Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tercihlerini Sınırlandırmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün sosyal anlamda güzel zaman geçireceksiniz. Rahatlatıcı bir günün tadını çıkaracağınız bir aile toplantısına davetli olabilir ya da sevgilinizle eğlenceli bir şeyler yaparak zaman geçirebilirsiniz. Yürüyüş yapabilir, bisiklete binebilir veya şehir dışına bir günlük bir geziye çıkabilirsiniz. Yeni ve ilham verici yerleri keşfetmek ilginizi çekecek. Bugün pozitif enerji ve insanlarla kendinizi çevreleyin.

Bugün, güçlü yaratıcı yapınızı geliştirecek bir gün. Kariyerinizin son seyri hakkında biraz kararsız hissediyor olabilirsiniz. Bugünün özellikleri, durumu olumlu bir perspektifle daha iyi değerlendirmenizi sağlayacak. Değişim, genellikle hazır hissetmeseniz bile iyidir. Mevcut duruma tökezleyen bir bloktan ziyade bir meydan okuma olarak yaklaşırsanız, kesinlikle üstesinden gelebileceksiniz.

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Bugün gezegenler sana destekleyici enerjiler sunuyor. Eğer bir ilişkiyi düzeltmek istiyorsan (ya da yeni bir tane istiyorsan) o özel insanla aranızın daha iyi olduğunu göreceksin. Yeni etkileşim yolları bulabilir ve birlikte bir gelecek inşa etmek için taze stratejiler üretebilirsin. İş hayatında ise, hayallerini gerçekleştirmek için yeni bir planla gelebilirsin.Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün köprüleri yakmamaya dikkat edin, her ne kadar zihninizde olan asıl şeyi söylemekten kendinizi alamasanız da. Zira bu durum duyguların biraz incinmesine neden olabilir; yine de sonuçta diğer insanların sözlerinize vereceği tepkilerden siz sorumlu değilsiniz. Yalnızca bugün yaptığınız her şeyin belirli bir duruma veya yoruma verilen düşüncesiz bir tepkiyle değil de bilinçli bir planın sonucu olarak yapıldığından emin olun, yeter.

4 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, dostluklar öne çıkabilir. Güne hızlı başlayabilir, sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Ani duygu değişimleri içinde olabilirsiniz. Ya hep ya hiç eğiliminden kaçınmalı. Hayata ve olaylara siyah-beyaz bakmak ilişkilerde şartları zorlamanıza neden olabilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi yeni bitmiş bir Boğa burcuysan hayat rutinlerini değiştirerek kendine farklılık kazandırmak isteyebilirsin. Ailenin aldığı yeni ev konusunda onlara yardımcı olabilirsin. Tercihlerini sınırlandırmak istemiyorsun. Motivasyonunu düşüren kişi olaylardan kaçacağın bir gündesin.

4 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiniz, kardeşleriniz ya da yakın çevreniz ile sert bir tutum içerisinde olabilirsiniz. Baskıcı bir davranışla bazı şeyleri yaptırmanız aranızdaki bağların kopmasına neden olabilir. Herkesin bireysel kararına saygı duymayı öğrenmelisiniz. Yeni bir eğitim planlaması içerisinde olabilirsiniz. Çok isteyip de daha önce yapamadığınız bir projeyi tekrar deneme şansınız olabilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve arkadaşlık ilişkilerinizde bilhassa yazılı süreçlerde anlaşmazlıklar ya da yanlış anlaşılmalar olabilir. Bilhassa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

4 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zamankinden biraz daha inatçı hissediyor olabilirsiniz. İş yerinde veya bir aile üyesiyle ilgili bir durum söz konusu olduğunda değerlerinize bağlı kalmaktan çekinmeyin, ancak aşk söz konusu olduğunda bunun karşılığını alıp almayacağını kendinize sorun.

4 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat edecek.Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, kendinizi şımartmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kendinizi ve duygularınızı ifade etmekten çekinmemelisiniz. Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay – Uranüs kavuşumu ani kararlar almanıza sebep olabilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

4 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde gözle görülür iyileşmeler yaşayacaksınız. İş yerinizdeki bazı samimiyetsiz insanlara karşı dikkatli olun. Bugün karşınıza çıkan basit olayları, aklınızda fazlasıyla büyütebilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boş yere sinirlenmezseniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Hayal dünyanız o kadar geniş ki, fanteziler bir türlü peşinizi bırakmıyor. Zaman zaman sadakatinizi kolaylıkla yitirebileceğinizi düşünüyorsunuz. Sevdiğiniz iki dostunuz arasında sizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için diğer arkadaşlarınızdan yardım almanız gerekebilir. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi.

4 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>