Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişimin Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Aşk ve romantizm ile ilgili konulara gelince, sıkıntılı bir durumda olduğunuz görebilirsiniz. Şu anda daha fazla söz vermeniz istenebilir. Bu isteğe nasıl cevap vereceğiniz konusunda emin olamıyor ve özgürlük duygusundan vazgeçmekte tereddüt ediyor olabilirsiniz. Biriyle ile yakın bir ilişkide olmanın önemli olduğunu fark edin. Kendinize böyle yoğun bir ilişkiyi daha kalıcı bir şekilde yaşama fırsatı verin.

Şu an yaptıklarınız size sekip geri gelebilir! Gezegenlerin enerjileri sizi bedeninizden uzaklaştırıyor olabilir. Kafanız fikirler ve hızlı düşüncelerle dolu olabilir. Konsantre olmak ve tek bir şeye odaklanmak zor olabilir. Kafanızı temizlemek için sık sık mola vererek kendinizi odaklamaya çalışın. Diğer insanlarla iletişim kurduğunuzda sakinleyin ve tüm çalışmalarınızı hata olasılığına karşı kontrol ettiğinizden emin olun.

Para ya da para kazanma fırsatı bugün beklenmedik ve tahmin edemediğiniz bir yerden gelebilir. Bu talih kuşu, bir şekilde eğitim, yayıncılık veya modern teknolojiyle ilgili olabilir. Günün bir kısmında buna inanamayıp şaşkınlık içinde ortalarda gezinebilirsiniz. Ama inanın, bu gerçek. Bulutların üzerinden inin ve bir an önce ne yapılacaksa yapın. Pişman olmayacaksınız!

Tango dansçılarıyla dolu bir odada, partnerinle müziğin keyfini çıkarabilirsin. Gökyüzü hassaslığını ve şehvetini arttırıyor. Bu da seni, vahşileşmek yerine; söz konusu partnerin olduğunda daha yavaş ve ağırdan alarak hareket etmeye itiyor. Bu sıcaklık, her ikiniz için de heyecan verici olacak!Çizgili gömleğini, puantiyeli pantolonunu, ekose fularını dolaptan çıkar ve giy. Dış dünyayla ne kadar çatışırsanız o kadar iyi. İlk başta kendinizi yabani gibi hissedeceksiniz ama kalabalığın çinde bu şekilde durmanın güzelliğini, önemini ve saygı değerliğini göreceksiniz. Genelde kalabalığın içinde durmaya daha meyilli biri olarak bu tarz bir değişim size iyi gelecek. Yaşamanın yeni bir yolunu keşfedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizdeki yaratıcılığı açığa çıkarıp harekete geçin. Bunun her zaman bitmiş bir ürün şekli alması gerekmiyor. Bir görev, proje ya da problem ile ilgili olarak yeni ve girişimci bir yaklaşım da olabilir. Yeni yolları denemek için becerilerinize güvenin. Bir Boğa burcu olarak, keskin zekanız ve yaratıcı yeteneğinizle ünlüsünüz. İkisini bir araya getirmek birçok şeye çözüm üretmede inanılmaz bir kılavuz olacaktır.

7 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işler yolunda gitmediğinde veya başınıza kötü şeyler geldiğinde hemen karalar bağlamayın. Etrafımızda ne olduğunu her zaman kontrol edemesek de, her zaman bununla nasıl başa çıkacağımız konusunda bir çözüm bulabiliriz. Devam etmeyi seçin ve kendinize daha iyi olmak için yollar arayın.

7 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişklerinde mantığından çok kalbini dinlediğin bir gündesin. Verdiğin kararlarda duyguların ön planda olabilir. Bu sebeple bugün önemli konular hakkında konuşurken ani kararlar almamaya dikkat etmelisin. Dşüncelerini netleştirmen gerekebilir. Çünkü birçok şeyi aynı anda yapmak isteyebilirsin. Ailenle aranda maddi konular hakkında belli konuşmalar geçebilir. Yoğun bir iletişim trafiği kuracağın bugünlerde sağlığına çok dikkat etmelisin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, bugün alacağın bir telefon seni şaşırtabilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaybettiklerinize odaklanarak yeni kazançlar sağlayamazsınız. Bu yüzden kariyerinizle ilgili daha cesur ve yenilikçi bir tavır içinde olmanızı önerebiliriz. Taşınma ya da ev içinde bazı değişimler gibi konular sizi meşgul edebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan hareketli ve yararlı bir gündesiniz. Yakın çevrenizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş yerinde toplantı ve yazılı iletişimin yoğun olduğu zamanlar var. Alınması gereken kararlarda veya imzalanacak sözleşmelerde dikkatli olunmasında yarar var. Konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkilerinde mantığından çok kalbini dinlediğin bir gündesin. Verdiğin kararlarda duyguların ön planda olabilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir ilişki heyecan verici olabilir ancak bu aralar kariyerinize odaklanmanız daha mantıklı gibi görünüyor. Dikkatinizi dağıtacak herhangi bir durum pişman olacağınız şeyler yaşamanıza sebep olabilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs bugün itibariyle Koç burcunda seyahat etmeye başlayacak. Önümüzdeki günleri kendi iç dünyanıza yoğunlaşarak değerlendirebilirsiniz.Yurt içi ve yurt dışı seyahatler planlayabilirsiniz. Akrabalarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkese bir kol boyu mesafede kalmak, mümkünse bir süre hiçbir açıklama yapmak istemiyorsunuz. Dünkü suskunluğunuz bugün de devam ediyor. Aslında biraz da sizinle ilgilenilmesini, neden böyle olduğunuzun sorulmasını istiyorsunuz. Dikkat çekmek değil, sadece siz de düşünülmek istiyorsunuz. Perde arkası planlarınız olabilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevre edinmek, mevcut çevrenizi genişletmek adına bugün sunulan olumlu fırsatları değerlendirmelisiniz. Kelimeleriniz ve sözlerinizle büyüleyici olabileceğinizi unutmayın.

7 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; yönetici gezegenin Venüs' ün burç değiştirmesiyle hayatına gizli ya da kontrol edemediğin ilişkiler girebilir. Maddi konularda çekimser kalabilirsin. Bugün yakın çevrenle aranda duygusal gerilim yaşanabilir. Gerek sanal gerekse yüz yüze iletişimde yaşanan sorunlardan dolayı daha gerçekçi değerlendirmeler yapabilirsin.

7 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 14"
Ay
Kova
23° 17' 18"
Merkür
Koç
17° 48' 07"
Venüs
Boğa
03° 29' 24"
Mars
Koç
01° 16' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 46"
Satürn
Balık
16° 45' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 46"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 21"
Lilith
Başak
23° 33' 43"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>