Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yorgunsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2021, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 90%

Bugün aşk hayatınızla ilgili bazı cesur kararlar verebilirsiniz. İlişkinize yeni bir enerji getirmeye hazırsınız. Sizi gerçek mutluluktan uzak tutabilecek eski alışkanlıkları ve davranışları nasıl değiştirebileceğinizi düşünün. Sevdiklerinizle monoton bir hayata düşmek kolaydır, unutmayın ki başarılı bir ilişki için sürekli bir ilgi ve değişiklik gerekir. Bekarsanız ve bir ilişki kurmak üzereyseniz, bu prensip aklınızda bulunsun!

Şu an yaptıklarınız size sekip geri gelebilir! Gezegenlerin enerjileri sizi bedeninizden uzaklaştırıyor olabilir. Kafanız fikirler ve hızlı düşüncelerle dolu olabilir. Konsantre olmak ve tek bir şeye odaklanmak zor olabilir. Kafanızı temizlemek için sık sık mola vererek kendinizi odaklamaya çalışın. Diğer insanlarla iletişim kurduğunuzda sakinleyin ve tüm çalışmalarınızı hata olasılığına karşı kontrol ettiğinizden emin olun.

Bugünlerde herhangi bir para problemi yaşıyorsanız, bugün onları çözebilirsiniz. Bir şeyleri ödeyebilmedeki yolunuz aniden aydınlanacak ve bu, adımları yerine getirmede yalnızca bir nokta. Bankacınızı veya size yardım edecek diğer insanları arayın. Ya da belki bazı önemli kariyer kararları alma konusunda düşünmeniz gerekebilir. Bugün normalden çok daha az engel olduğunu göreceksiniz.

İçgüdülerin mantığından daha güvenilir olabilir. Öyleyse içgüdülerini kullan. İyi bir modda olacaksın ve düşüncelerin berrak olacak. Duyguların sürekli dalgalanıyor. Başkalarıyla bu durumunu paylaşabilirsin. Bonkör, anaç yapın öne çıkacak. Psikolojik danışmanlık için biraz para yatırıp hayatına cevaplar aramak üzere içini döktürdüğün takdirde, daha güneş batmadan bir milyoner olup çıkabilirsin!Hayatınızın gidişatı konusunda biraz sabırsız olabilirsiniz. Pek çok hedefiniz ve hayaliniz var ve son zamanlarda ne kdar gelişme kaydettiğinizi göremiyorsunuz. Bugün kendinizi çok zorlamayın. Başarılarınıza, kazandığınız yetilere ve hayatlarına olumlu katkılarda bulunduğunuz insanlara odaklanmaya çalışın. Kısa süre sonra doğru yolda olduğunuzu göreceksiniz. İhtiyacınız olan şey sadece biraz cesaret!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Basit zevklere odaklan. Mutluluğu ve huzuru yakalamak için uzaklara gitmene veya şaaşalı etkinliklere katılmana gerek yok. İhtiyacın olan her şeyin içinde olduğunu idrak etmelisin. İçinde bulunduğun çevrede gülümseme sebebini ara. Güneş'e, Ay'a ve ağaçlara gülümse. Güzelliğin her yerde olduğunu gör. Sadece pahalı objelerde değil.

6 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün anda kalmaktan çok geçmişte ve gelecekte olabilirsiniz. Nostalji çalışabilir ve geçmişte yaşadığınız negatif deneyimleri aşarak daha iyi bir gelecek var etmeye çabalayabilirsiniz. İletişime geçtiğiniz insanları etkileyebilir, ikna edebilirsiniz.

6 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hareket etmekten değil düşünmekten yorgun düşebilirsin. Her an kafanda kurduğun düşünceler ve merakın seni planlarından alıkoyabilir. Değişim rüzgarları senin için esecek. Günlük rutinlerini yeniden şekillendireceğin bugünde, mevsime uygun besinleri tüketmeye özen göstereceksin. Yoğun geçentemponun seni yorduğunu, akşam saatlerinde eve vardığında hissedeceksin.

6 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarılarınız ile ön planda olduğunuz bir gün. Otoriter figürler tarafında takdir cümleleri duyabilirsiniz. Başarınızı kıskananlar üzerinize gelmek için hata yapmanızı bekleyebilirler. Onlara asla prim vermeyin.

6 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar olacaktır. Öğleden sonra eve ait konular daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Evde çocuklarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Hareketli ve iletişimi bol bir gün yaşayabilirsiniz.

6 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda zamanı iyi kullanabileceğiniz ve çevrenizdeki kişilere de faydalı olabileceğiniz bir günün içerisindesiniz.

6 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı şeyleri sır olarak tutmak sizi güvende hissettirse de içinizde birikenler ayağınıza bağlanan bir taş gibi sizi diplere çeker. Hislerinizi ve düşüncelerinizi biraz açmaya çalışın, siz konuştukça karşı taraf da kendini daha rahat ifade edecektir.

6 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığını doğru kullandığınız zaman, her şey kısa sürede çözülüyor. Bugün, dostlarınızın yardımı olmadan finans konularınızı tek başınıza halletmek istiyorsunuz. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

6 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

6 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile evlenme kararı alabilirsiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza her zaman ilham veriyorsunuz ve kendinizi çok enerjik hissediyorsunuz. Gerçek özgürlüğü tatmak için kendinizi hayatın akışına bırakın.

6 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.

6 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>