Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorunları zaman yayıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Geniş ailenizle bir araya gelmekten hoşlanacağınız ve bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz bir zaman olabilir. Kuzeninizi, teyzenizi ya da büyük anne-babanızı telefonla arayabilirsiniz. Onları bir öğle yemeğine çağırmak veya bir yerde görüşmek için bir buluşma ayarlayın. Zaman çok hızlı akıyor ve sevdiklerinizle teması kesmek kolay. Zamanı durdurun ve bugünü ailenizle geçirin. Kardeşleriniz, yiğenleriniz ve kuzenlerinizle olmaktan keyif alabilirsiniz.

Bir ip üzerinde yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz, ve her iki yana da yanlış bir adım, yere düşmenize neden olacaktır. Kendinize fazla baskı yapmamaya çalışın. Bir şeyleri yaşam ve ölüm durumuna sokmaya meyilli olabilirsiniz, şimdi gerçekten gerekli olan şey hafif ve güzel bir tutum. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmekte ısrar ederseniz, size en çok yardımcı olabilecek kişileri geri çevirmenize yol açabilir.

Bugün, ailenizin size bıraktıkları konusunda bir hassasiyet yaşabilirsiniz. Ailenizden size kalan sizin için çok fazla önem arz ediyor. Bu bir ev, para veya başka bir kaynak, bir hikaye, kıymetli bir eşya ya da bir işletme olabilir. Fakat bu şey her ne ise, bugün size her zaman olduğundan daha değerli gelebilir. Kendinizi diğer aile üyelerine bu miras hakkında bir şeyler anlatırken bulabilir hatta belki de bu hassasiyeti onlara da geçirebilirsiniz.

Yaratıcı düşüncelerin ön plana çıkacak. Kendini sanatsal şekilde ifade etmek isteyeceksin. Tamamlayı hedeflediğin o tabloyu çıkarıp boyamaya devam edebilirsin. Yazmaya başladığın kısa hikayene dönebilirsin. Ya da bir enstrüman çalmaya veya şarkı söyleme konusunda uzmanlaşmaya karar verebilirsin! Yaratıcı yönünü açığa çıkar! Bunu iyileştirici ve rahatlatıcı bulacaksın.Tempo değiştirmeye mi ihtiyacın var? Eğer işler sıkıcı olmaya başladıysa ve hissiz hissediyorsanız, şanslar gerektiğinde bir değişim olabilir. Herkes zaman zaman buna ihtiyaç duyar. Tek yapman gereken vardiyanı değiştirmek için ne yapman gerektiğini anlamak. Eğer zamanının büyük bir çoğunu evde geçiriyorsan, mobilyaları değiştirerek evinin daha sade ve yeni görünmesini sağlayabilirsin. Yeni bir resim asabilirsin evine ya da ofisine ya da çiçek alabilirsin. Eğer yapabiliyorsa etraftaki çerçeveleri de değiştir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk hayatınız açısından hareketli bir gün sizi bekliyor. Esnek ve uyumlu davranmakta, kendinizi ifade etmekte, diyalog kurmakta zorlanmayabilirsiniz. Hoşlandığınız, ilgi duyduğunuz konulara zaman ayırabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Başak burcunda ilerliyor. Ay ve Uranüs arasındaki olumlu açıyla bugün hayatınızda beklemediğiniz anda güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz, aniden size sürpriz bir ziyaret gerçekleştirebilir. Akşama doğru netleşen Ay-Neptün arasındaki karşıtlık nedeniyle sevdiğinize karşı kalp kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bazen beklediğinizden olayların farklı geliştiğini görebilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları zaman yayıyorsun!Geçmiş dönemde yaptığın fazla harcamaların faturası seni biraz yorabilir. Kendini bir yerden başka bir yere koştururken yakalayabilirsin. Günün nasıl geçtiğinin farkına bile varamayacaksın. Bugün konuşmalarda ise duygusal yargıların ön planda. Söylediklerin ise bir arada olduğun insanlar tarafından, farklı algılanabilir. Açıklama yapmak sabrını zorlasa da arkadaş ilişkilerin adına bugün yapmayı deneyeceksin. Sevgiline gerçek duygularını açıklamakta zorlanman, onun için sorun haline gelebilir. Sabırsız olmak yerine ifade güçlüğü çektiğin konuları zamana yayman yararına olabilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten kalan bitirilmemiş işlerin üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Kendinize olan güveninizi bugün koruduğunuz sürece yeni işlere de başarı ile imza atabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde hırslı davranabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek için zaman zaman yalnız kalmak size iyi gelecektir. Kendi dengenizi bulmanız sizi rahatlatacaktır. Bazı konularda plan yapmanız gerekebilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cinsiyetiniz fark etmeksizin etrafınızdaki önemli bazı erkeklerin desteklerini alarak kariyerinize devam edebilirsiniz. Yeni mesleki kararlar alabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz diğer insanların refahı ile ilgilleniyorsunuz. Başkaları ile işlemek her kes için faydalıdır. Halkla ilişkiler veya satış çabaları olumlu devam ediyor.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an bir arkadaşınızdan aldığınız sıra dışı bilgilerin bir sonucu olarak, manevi inançlarınızdaki veya değer sisteminizi sorgulayabilirsiniz. Söyleyeceği bazı şeyler size abartı ve uzak gelse de bazı noktalarda ona hak vereceksiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki hızlı tempo sizin dingin enerjinizle uyumsuzluk yaratabilir. Günü masaja gitmek, yoga ve meditasyon yapmak, film izlemek ve dinlenerek geçirmeniz en doğrusu olacaktır. Zira aceleci birilerine ayak uydurmaya çalışırken kendinizi bir sinir ve öfke havuzunun içinde bulabilirsiniz. Bedene değer vermek ve onun sesini dinlemek önemli.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonunu dinlenerek değerlendirmek isteyebilirsiniz. Genel anlamda hareket enerjiniz olmayabilir ve günü genel planlamalarla geçirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınız konusunda bazı sıkıntılarınız söz konusu olabilir. Kendinizi dinleyin ve vücudunuzun ihtiyaçlarını geciktirmeyin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün kelimelerini nasıl kullandığına dikkat etmelisin zira insanlara tutamayacağın sözler verebilirsin. Sevdiğin insanlarla görüşebilir, yeni fikirler edinebilir ve olaylara daha esnek bakabilirsin. Geleceğini planlamanda örnek olduğun insandan akıl alabilirsin. Sevdiklerinin ihtiyaçlarına karşı duyarlı olmalı ve dikkatli davranmalısın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 31' 47" R
Ay
Akrep
14° 39' 31" R
Merkür
Boğa
08° 49' 27"
Venüs
Boğa
27° 52' 58"
Mars
Koç
16° 26' 07"
Jüpiter
Boğa
29° 05' 48"
Satürn
Balık
18° 12' 56"
Uranüs
Boğa
23° 36' 38"
Neptün
Balık
29° 28' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 02"
Chiron
Koç
21° 48' 40"
Lilith
Başak
25° 45' 35"
True Node
Koç
14° 51' 23"
Son Güncelleme : 22/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>