazı pürüzlerin, şimdilerde çözümlenmesi gerekiyor. İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek.

Daha ortak çabalar içine girmeyi denemelisiniz. İşlerin yolunda gitmesi ortak kazanımlara, ters gitmesi ise esas olarak sizin üstleneceğiniz kayıplara neden olabilir.

Düşüncelerinizdeki bazen sergilediğiniz kararlılık, tutuculuk gibi algılanıyor. Eleştiriye açık olmanız, bazı zaaflarınızı size gösterebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızı bir yönüyle yenileme düşünceleriniz, ihtiyaçtan değil de, özgürlük duygunuzun kışkırtmalarından kaynaklanıyor gibi görünüyor. Bugünlerde uzakça bir yere kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Görmediğiniz, bilmediğiniz yerler sizi heyecanlandıracak. Eş, dost konularında oturmuş ilişkiler, bugünlerde biraz hassasiyet gerektiriyor.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Sağlığınızı sizler için gündemde olabilir. Kendinizi haftanın başında yorduysanız bitkin olabilirsiniz. Bugün dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Geçmişte yaşadıklarınız, yeni bir hayata başlamak için size engel olabilir. Endişelerinizden arınmanız gerekiyor. Günün ikinci yarısı Ay'ın Mars ile yaptığı gergin açı sebebiyle kronik rahatsızlıklarınız varsa tedavilerinizi aksatmamalısınız. Sakarlıklar yaşanabilir, riskli hareketlerden kaçının.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ciddi adımlar atıyorsun!Bugün kendini pek de dinamik hissetmeyebilirsin. Bu yüzden hareketten ziyade odaklanmayı gerektiren işlerle ilgileneceksin. İletişim cihazları ile ilgilenmek gün içinde sana yük olacak. İlişkine daha da sahip çıkman ve sevgiline bağlılığın sonucunda uzun soluklu bir şekilde devam etmenle beraber, bugün ciddi adımlar atman için sürpriz bir teklif alabilirsin. Maddi konularda çıkar gözettiğini düşündüğün yakınlarınla arana mesafe koymaya karar verebilirsin. Yumuşak tavırlarınla koyduğun tavrı kibarca göstermen karşındaki kişiler için de seni yanlış anlamamaları açısından iyi bir sonuç doğurabilir.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin hayatınıza dair olumsuz eleştirilerine pek kulak asmamalısınız. Geçmişinizde çözemediğiniz bir konuyu bugün yeniden gündeminize getirebilirsiniz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler olabilir. Psikolojik olarak etkilenebilirsiniz. Gün içinde kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili hapsolmuş hissedeceğiniz zamanlar var. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha fazla dengelendiğinizi hissedebilirsiniz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Naif karakteriniz ortaya çıktıkça daha mutlu bir hayat sürüyorsunuz. Aile ve dostlarınızla ilgilenmek hayatınızın daha da mutlu gittiğini gözlemleyebiliyorsunuz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; bugün konsantrasyonun olmaması üzerinde çalıştığın birçok işi yetiştirememene neden olabilir. Zihnin sürekli üretim halinde olsa da bedeninin dinlenme isteği yüzünden sabah saatlerinde zorlandığını hissedebilirsin. Akşamüzeri eski arkadaşlarınla karşılaşabilir ve duyduğun haberlerden etkilenebilirsin. Sosyal çevren seni aralarında daha sık görmek istediğini dile getirebilir.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir ertelenmiş işler tekrar gündem olabilir. İşlerin akışı yavaş olacaktır. Program dahilinde ilerleyin gün içinde uzun vadeli planlardan kaçının.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayattaki diyaloglara dikkat edin. Gruplar içinde kafa karıştırıcı insanlar size konuları yanlış algılatırlar. Aldanma ve aldatılmaya açık bir gündesiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek, el becerilerinizi kullanmak için uygun fırsatları değerlendirin. Müze, galerilerde vakit geçirin. Dalgın ve dikkatsiz hareket ederseniz eşyalarınızı kaybedebilirsiniz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

29 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 31' 02" R
Ay
Başak
12° 11' 10"
Merkür
Boğa
01° 32' 10"
Venüs
Boğa
21° 28' 40"
Mars
Koç
12° 28' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 06"
Satürn
Balık
17° 52' 48"
Uranüs
Boğa
23° 18' 33"
Neptün
Balık
29° 21' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 13"
Lilith
Başak
25° 10' 56"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>