Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviliyorsunuz. Size de bu ilişkide daha soğukkanlı olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor. Aşk ilişkiniz gerginliğinizden etkilenmiyor. Son derece sağduyulu ve esnek bir sevgiliniz var.

Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için fazla zorluyorsunuz. İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor.

Kendinizi çok sıkmanız gereksiz. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice sıkan ödemelerinizde size oldukça yardımı olacak, rahatlayacaksınız.

Çoktandır ihmale uğrattığınız aile büyüklerinizle ilişkilerinizi, şu günlerde her zamankinden çok önemsemeniz, elinizden geldiğince ön planda tutmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerdeki ruh durumunuz çevrenizde ilginç karşılanabilir. Alışılmadık tepkiler sizi fazla şaşırtmamalı. Kendinizdeki değişikliklerin bir an evvel farkına varmanız gerekiyor. Sosyalliğinizi arttırma çabaları içine gireceksiniz. Bazı şeyleri yerine oturtma ya da değiştirme niyetleriniz var. Bunun getireceği sorunları da hesaba katmanız gerekiyor.

7 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın çoğunlukla Balık burcunda hareket ettiği bir güne adım atıyorsunuz. Sabah etkili olan Ay-Jüpiter sert açısı kendinizi şansız hissetmenize neden olabilir. Bazı işleriniz aksi gidebilir. Ama bu kısa süreli bir etki olacak. Sonrasında şansınızın açıldığı bir evreye giriyorsunuz. Ay-Plüton arasındaki güzel etki de bulunduğunuz topluluk içerisinde başarılar elde edebileceğinizi gösteriyor. Geceye geldiğimizde ise Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Merkür'ün retroda olmasıyla dostlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Zihniniz bulanık olabilir. Size iyi gelecek olan şeylere vakit ayırmanız iyi olacaktır. Saat 22:08- 23:27 arası Ay'ın boşlukta olmasından dolayı yeni bir şeye başlamamalısınız. Sonrasında Ay Koç burcuna geçiyor. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir süreçte olacaksınız. Sevgiler, Astromeri

7 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı davranıyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. İnatçı tavırların daha da belirginleşecek. Bireysel davranmak, kendi işlerine odaklanmak isteyeceksin. Aile şirketinde çalışıyorsan, önemli anlaşmaların, toplantıların başka bir tarihe ertelenmesi seni bazı konularda şüpheye düşürebilir. Geçmişinle ilgili bazı pürüzlerden ders çıkartmaya çoktan başladın. Yeni ilişkinde aynı hatalara düşmek istemiyorsun. Takıntılarından bahsederken yanlış anlaşılmaya vesile olabilirsin. Tüm bunlarla birlikte bugün, sonradan başının ağrımasını istemiyorsan gereksiz kişilere karşı daha ketum ve mesafeli olmalısın. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle geçireceğin zaman hepinize iyi gelecek.

7 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uranüs?ün burcunuzda seyretmesi ile seçenekler arasında yeni kararlar alırken kendinizi daha cesur ifade edeceksiniz. Belki de bambaşka biri olacaksınız.

7 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefinize ulaşmak için çaba içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif planlar yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kadın yöneticilerinizle ilgili konulara yönlenebilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza girecek olan güzellikleri taktir etmeyi unutmamalısınız. Evrenin özellikle sizlere karşı en cömert olacağı zaman dilimine geçiyorsunuz.

7 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa burcu iki günlük içe kapanıklıktan sonra bugün daha konuşkan ve sosyalsiniz. Canınızı sıkan olaylar sabit. Henüz bir çözüme kavuşturamadınız. İçsel problemleriniz sosyal hayatınızdaki enerjinizi de düşürüyor. Bir süre daha sabretmeniz gerekiyor. Kendi doğum günlerinize yakın tarihlerde tüm sıkıntılarınız son bulacaktır.

7 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu değişen duygu durumları, arzuların karşılanmamasından kaynaklanan hüzün olası. Sosyal ortamlarda bulunurken objektif davranmak önemli, tutamayacağınız sözler vermeyin. Yeni Ayda manevi konulara ilginiz artıyor.

7 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki uyumlu etkileşim partnerinizle romantik zamanlar oluşturmak için harikadır. Bugün adım atacağınız ilişkiler son derece derin bağlar içerir. Bağışlamak, affetmek, kabul etmek için bol bol meditasyon yapabilirsiniz. Pazarın keyfini masaja giderek çıkartın.

7 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle aranızda son derece hoş bir uyum oluşabilir. Onlara karşı sahip olduğunuz görevleri yerine getirmekten çekinmeyecek, hatta bunu zevkle yapacaksınız. En zor problemleri bile tatlılıkla halledebilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 26" R
Ay
Balık
12° 13' 48"
Merkür
Koç
18° 33' 08"
Venüs
Boğa
05° 07' 26"
Mars
Koç
02° 18' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 24"
Satürn
Balık
16° 51' 52"
Uranüs
Boğa
22° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 00' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 46"
Lilith
Başak
23° 42' 33"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>