Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Stilini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Etrafındaki insanların dikkatini çekeceğin bir gündesin. Kendine olan güvenin ve sözlerinle çok daha keyifli bir gün geçirebilirsin. Senden hoşlanan insanlar çıkabilir bugün.

İş bağlantılarındaki bazı aksaklıkları yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Son zamanlarda hatalı öngörülerle bir yetersizlik duygusu içine giriyorsunuz. Buna izin vermemelisiniz.

Duygusal mevzuları çözüp kendi hayatına odaklandığında sana daha fazla para kaldığını fark edebilirsin bugün. Sana yük olan veya istemediğin masrafları yaptıran kişilerden uzaklaşmak için iyi bir gündesin.

Zihninin boşalması, daha rahat hareket etmeni de sağlayacak. Hem kafanı toplamak hem de hareket kabiliyetini arttırmak için daha fazla egzersiz yapabilirsin. Bugün bu tür konulara odaklanarak daha iyi sonuçlar alabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerine onlar hakkında nasıl hissettiğini söylemen gerek bugün. Seçtiğin hiçbir kelime boşa gitmeyecek. O yüzden bu güzel enerjiyi, sevdiklerinle bol bol vakit geçirerek harcayabilirsin.

8 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün olaylara ve durumlara karşı kendinizden taviz vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu durumu kendinize yeni bir bakış açısı olarak kullanın ve öğrenmeniz gereken hayat dersini çıkarttığınızdan emin olun.

8 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine daha fazla vakit ayırmaya başlıyorsun. Bu sayede eksiklerini görecek ve tamamlamak için hazırlıklara başlayacaksın. İşteki başarını dile getiriş şeklin çevren tarafından kibirli bir davranış olarak algılanabilir. Stilinle ilgili birkaç değişikliğe gidebilirsin. Beklemeye aldığın konular gündeme gelebilir. Ertelemek yerine yüzleşip halledebilirsin.

8 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazıgörüşmelerinizin neticelenmesi gündeme gelebilir. Kendinizden umudu kesmediğiniz sürece işlerinizin yolunda gitmesi ihtimalini daha gerçekçi bir şekilde görebilirsiniz. Arkadaşlarınız ya da yakınlarınızla bir araya gelerek fikir alışverişi yapmak bakış açınızı değiştirmenizi kolaylaştırabilir.

8 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi engelleyebilir. Gerçekçi davranmanızda fayda var.

8 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki hızlı gelişimleri gözlemleyerek günü tamamlayabilirsiniz. Partnerinizden gördüğünüz ekstra ilgi sizi oldukça iyi bir ruh haline sokabilir.

8 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tutkuların harekete geçebilir. Kendini daha enerjik ve daha iyi hissedebilirsin. Daha pozitif bir ruh haliyle hayatına odaklanman, güzel şeyleri kendine çekmen olası bugün. O yüzden bugün boş oturmamalısın.

8 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zevkleriniz muhtemelen sizin için şimdi özel bir öncelik alıyorlar. Bu da gün istediğiniz şeye odaklanmanız ve başka bir zaman için daha az heyecan verici konular bırakmanız için mükemmel bir zaman haline getiriyor. Görmezden gelmek için çok fazla sorumluluğunuz varsa, süreci daha keyifli birine kaydırmak için çaba gösterin veya daha sonra çıkardığınız iyi biriçin kendinizi daha fazla ödüllendirin.

8 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Uzun süredir planladığınız olayları yaşama geçirmek için daha fazla beklememelisiniz.

8 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

8 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yetersiz, tembel, beceriksiz diye suçlamaktan vazgeçin. İçinizdeki gücün ve potansiyelinizin farkına varın. Eğer farkına varıp potansiyelinizi ortaya çıkarmazsanız, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirme şansınız oldukça düşük kalır. Endişelerden uzaklaşıp kendi gücünüze yakınlaşmalısınız.

8 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün gönül işlerine dikkat edin. Ne kadar ateş olmayan yerden duman çıkmaz dense de, siz yine her şeyi en sonunda, emin olduktan sonra doğrulayın. Kalbiniz boşsa, arkadaşlarınızın tavsiye edeceği kimseyle aranızda bir yakınlaşma olabilir. Çalışma arkadaşlarınız arasında tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor. Parasal konularla ilgili isteklerinizi gerçekleştirebilmek için kaygılardan uzaklaşın ve aceleci davranmayın.

8 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>