Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şansın Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 10%

Duygularınızın bugün biraz düzensiz olduğunu görebilirsiniz. Güçlü enerji dalgalarında ruh haliniz gidip geliyor. Güne, daha önce hiç yapmadığınız bir şekilde başlamanızı sağlayan doğal bir elektrik hissi var. Bir proje üzerinde inisiyatif almanız gerekiyorsa, geri çekilmeyin. Kalbiniz her zaman doğruyu söyler.

Genellikle güvenilir yargılarınız bugün bazı duygular tarafından bulutlanmış görünebilir. Belki de, kendinizi farklı eylemler arasında karar veremez, biraz dikkati dağılmış ya da ne yapılması gerektiği konusuna bir türlü odaklanamıyor hissederken bulabilirsiniz.İşleri birkaç günlüğüne bırakıp, daha az bedeli olan bir şey üzerinde çalışmaktan korkmayın. İşler yarın daha net görünecek, ki bu da yeterince yakın. Gününüzü rahatlayarak geçirin; bir süre işi unutun.

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Birileriyle konuşursan daha iyi hissedeceksin. Şu anda, karmaşık bir ilişkiyi çözmeye çalışıyorsun. Bir aile üyesiyle sıkıntılar yaşıyor olabilirsin. Romantik yaşamında da zorlayıcı bir dönem olabilir Meseleye dahil olan biriyle konuş. Objektif bir bakış açısına ihtiyacın var. Bir dost veya terapistle konuşmak işini görür. Seni gerçekten anlayan biriyle dertleşmelisin.Bugün esnek davranmalısınız. Sürprizlerle dolu bir gün olabilir. Aniden bir misafiriniz gelebilir. Bu, uzakta yaşayan bir arkadaşınız olabilir. Birden sizi ziyaret etmek istemiş olabilir bu yüzden misafir odanızı temiz tutun! Ya da kuzenleriniz, kardeşleriniz ya da ebeveynleriniz akşam yemeğini sizinle yemek isteyebilir. Buzdolabında yeterli yiyeceğiniz olsun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi güzellikler çekebilir. Sanatçı yönünüzün güçlü olması muhtemel. Biraz daha ilham almak için bir sanat müzesini ya da galeriyi ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Ya da bir şehri gezmenin keyfini sürebilir ve binaların mimarisine hayran kalabilirsiniz. Bazı favori müziklerinizi dinlemekten de keyif alabilirsiniz. İnsanlığın en güzel eserlerinden bazılarının güzelliğine şahit olun!

3 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç huzuru korumaya, yaşamdan keyif alacağınız konulara yönelmeye çalışın. Çocuklarınızla ilgili konular ön planda olabilir. Gün içinde ilişkileri, koşulları yönetmeye çalışmak gerilim ve stresi getirebilir. Şartlara uyum sağlama zamanı.

3 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans gezegeni hava burcunda etkisini göstermeye başlıyor. Şans gezegeni kendini iyi hissetmene de yardımcı olacak. Haftanın yorgunluğunu atmak istemene rağmen yakın çevreni de ihmal etmemek için telefonu elinden düşürmüyorsun. Telefonda geçirdiğin zaman, günün nasıl geçtiğini unutturacak.

3 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstemsiz olarak bazı konuların içerisine çekilebilirsiniz. Müdahil olmadan önce nedenlerini iyice öğrenmeniz sizlere objektif bakış açısını kazandıracaktır. Çocuklarınız var ise onlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Ancak aşkta daha sakin olmaya bakmalısınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu rahatlatıcı bir dönemdir. Diğerleriyle, özellikle size yakın olanlarla kolayca ilgilene bileceksiniz. Açık ve cömert tabiatınız işbirliğini kolaylaştırıyor. Kendinizi başkalarına olumlu şekilde sunmak için çekiciliğinizi kullanın.

3 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İstek ve beklentilerinizi iyi ifade ettiğinizden ve doğru anlaşıldığınızdan emin olmalısınız. Egolar bugün yanlış yönlendirebilir.

3 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Takıntılarınızdan kurtulmayı başarabileceğinizi siz de biliyorsunuz. Kafanızda kurduğunuz çoğu şeyin gerçek olma olasılığı neredeyse yok. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

3 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizde kuracağınız sağlam dostluklarınızın, ileride yararını göreceksiniz. Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Bugün yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

3 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte çok mutlu olacağınız bir döneme girdiniz. İş arkadaşlarınız ile birlikte çok keyifli bir gün geçireceksiniz. Önemli kararlara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun ve kalbinizin sesini dinleyin.

3 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sevginizin azaldığı konusunda kuşkulara sahip. Bununun nedenini dış etkenlerde aramaya çalışın. Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil, rahat olmalısınız. İş arkadaşlarınızın sizin kadar özverili çalışmaması, yükünüzü oldukça arttırıyor. İşi sizin kadar ciddiye alan yok! Duyacağınız bir haber, bazı projelerinizi gözden geçirmenize neden olacak. Günlük harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz

3 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>