Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yükselişini Temkinli Gerçekleştiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün kavga çıkarmak için bir iyi bir gün değil. Anaç tarafınızı ortaya çıkarın ve yaratıcı bir şeyler yapın. Evinizde kalıp, yaşam alanınızda bazı iyileştirmeler yapın. Tutkulu doğanızı, üretken bir şeyler yapmak için kullanın. Duygularınız ve eylemleriniz bugün birbirleriyle sıkı sıkıya bağlı olduğundan, yüzeyselliğin aksine derin bir şekilde hareket ettiğinizden emin olun, aksi takdirde kalbinizin gerçekten istemediği bir yere gidersiniz.

Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek istiyorsunuz, ama aynı zamanda da değişime direniyorsunuz. Bu çatışmayı çözmek için, içeride ve kişisel olarak derin bir düzeyde çok şey yapılmalıdır. Bunu yaparken başkalarından sizi ayıracağını ve günlük rutininizi değiştireceğini hissederek tereddüt edebilirsiniz. Ama geri çekilmek zorunda değilsiniz. Sadece bazı şeyleri stoklamalısınız.

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

Olumlu spiritüel enerjiyle bağ kurmak için güzel bir gün. Dışarı çıkıp yürüyüş yaparak iyileştirici enerjiyi özümsemekten keyif alabilirsin. Şu anda odaklanmaya ihtiyacın var. Kaotik sesleri zihninden atmaya çalışmalısın. Bu zihinsel sesi meditasyon veya ibadetle sustur. Biraz çabayla zihnin berraklaşacaktır. Böylece çözümler de kendiliğinden gelecektir.Bugün sizin için tatmin edici bir gün olacak. Kendinizi özgüvenli ve rahat hissedeceksiniz. Dün sizi her ne korkutuyorduysa, bugün korkutmayacak. Hayatınızın her alanı hakkında tüm dünyaya sahip olabilecek gibi hissedeceksiniz. Siz doğal bir lidersiniz. Dün çekindiğiniz şeyler sizin için bugünün aşılması kolay görevleri olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sebepsiz bir hüzün mü hissediyorsunuz? Çevrenizdeki bir şey, sizi geçmişte üzen bir durumu bilinçaltınızda uyandıracak sinyaller göndermiş olabilir. Onu bulmaya ve ondan kurtulmaya çalışın. Ondan sonra düşüncelerinizi toparlayabileceksiniz. Yapmazsanız, çevrenizdekilerle iletişim kurmakta zorluk çekebilirsiniz. Komik bir filmle ya da bir rock müzik konseriyle kendinizi oyalayın. Keyfiniz yerine gelir.

5 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. İletişim eksikliği, kendinizi yeterli ve doğru ifade etmemeveya özel hayatınızda sorunlara neden olabilir. Bu yüzden iletişiminize daha çok özen göstermelisiniz. Ufak kazalara karşı dikkat. Akşam saatlerinde daha sakin ve huzurlu bir enerji hakim olabilir.

5 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş grubun içerisinde dengeyi ve eşitliği yakalamak istiyorsun. Meslek hayatında daha tedbirli hareket ediyorsun. Sosyal statünün artığını düşünebilir, bu sürecin sağlıklı ilerlemesini güven altına almak isteyebilirsin. Ailenden bazı kişileri onlara aldığın hediyeler ile şımartabilirsin.

5 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi dolu iletişiminiz ile bugünhayatınızda yardım alınan taraf olabilirsiniz. Duygularınızı ifade ediş tarzınıza dikkat ederseniz birçok işi başarabileceksiniz. Ruhsal sıkışmışlık hislerinize aldanıp şehir değişikliğini kaçış olarak düşünmemelisiniz.

5 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel anlamda sakin bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz durumlar olabilir. Bugün zihinsel açıdan heyecan duyabileceğiniz olaylar yaşanabilir. Kardeşlerinizle iletişim halinde olacağınız durumlar söz konusu. Sonuca ulaştırmak istediğiniz konuları zihinsel olarak çözme çabası içinde olabilirsiniz.

5 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı ilgi duyuyor olmanız ilişkinizi toparlamak için yetmeyebilir bu yüzden ihtiyatlı ve hatalı noktalarınızı çözerek ilerlemeniz önemli.

5 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ve anlatma yeteneğinizi ortaya koyabilirsiniz, başkalarını ikna edebilirsiniz.

5 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarı dürtüsünüz hala orada, ancak bu yolun yeni kurallarını öğrenmeniz gerekir. Yüksek vitese geçmeden önce temel sürüş bilgilerini öğrenmek gibi düşünün.

5 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ön planda olacak. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminize faydası olacak eğitimlere ve seminerlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

5 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

5 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ilişkinizin geleceği hakkında konuşacaksınız. Finansal olarak iyi bir durumda olsanız bile tedbiri elden bırakmamalısınız. Duygusal olarak kendinizi dengelenmiş ve sakin hissedeceksiniz.

5 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızların birbirleri ile zıt tesirleri altında kalacaksınız. Bazı ters durumlar, arzularınızın aksi davranışlar ile karşılaşabilirsiniz. Sabır gösterin, bu durum yalnız bugünlük! Sevgilinizi istemeden kırabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Bugün çevrenizdeki herkesle hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız. Uzun süredir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Sağlık konularını gereğinden fazla abartıyorsunuz.

5 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 51" R
Ay
Terazi
27° 26' 12" R
Merkür
Boğa
06° 45' 16"
Venüs
Boğa
26° 09' 28"
Mars
Koç
15° 22' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 57"
Satürn
Balık
18° 07' 44"
Uranüs
Boğa
23° 31' 46"
Neptün
Balık
29° 26' 48"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 35"
Lilith
Başak
25° 36' 15"
True Node
Koç
14° 55' 53"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>