Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Abartılı duygusallıklar içindesiniz. O, pişmanlık ve üzüntüsünü size elinden geldiğince belli etmeye çalışıyor. İlişkiyi belli sınırlarda tutma kararlılığınızı sürdürmekten vazgeçebilirsiniz.

Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir. Problemli bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde düzelmeye başladığını göreceksiniz.

Dostluk adına duygusal tatminler yaşıyorsunuz , ama birtakım ilişkilerinizde bu anlamda bir denge tutturmanız gerekiyor. Cömertsiniz, fakat paylaşmacılığınız artık bir sınır istiyor gibi.

Yeni tanışıklılıkları kalıcı arkadaşlıklara döndürmede, birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu yakınlarda sevindirici bazı duyumlar alabilirsiniz. Sevincinizi bazı takıntılarınıza bağlı olarak ısrarla belli etmeye çalışacaksınız. Kolay ikna olan, uzlaşmacı insanlarla çelişkileriniz, inatçı kişiliğinizi doğrular boyutlarda. Bu ilişkilerde daha tahammüllü olmanızda yarar var. Bugün içinizdeki coşku kısa süreli olabilir. İlerleyen saatlerde sıkıntılı nostaljiler içine girebilirsiniz.

4 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 03:58 Ay-Mars görünümü, çevrenizle olan yakınlığınızı işaret ederken, kişisel anlamda güven, huzur ve sağlamlık ilkesini önemsediğinizin göstergesidir. Kazanmak, başarılı olmak, kendinizi maddi ve manevi anlamda güçlü hissetmek istersiniz. Bunları merkez alarak hareket edersiniz. Saat 05:31 Ay-Jüpiter görünümü, eskiye ait konular bizi hassas kılıcıdır. Özellikle kardeşimiz, yakınlarımızın bize sıkıştığımız meselelerde destek olmasını bekleriz. Pek derdimizi kimseye anlatmayız. Fakat iş, sağlık, çalışma ortamı veya maddiyatla ilgili problemleri kafamıza takabiliriz. Güvence çok önemlidir. Güçsüz kalmaktan çekiniriz. İştahımız artabilir. Canımız sıkıldığında hemen bir şeyler atıştırabiliriz. Dikkat edelim. Saat 06:33 Ay-Pluto karşıtlık etkisi, eğitim, iş, yolculuk, iletişim ve haberleşmede güvenliğinizi öne alarak hareket etmenin önemini gösteriyor. İşlerinizi belli bir disiplin altında yapmanız ve karşınıza çıkabilecek engelleri hesaba katarak hareket etmenizi sağlar. Saat 14:31 Ay-Uranüs görünümü,hayatınız, sağlığınız, keşif ve bilgilenme, duygusal ve fiziksel durumunuzla alakalı konularda etkilidir. Gerginlik yaratabilir. Çünkü kişi kendini güvende hissetmek ister. Doğal olarak çevresinde gelişen olayları, insanları, dünyayı duygusal anlamda değerlendirir. Bu değerlendirme biçimi aşırı olursa, zorlanmanıza neden olabilir. Saat 23:45-5 Nisan 01:13 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde, zamanı doya doya yaşama arzunuz yükselir. Ancak bir yandan da maddi şartların elverişsizliği sizi rahatsız edebilir. Bu boşluk etkisinin yarattığı bir duygu halidir. Ilık bir banyo, sakinleştirici bir müzik sizi rahatlatabilir. Her günün sabahı, bir aydınlığa işarettir. Doğan Güneş sizlere olumlu ve başarılı girişimlerde bulunmanız ve gönlünüzce ilerlemeniz anlamında şans getirsin. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

4 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gergin ortamlardan kaçmak için elinden geleni yapacaksın. Her ne kadar önlemini alsan da tartışmaların içinde kalabilirsin.

4 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşleriniz ile ilgili bazı gizli kalmış konular önünüze gelebilir. Ofis ortamınızdaki arkadaşlarınız ile ilişkiniz sizden kaynaklı huzursuzluklara sebebiyet verebilir.

4 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler gündeminizi oluşturabilir. Gün içindeki değişiklikler sizi zorlayabilir. Sorumluluklarınızı yönetmek için mücadele içinde olabilirsiniz. İşlerinizi yaparken geleceğe yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konulara yönelmelisiniz.

4 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Göz alıcı yaşam tarzından uzak bir hayat seçmeyi her zaman arzu etseniz de şartlarınız hareketli. Sevdiklerinizle birlikte olamamaktan yakınıyorsunuz.

4 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

4 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle girişeceğiniz işlerde yaratıcılığınız üzerinizde olabilir. Gençlerle ve çocuklarla olan bağlantılarınız size kendinizi iyi hissettirecek. Değişime açık bir dönemdesiniz

4 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi rahat hissedeceğiniz yerlere gidebilir, keyif aldığınız lokantalarda yemek yiyebilirsiniz. Maddi ve manevi sizi iyi hissettiren insanlarla temas halinde olmayı arzu edersiniz. Arkadaş çevrenizde size ihtiyacı olanlara manevi destek sağlama mecburiyetinde olabilirsiniz. İnanç ve hukuki ortamlar bugün sizin ruhunuzu sıkabilir ve mecbur da olsanız bu ortamlardan uzaklaşmak zorunda hissedebilirsiniz. Sezgilerinize kulak verin. Bu dönemde sizden daha zayıf ve güçsüz arkadaşlarınıza yardım etmeyi isteyebilirsiniz.

4 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak. Seviyor ve seviliyorsunuz

4 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 16' 28" R
Ay
Terazi
28° 36' 59" R
Merkür
Boğa
06° 53' 43"
Venüs
Boğa
26° 16' 39"
Mars
Koç
15° 26' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 20"
Satürn
Balık
18° 08' 06"
Uranüs
Boğa
23° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 56"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 52"
Lilith
Başak
25° 36' 54"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>